Anne Birgitte rådgiver patient ved skranken

Beauté Pacifique – Dansk hudpleje i verdensklasse

Vi har valgt at forhandle den danske hudplejeserie Beauté Pacifique fordi det, efter vores opfattelse, er det bedst dokumenterede og mest virksomme produkt på markedet. Beauté Pacifiques’ målsætning, at hjælpe enhver, der ønsker sig en bedre hud og det faktum at Beauté Pacifique er et billigt produkt i forhold til effektiviteten, er kun et yderligere plus.

Produkterne er alle parabenfri bortset fra den Dybderensende Lermaske.

Ring blot på 3888 7500 eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid blandt de første der får besked om scanningsdage, ansigtsbehandlinger og evt. tilbud.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Aktive plejeprodukter, der virkelig gør en forskel

Med Beauté Pacifique har vi mulighed for at reparere aldersforandringer og solskader i hele hudens tykkelse. Cremernes virkning kan, udover den synlige effekt, dokumenteres med en ultralydsscanning af din hud. Ofte følger vores patienter selv med i deres billeder for at følge deres huds udvikling.
Det er videnskabeligt dokumenteret, at Beauté Pacifique’s A-Vitamincreme kan forbedre huden – svarende til en reel foryngelse. En så iøjefaldende effekt kan normalt kun opnås ved brug af lægemidler. Beauté Pacifique bruger et unikt system med Squalane til levering af de aktive substanser i huden, noget der har revolutioneret effekten af hudplejeprodukter og det der gør Beauté Pacifique’s produkter unikke.

Squalane er en olie, der forekommer naturligt i huden. Den unge hud indeholder en høj mængde Squalane. Med alderen falder niveauet. Den sol- og alderskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor. Nanometriske dråber af Squalane fungerer som effektive ”tranportører” for A-vitaminerne og andre olieopløselige aktive ingredienser. Tørre og aldersforandrede områder såsom hænder, albuer og hæle, bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.

Squalane udgør en vigtig del af det lipide system. Det lipide system består af diverse fedtstoffer, fedtopløselige vitaminer såsom Vitamin A, D, E og K, monoglycerider, diglycerider, triglycerider, fosfolipider mm.
Det er således et omfattende system og har centrale biologiske funktioner såsom energiopbevaring, produktion af signalstoffer, og transporten over cellemembraner. Lipider anvendes indenfor kosmetik og fødevareindustrien samt indenfor nanoteknologi.

Kundekartotek og 10% rabat

Vi giver altid 10% rabat på vejl. udsalgspris på alle vores Beauté Pacifique produkter herunder Clinical-serien. Vi fører altid kundekartotek. Her opsummeres dine køb og hver gang du har købt for kr. 3.000,-, kan du få et valgfrit Beauté Pacifique produkt, dette gælder dog ikke for Clinical-serien.

Vi udsteder gavekort og kan pakke gaver elegant ind til jul, fødselsdag og andre mærkedage.

Ung eller moden hud?

Produkterne til ansigt og krop kan kombineres, så de passer til såvel den helt unge som den modne hud. Seriens A-vitaminprodukter reducerer både aldersforandringer, solskader samt strækmærker. Som de eneste af deres type er Beauté Pacifiques A-vitamincreme ”Crème Métamorphique”, ”Super3 Booster” og ”Clinical Super3 Booster” i stand til at trænge ind i hudens dybere dele. Efter blot fem dages behandling forstærkes hudens indre fiberstruktur, så aldersforandringerne reduceres så meget, at det som oftest både kan ses med det blotte øje, samt ved hjælp af en ultralydscanning. Behandlingen med cremen medfører, at hudens indre struktur forbedres ganske væsentligt.
Den unikke Paradoxe-serie er nu udvidet til at bestå af 5 produkter

Ultralydsscanning af huden

I klinikken har vi vores egen ultralydsscanner, og har derfor mulighed for at scanne vores kunder. Ultralydsscaningen er tænkt som en ekstra service til vores eksisterende kunder og finder som regel sted i forbindelse med anden behanding. Mange af vores kunder synes, at det er interessant at følge scanningsbillederne over tid og dermed se, hvordan huden genopbygges og hvor overraskende hurtigt bedringen kan ses.

Ønsker du vejledning, kan du bestille tid på vores scanningsdage, hvor der kommer en ekspert fra Beauté Pacifique. Her kan du få gratis råd og vejledning.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information fra klinikken. Nyhedsbrevet kommer 6-12 gange om året.

Ansigts­behand­linger

Kender du ikke til Beauté Pacifique's produkter har du her mulighed for, at afprøve netop de produkter der er rigtige for dig. Klinikken tilbyder løbende ansigtsbehandlinger med en ekspert fra Beauté Pacifique.

Beauté Pacifique’s produkter

Beauté Pacifique serien omfatter på nuværende tidspunkt næsten 50 produkter indenfor kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det hedder på engelsk. Ved derma-kosmetik forstås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen til lægemidler. Se en detaljeret beskrivelse under de forskellige produkter.

Clinical – serien

Vi er et af de udvalgte steder der forhandler Beauté Pacifique’s Clinical-serie. Clinical-produkterne er specielt udviklet til brug, hvor der er behov for ekstra stor effekt. Den er derfor meget koncentreret og det ypperste inden for Beauté Pacifique’s produkter.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen