BEAUTÉ PACIFIQUE

BEAUTÉ PACIFIQUE, DANSK HUDPLEJE I VERDENSKLASSE


Med Beauté Pacifique har vi mulighed for at reparere aldersforandringer og solskader i hele hudens tykkelse. Cremernes virkning kan, udover den synlige effekt, dokumenteres med en ultralydsscanning af din hud

Beauté Pacifique hudpleje


Vi har valgt at forhandle den danske hudplejeserie Beauté Pacifique fordi det, efter vores opfattelse, er det bedst dokumenterede og mest virksomme produkt på markedet. Beauté Pacifiques produkter gør en forskel.

KUNDEKARTOTEK 10% RABAT

Vi giver altid 10% rabat på vejl. udsalgspris på alle vores Beauté Pacifique produkter herunder Clinical-serien. Vi fører kundekartotek for de af vores kunder der ønsker det. Her opsummeres dine køb og hver gang du har købt for kr. 3.000,-, kan du få et valgfrit Beauté Pacifique produkt, dette gælder dog ikke for Clinical-serien.

GRATIS RÅD OG VEJLEDNING

Ønsker du vejledning, kan du bestille tid på vores scanningsdage, hvor der kommer en ekspert fra Beauté Pacifique. Her kan du få gratis råd og vejledning.

GRATIS HUDSCANNING

Gratis hudscanning... Hold øje med opslag på vores Instagram og Facebook side. Kan bookes online 1 måned før.

ANSIGTSBEHANDLINGER
Har du lyst til at høre mere om Beauté Pacifique’s produkter, så ring gerne til klinikken på 3888 7500 og hør hvornår du kan komme til en gratis ultralydsscanning næste gang. Vi tilbyder også ansigtsbehandlinger i Beauté Pacifique produkter, hvis du ønsker at prøve dem først.

UDVALG AF PRODUKTER I KLINIKKEN

Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster

Clinical Super3 Booster

Vejl. udsalgspris 1.220,-

Vores pris 1.098,-

Beauté Pacifique Serum Paradoxe

Serum Paradoxe

Vejl. udsalgspris 419,-

Vores pris 377,-

Beauté Pacifique Body Lotion

Body Lotion 200 ml

Vejl. udsalgspris 259,-

Vores pris 233,-

Beauté Pacifique Skintonic tør sart hud

Skintonic tør sart hud

Vejl. udsalgspris 199,-

Vores pris 179,-

Beauté Pacifique Defy Damage

Defy Damage

Vejl. udsalgspris 419,-

Vores pris 377,-

DEN FANTASTISKE CLINICAL-SERIE

Vi er et af de udvalgte steder der forhandler Beauté Pacifique’s Clinical-serie. Clinical-produkterne er specielt udviklet til brug, hvor der er behov for ekstra stor effekt. Den er derfor meget koncentreret og det ypperste inden for Beauté Pacifique’s produkter. Produkterne er alle parabenfri bortset fra den dybderensende lermaske.

GRATIS ULTRALYDSSCANNING

I klinikken har vi vores egen ultralydsscanner, og har derfor mulighed for at scanne vores kunder. Ultralydsscanningen er tænkt som en ekstra service til vores eksisterende kunder og finder som regel sted i forbindelse med anden behandling. Mange af vores kunder synes, at det er interessant at følge scanningsbillederne over tid og dermed se, hvordan huden genopbygges og hvor overraskende hurtigt bedringen kan ses.

BEAUTÉ PACIFIQUE PRODUKTER

Beauté Pacifique serien omfatter på nuværende tidspunkt mere end 50 produkter indenfor kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals. Ved derma-kosmetik forstås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen til lægemidler.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.