HUDPLEJE - CLINICAL SERIEN

BEAUTÉ PACIFIQUE CLINICAL SUPER3 SERIEN


Clinical Super3 er en unik serie af stærkt virkende hudpleje-produkter, der er udviklet i samarbejde med danske hudlæger.

Produkterne indeholder store mængder af meget aktive ingredienser herunder A-vitamin, som reparerer og forebygger aldersforandringer og solskader.

Clinical Super3 serien forhandles hos hudlæger og specialister samt på udvalgte klinikker.
Produkterne kan med stor fordel anvendes i kombination med de øvrige produkter fra Beauté Pacifique.

RING OG HØR OM NÆSTE SCANNINGSDAG
Har du lyst til at høre mere om Beauté Pacifique’s produkter, så ring gerne til klinikken på 3888 7500 og hør hvornår du kan komme til en gratis ultralydsscanning næste gang. Vi tilbyder også ansigtsbehandlinger i Beauté Pacifique produkter, hvis du ønsker at prøve dem først.
Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få aktuel information.

CLINICAL SUPER3 BOOSTER


EN UUNDVÆRLIG HØJPOTENT A-VITAMIN CREME

Clinical Super3 Booster er en meget stærk og hudvenlig creme der indeholder to A-Vitamintyper, der gendanner hudens kollagenstruktur. Med Squalane som transportør hjælpes A-vitaminet ned i læderhuden hvor det frigives. Herved formindskes de fine rynker og linjer ligesom strukturen i hele huden tykkelse forynges væsentligt. Overhudens struktur forstærkes så huden bliver mere robust og modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

Cremen reducerer hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis, naturens eget middel mod infektioner og forebygger/behandler derfor uren hud. Cremen virker ydermere anti-inflammatorisk og beroligende på hud der nemt rødmer. Der er tilsat koncentreret Rooibos som anti-oxidant der plejer tør og irriteret hud.

Resultatet er en mere ensartet hudoverflade med en klar visuel foryngelse og forbedring af hudens struktur.

Særlige fordele:

 • Den ultimative antirynkecreme
 • Nedsættelse af sebum-sekretion ved uren hud
 • Genopbygning af solskader og svære aldersforandringer
 • Styrker tynd og gennemsigtig hud
 • Effektivt ved aktinsk degenereret hud

50 ml tube
Vejl. udsalgspris 720,- DKK

Vores pris 648,- DKK

 

100 ml tube
Vejl. udsalgspris 1.220,- DKK

Vores pris 1.098,- DKK

ANVENDELSE AF CLINICAL SUPER3 BOOSTER: 
Cremen påføres tyndt til aften / nat på afrenset hud. Vær opmærksom på, at Clinical Super3 Booster (der ikke skal forveksles med den almindelige Super3 Booster fra samme firma), i enkelte tilfælde kan påvirke huden, så den får tendens til rødme eller prikken, de første gange man påfører cremen.

Bliver din hud lidt irriteret, så hold 1 til 3 dages pause og fortsæt herefter med brugen. Nogle har behov for langsom optrapning af denne særdeles effektive creme med A-Vitamin estere, der øger hudens modstandsdygtighed overfor ydre påvirkninger. 
De fleste kan dog uden problemer benytte cremen fra starten og mærker hurtigt, hvor blød, glat, smidig og robust huden bliver. Vi anbefaler, at du de første 14 dage anvender Clinical Super3 Booster skiftevis med Fugtmasken. 
Hav derfor blot tålmodighed. Cremens virkning er imponerende.

CLINICAL SUPER3 EXFOLIATOR


STÆRKT VIRKENDE SKRUBBECREME

Clinical Super3 Exfoliator er en meget stærkt virkende skrubbecreme indeholdende propolis og koncentreret rooibos. De perfekte runde skrubbekorn løsner mekanisk de døde og overflødige hudceller samt åbner tilstoppede porer. Kombinationen af cremens biologiske exfoliering og det blide mekaniske slid gør hudoverfladen ekstraordinær blød.

Har du skader i huden efter uren hud, eksempelvis små ar eller aktive bumser med infektion er denne creme også meget effektiv. Den mekaniske måde at skrubbe på gør, at du ikke ”smitter” huden ved siden af samtidig med, at urenhederne behandles med Propolis, som er naturens eget middel mod infektioner. Lakridsrodsekstrakt fremmer sårhelingen og virker samtidig beroligende på huden.

Må maksimalt anvendes 1-2 gange om ugen og KUN hvis du har en god og robust overhud.

Særlige fordele:

 • Exfolierer huden for et glattere og yngre udseende
 • Fjerner døde hudceller og giver en mere ensartet hud
 • Specielt egnet til uren hud
 • Øger hudens fugtniveau
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • Åbner tilstoppede porer og virker mod de inflammationstilstande, der opstår i uren hud

50 ml tube
Vejl. udsalgspris 289,- DKK

Vores pris 260,- DKK

Billede af Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator skrubbe-creme

ANVENDELSE AF CLINICAL SUPER3 EXFOLIATOR:
Fugt ansigtet med lunken vand. En mængde skrubbecreme svarende til en hasselnød fordeles blidt på den våde hud med cirkulære bevægelser af fingerspidserne. Er huden intakt kan du blidt massere. Har du uren hud, lader du blot cremen sidde. De virker alligevel. 
Lad dernæst cremen forblive på huden i ca. 1-2 min. Du kan også lade den sidde og enkelte kan lade den sidde i op til 20 min. Du må prøve dig frem. Hvis det svier vasker du det af. 
Afvask derefter med rigeligt vand. Når huden er tør, påføres plejende creme. Bør ikke benyttes mere end 1-2 gange ugentligt og kun efter hudscanning har vist at det øvre hudlag er tilstrækkeligt robust. 
Undgå kontakt med øjenomgivelserne.

Billede af Beauté Pacifique Clinical Super3 Dermatabletter

CLINICAL SUPER3 DERMATABLETTER


KOLLAGENOPBYGGENDE KOSTTILSKUD

Dette revolutionerende og patentanmeldte hudpleje/kosttilskud kombinerer det bedste fra havet med det bedste fra planteriget. Indeholder ekstrakt af hajbrusk, der er velkendt som kollagenopbyggende og har desuden et rigt indhold af Rooibosekstrakt som er en kraftig antioxidant.
Kosttilskuddet er til dig som føler, at hud, hår eller negle er udtørrede, har uren hud eller andre hudlidelser. Det kan også være, at du du ønsker at udbygge din anti-age-pleje.
Læs mere om de forskellige ingredienser i Fold ud.

Personer der er allergiske overfor fiskeprodukter bør ikke anvende Dermatabletter.

Særlige fordele:

 • Giver fugtighedsindholdet i huden et kæmpe løft, der hjælper problemhud
 • Giver huden en stærk anti-age effekt indefra
 • Særligt effektiv ved alvorlig tørhed i huden
 • Testresultat: 59% mere vand i overhuden efter 3 måneder. Hudens evne til at holde på fugten øges markant

60 stk. blisterpakning
Vejl. udsalgspris 395,- DKK

Vores pris 355,- DKK

INDTAGELSE AF CLINICAL SUPER3 DERMATABLETTER:
Anbefalet dosis: 2 tabletter dagligt, eller efter lægens anvisning. Synkes hele med rigelig væske i forbindelse med et måltid eller ca. en time forinden. Da den røde te (Rooibos) er meget koncentreret: 1 tablet svarer til 50 kopper rød te, skal tabletterne indtages om morgenen. På den måde udnyttes den opkvikkende effekt bedst muligt.

Indeholder desuden: 
A-vitamin og zink: Bidrager til at vedligeholde en normal hud. 
C-vitamin, E-vitamin og zink: Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 
C-vitamin: Bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. 
D-vitamin: Bidrager til immunsystemets normale funktion.

Lidt mere om Rooibos: 
Rooibosekstrakten kommer fra Sydafrika, og er et af de allermest lovende ekstrakter til forbedring af huden og til styrkelse af kroppens naturlige værn mod aldersforandringer. Der findes utallige kliniske studier, der viser de gode resultater af Rooibos. Dermatabletter virker systemisk indefra og fungerer som en yderst effektiv anti-age/anti-oxidant, der beskytter overalt i kroppen og i huden. 
Dermatabletten indeholder både Marine Compound og Rooibos-ekstrakt. Marine Compound indeholder ekstrakt af dybhavsfisk. Rooibos-ekstrakt kommer fra den sydafrikanske plante Aspalathus Linearis, som i Sydafrika er kendt som det foretrukne naturprodukt til pleje af tør og irriteret hud. Videnskabelige undersøgelser af virkningerne har nu ført til, at kendskabet til Rooibos udbredes over hele verden.

Der desuden tilsat D-vitamin som bidrager til immunsystemets normale funktion. Der er valgt Ergocalciferol som kilde til D-vitamin.

CLINICAL SUPER3 STÆRKT KLØESTILLENDE CREME


FANTASTISK EFFEKTIV MOD DIFFUS HUDKLØE PÅ HELE KROPPEN

Hudkløe skyldes ofte en ubalance i hudens barrierefunktion, og hver gang man kradser sig, er man med til at forstærke ubalancen og derved vedvarende fastholde eller forværre situationen. Clinical Super3 Stærkt Kløestillende Creme fugter og beroliger den irriterede hud, så huden får fred til at normaliseres. Cremen har anti-inflammatoriske egenskaber, stimulerer kollagen syntesen og er med til at genskabe ceramiderne i overhuden.
Cremen normaliserer desuden hudens naturlige barriere mod omverdenen ved at tilføre huden den helt essentielle Vitamin B.

Brug Clinical Super3 Stærkt Kløestillende Creme for at afhjælpe kløe, når medicinsk behandling ikke har hjulpet, eller når medicinsk behandling ikke er relevant.

Særlige fordele:

 • Afhjælper kløende og irriteret hud
 • Anti-inflammatorisk
 • Genskaber hudens naturlig barriere

100 ml tube
Vejl. udsalgspris 355,- DKK

Vores pris 319,- DKK

Beauté Pacifique Stærkt Kløestillende Creme

ANVENDELSE AF CLINICAL SUPER3 STÆRKT KLØESTILLENDE CREME

Cremen anvendes typisk mod anal kløe, irritation og kriblende urotilstande i huden, rødme, kløe i øregangen og aldersbetinget kløe. Cremen reducerer generel diffus kløe. Kan også med fordel anvendes på kløende insektbid.

Cremen påsmøres i et tyndt lag så ofte behovet opstår. Undgå øjenomgivelserne. Vent et øjeblik til cremen er trængt ned i huden og påfør så Bodylotion til Tør Hud.

Vær opmærksom på, at cremen må ikke anvendes på inficeret eller kradset hud.

Billede af Beauté Pacifique Clinical Super3 UG creme stærk exfoliator til hovedbunden

CLINICAL SUPER3 UG CREME


STÆRK EXFOLIATOR TIL HOVEDBUNDEN MED EKSTRAKT AF ROOIBOS OG PROPOLIS

Clinical Super3 UG Creme er udviklet specielt til behandling af store problemer med skæl i hovedbunden.
UG-Cremen indeholder ingredienser, der stimulerer blodcirkulationen. På den måde får huden størst mulighed for at fungere bedst muligt.
Endvidere virker indholdet af Castor Olie beroligende og fugtgivende på huden.

Særlige fordele:

 • Forebygger og behandler skældannelser, specielt i hovedbunden
 • Blødgør effektivt hård og tør hud på albuer, knæ, fødder og negle
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • Tilfører huden antioxidanter

15 ml tube
Vejl. udsalgspris 100,- DKK

Vores pris 90,- DKK

ANVENDELSE AF CLINICAL SUPER3 UG CREME

Skæl fjernes i hovedbunden ved at smøre området til natten. Husk at hovedpuden skal beskyttes med et håndklæde for at undgå fedtpletter. 
Næste morgen skylles cremen ud med varmt vand og håret vaskes herefter med Beauté Pacifiques shampoo til fint hår. Behandlingen kan gentages i 2-3 nætter, herefter 1 gang pr. uge ved behov.

Ved brug på tørre og skællende pletter på albuer, knæ og fødder samt negle: Suppler med X-tra Dry Skin Fix eller Body Lotion til Tør Hud. 
Clinical Super3 UG Creme må ikke anvendes i ansigtet og andre sarte steder. Undgå øjenkontakt.

Cremen bruges også til effektiv behandling og forebyggelse af tørre og skællende områder på arme, knæ og fødder. 
Cremen kan desuden blødgøre hårde negle.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.