HUDPLEJE - PARADOXE SERIEN

BEAUTÉ PACIFIQUE - PARADOXE SERIEN


Paradoxe serien er en super potent anti-age hudplejeserie, der er bygget op omkring de unikke stoffer Resveratrol og Procyanidin. Begge stoffer er genstande for stadig intensiv forskning.
Resveratrol findes naturligt i visse vindruer og blev opdaget, fordi det bl.a. nedsætter dødeligheden ved hjerte-karsygdomme i Frankrig (Det Franske Paradoks).
Procyanidin findes i visse chilenske vindruekerner og har egenskaber, der sætter druerne i stand til at beskytte sine “børn” – altså frøene – mod beskadigelse af arveanlæggene. Disse stoffer udnytter Beauté Pacifique i deres Paradoxe Serie.

Når der er en kraftig UV-stråling, som der findes i Chile, angribes planters (og menneskers) arveanlæg intensivt af frie radikaler. For at kunne overleve i dette miljø, har disse specielle druer ved evolution, udviklet et specielt forsvarssystem mod frie radikalers angreb, så arveanlæggene og dermed frøene beskyttes mod ødelæggelse og sol-induceret ældning.

ANSIGTSBEHANDLINGER
Har du lyst til at høre mere om Beauté Pacifique’s produkter, så ring gerne til klinikken på 3888 7500 og hør hvornår du kan komme til en gratis ultralydsscanning næste gang. Vi tilbyder også ansigtsbehandlinger i Beauté Pacifique produkter, hvis du ønsker at prøve dem først.

KUNDEKARTOTEK OG ALTID 10%

Husk, at vi altid giver 10% rabat på alle Beauté Pacifique produkter, herunder Clinical Serien. Vi er desuden en af de forhandlere som bruger Beauté Pacifique’s kundekartotek, hvilket giver dig mulighed for en kundegave (Se Beauté Pacifique forsiden).

Billede af Beauté Pacifique Serum Paradoxe

SERUM PARADOXE


SUPER ANTI-AGE OG PERFEKT UNDER MAKEUP

Serum Paradoxe indeholder – ligesom Crème Paradoxe – de aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, der udvindes af vindruer fra marker i Andesbjergene i Chile, hvor solens ultraviolette stråler er ekstremt kraftige. Forskning viser, at disse stoffer forsinker aldersprocesser og reelt forlænger cellernes liv – og altså på den måde holder huden både ung og sund i længere tid.

Sammen med Makeup Artist Søren Hedegaard har Beauté Pacifique udviklet en Serum Paradoxe, som er det perfekte underlag for den perfekte makeup. Søren Hedegaard blander den med foundation og skaber dermed et unikt produkt, der er skræddersyet til den enkelte kvinde.

I Serum Paradoxe videreføres den samme idé: At beskytte huden mod de skadelige, frie radikaler – både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurening, røg etc.

Bruges optimalt ved at afsætte et par dråber på håndryggen, hvorfra man påfører og fordeler med fingerspidserne.

Særlige fordele her og nu:

 • Det perfekte underlag for den perfekte makeup
 • Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes og forebygges
 • Tilfører en synlig glød til din makeup

Særlige fordele på lang sigt:

 • Reparerer solskadet og ældet hud og minimerer rødme (ex. Rosacea)
 • Beskytter mod frie radikaler og aldringstegn
 • Super anti-age effekt med naturlig Chilensk Resveratrol og Procyanidin
 • 2 typer E-vitamin der beskytter og giver fugt til huden

30 ml flaske
Vejl. udsalgspris 419,- DKK

Vores pris 377,- DKK

CRÈME PARADOXE


EN FANTASTISK EFFEKTIV ANTI-AGE DAGCREME

Med sine helt nye aldersforebyggende egenskaber er Creme Paradoxe et gennembrud i avanceret hudpleje. Med et stort indhold af de to højaktive stoffer Procyanidin og Resveratrol udsættes aldersprocesserne, solskader repareres, årsager til rødme bekæmpes og forebygges og en sund og robust hud genskabes.
Sammen med Beauté Pacifiques anti-age natcremer med A-vitamin, har vi nu de anti-age “værktøjer” der skal til, for at give hudens celler fornyet livskraft og give en betydelig genopbygning af hudens indre kollagen netværk, der svarer til en yngre hud. Crème Paradoxe indeholder også ingredienser der virker karsammentrækkende, og den er med sin smidige konsistens og lette duft, et produkt der passer til alle hudtyper.

Påføres i masserende bevægelser på nyrenset ansigt og hals i et tyndt lag. Har man særligt tør hud, er det om vinteren nødvendigt, at supplere med f.eks. Fugtighedscreme til Alle Hudtyper, der benyttes øverst. I øvrigt er det altid godt at benytte et tyndt lag Solcreme over dagcremen som ekstra beskyttelse af huden.

Særlige fordele:

 • Et værktøj der stimulerer til reparation af din hud hver morgen
 • Gør huden mere sund og glat som silke
 • Bekæmper aldersforandringer og solskader i hele hudens tykkelse
 • Normaliserer huden, og giver den en mere ensartet overflade og pigmentering

50 ml krukke
Vejl. udsalgspris 479,- DKK

Vores pris 431,- DKK

Billede af Beauté Pacifique Crème Paradoxe
Beauté Pacifique Corpus Paradoxe Body Oil

CORPUS PARADOXE BODY OIL


LUKSURIØS ANTI-AGE OLIE TIL KROPPEN

Corpus Paradoxe Body Oil er udviklet til både anti-age og til ren forkælelse af hele kroppens hud, så den straks føles silkeblød og lækker efter badet. Sammen med en følelse af velvære, giver Corpus Paradoxe Body Oil en næsten medicinsk virkende anti-age kur, der bygger på to aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, der udvindes af specielle Chilenske vindruer. I Corpus Paradoxe Body Oil videreføres den samme idé til beskyttelse af huden.
Corpus Paradoxe Body Oil er formuleret med den perfekte mængde Resveratrol og Procyanidin til at give kroppen den bedste pleje.

Kan med fordel anvendes hver dag – gerne lige efter badet. Hvis der ønskes endnu mere fugt, får man ved at blande kropsolien med Beauté Pacifique’s Body Lotion til Tør hud, en helt vidunderlig bodylotion. Fornemmelsen er silkeagtig, velduftende og meget blød og lækker.

Særlige fordele:

 • Næsten medicinsk virkende anti-age kur
 • Giver anti-oxidativ beskyttelse mod frie radikaler og aldringstegn
 • Indeholder to typer E-vitamin
 • Trænger ind i huden og gør den blød og elastisk
 • Toner farveforskelle ud

100 ml dispenser
Vejl. udsalgspris 399,- DKK

Vores pris 359,- DKK

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.