HUDPLEJE - SYMPHONIQUE SERIEN

BEAUTÉ PACIFIQUE SYMPHONIQUE, ET MESTERVÆRK!

Revolutionerende ny anti-age til den modne hud 45+ år.

NY FANTASTISK ANTIAGE SERIE

Symphoniqie serien er en ny serie fra Beauté Pacifique. Serien indeholder nu 5 forskellige produkter, som supplerer hinanden i en komplet enhed svarende til stemmerne i et symfoniorkester, hvor alle stemmerne høres. Heraf navnet.


Natcremen indeholder specialdesignede mikrokapsler som frigiver forskellige aktive A-vitaminer løbende, således at huden stimuleres kontinuerligt. På den måde repareres eksisterende skader i huden samtidig med, at oxiantidanter forebygger at skaderne sker. En fantastisk kombination. Serien anbefales til den modne hud på +45 år.

CREME SYMPHONIQUE NIGHT-TIME

EN UUNDVÆRLIG HØJPOTENT A-VITAMIN CREME TIL NATTEN

Crème Symphonique Night-Time indeholder hele seks forskellige A-vitamin-typer, med hver sine fremragende egenskaber. Blandt andet Retinol, som indkapslet i specialdesignede mikrokapsler, er beskyttet mod oxidation og nedbrydning. Kapslerne brister langsomt og gradvist, først ved påføring direkte på huden og senere i løbet af natten, så du både får øjeblikkelig collagen-opbyggende anti-age effekt samt en langtidseffekt med et depot af reparations-parat A-vitamin nede i huden. De mange øvrige ingredienser fungerer som en helhed hvor de med hver sine supplerende hud-forbedrende egenskaber giver den absolut optimale pleje til den voksne hud.

Særlige fordele:

 • Maksimal anti-age effekt med al den nyeste viden om A-vitaminer.
 • Indeholder hele 6 forskellige A-vitamin-typer, med hver sine fremragende egenskaber.
 • Patent Anmeldt – Helt unikt koncept med samspil af effektive hudplejende ingredienser.
 • Virker aktivt hele natten med ingredienser, der frigives løbende.

50 ml flaske med pumpe
Vejl. udsalgspris 749,- DKK

Vores pris 674,- DKK

ANVENDELSE AF SYMPHONIQUE NIGHT-TIME 
Cremen påføres direkte på afrenset hud – eventuelt efter påføring af Serum Symphonique – med et eller to pump efter behov og fordeles dernæst med let fingermassage, indtil cremen er trængt helt ind i huden.


Vær opmærksom på, at denne potente creme hos enkelte, kan påvirke huden, så den får tendens til rødme eller prikken, de første gange man påfører cremen. Anvend derfor kun denne creme hver anden dag, gerne i kombination med Clinical Super3 Booster alternativt Beautés egen fugtmaske. På denne måde giver du din hud den optimale pleje, så den bliver yderst modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.


Er du ikke vant til A-vitamin creme så trap langsomt op, tage evt. et par dages pause og vær tålmodig. Efter et par uger vi du kunne mære hvor blød, glat, smidig og robust huden bliver. Cremens virkning er imponerende.

SYMPHONIQUE DAG CREME

DAGCREME TIL HENHOLDSVIS NORMAL OG TØR HUD

Crème Symphonique Day-Time er en fugtgivende dagcreme med avanceret nano-teknologi, der allerede ved påføringen virker forskønnende på hudens overflade. Crème Symphonique serien er baseret på den seneste dermatologiske videnskab, og er sammensat af Beauté Pacifique med multiple ingredienser, der hver for sig virker foryngende og genopbyggende, og som i Symphonique-produkterne tilsammen giver den helt optimale, foryngende hudpleje til den voksne hud.


Cremen påføres på afrenset hud – eller, optimalt efter påføring af Serum Symphonique – med et eller to pump efter behov og fordeles med let fingermassage, indtil cremen er trængt helt ind i huden.


Særlige fordele:

 • Maksimal Anti-Age effekt.
 • Virker fugtbevarende og plejende hele dagen med ingredienser, der løbende aktiveres automatisk.
 • Udviklet målrettet som den helt optimale dagcreme - Allerbedst til anvendelse sammen med Crème Symphonique - Night Time og Serum Symphonique.


50 ml falske med pumpe.

Vejl. udsalgspris 699,- DKK 

Vores pris 629,- DKK


Billede af Beauté Pacifique Clinical Super3 Dermatabletter

SYMPHONIQUE SERUM

SERUM MED AVANCERET ANTI-AGE TEKNOLOGI

Med sit indhold af to aktive hyaluronsyre-typer tilføres huden med det samme ekstra fugt, som holder sig på et markant forhøjet niveau hele dagen. Hyaluronsyre-niveauet hæves yderligere af en tilsat peptid, der forbedrer hudens naturlige egen-produktion af hyaluronsyre indefra, så huden udglattes og udfyldes, som i den yngre hud.

Med endnu en avanceret peptid gives hudens mikro-muskulatur en afspænding, som virker udglattende på fine expressionsrynker.

En tredje peptid styrker hudens eget forsvar mod skader fra både synligt og usynligt lys.


De aktive ingrediensers penetration understøttes af Beauté Pacifiques eget PAPAIN-baserede exfolierings-koncept, som blidt fjerner de øverste døde hudceller og åbner for en bedre indtrængning af de aktive ingredienser. Serum Symphonique efterlader huden velfugtet og med en naturlig glød, så du er godt forberedt til din foretrukne dagcreme og makeup.

Særlige fordele:

 • Maksimal fugtighedsforøgelse, der varer hele dagen
 • Sætter huden i stand til bedre selv at kunne holde et sundt fugtighedsniveau - også i tør luft
 • Forbedrer hudens modstandskraft overfor skadeligt lys – også både rødt og blåt lys
 • Danner den helt perfekt udjævnede platform for både dagcremer og makeup


Vejl. udsalgspris 499,- DKK

Vores pris 449,- DKK

SYMPHONIQUE EYE ZONE GEL

Anti-age Eye Zone Therapy

Denne avancerede Anti-Age Gel forynger omgående dit øjenområde på bare 15 minutter ved at fylde sukkermolekyler i dine rynker og fine linjer. Symphonique-konceptet (Pat. Pend.) leverer hele seks meget aktive vitamin A-typer med maksimal anti-age effekt. Effekten understøttes desuden af ingredienser med antioxidativ virkning, samt en Botulinum-toksin lignende ingrediens som virker udglattende på rynker.


SÅDAN GØR DU:

Påfør øjengelen ved at påføre en lille smule gel på spidsen af fingeren og dup forsigtigt både over og under øjet på øjenbenet indtil gelen er trængt ind i huden. Undgå direkte øjenkontakt.


Særlige fordele:

 • Øjeblikkelig opstrammende effekt med et synligt forbedret yngre udseende
 • Maksimal Anti-Age effekt med al den nyeste viden om A-vitaminer
 • Patent anmeldt – Helt unikt koncept med samspil af effektive hudplejende ingredienser
 • Indeholder hele seks forskellige A-vitamin-typer, med hver sine fremragende egenskaber.


50 ml flaske med pumpe
Vejl. udsalgspris 399,- DKK

Vores pris 359,- DKK

Billede af Beauté Pacifique Clinical Super3 Dermatabletter

RING OG HØR OM NÆSTE SCANNINGSDAG
Har du lyst til at høre mere om Beauté Pacifique’s produkter, så ring gerne til klinikken på 3888 7500 og hør hvornår du kan komme til en gratis ultralydsscanning næste gang. Vi tilbyder også ansigtsbehandlinger i Beauté Pacifique produkter, hvis du ønsker at prøve dem først.
Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få aktuel information.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.