BOTOX BEHANDLING

Behandling af rynker med Botox


ER DER FORSKEL PÅ RYNKER?

Ja der er forskel på vores rynker, og ikke alle rynker gør noget dårligt for et ansigt. Det er derfor vigtigt at skelne mellem hvilke rynker der skal behandles, og hvilke der må være der og ligefrem giver os karakter og udstråling. En Botox behandling kan, i kyndige hænder, fremhæve de træk du ønsker – på en naturlig måde!


Med nænsom hånd og stor erfaring udføres Botox/Azzalure/Vistabel behandling af Speciallæge Thomas Kjær Uhlig med mere end 20 års erfaring. Vores speciallæge er altid til stede i klinikken, hvorfor der er meget kort ventetid på en konsultation mhp. Botox behandlinger.

Botox i bekymringsrynke, før- og efter af Claus Elgaard

CLAUS ELGAARD PRØVER BOTOX

Claus Elgaard ligner stadig sig selv med det samme glimt i øjet. Behandlinger med Botox kan sagtens laves på en naturlig og respektfuld måde.

Kvinde behandlet med Botox for reduktion af kæbemuskulaturen

FEMININ OG FIN HJERTEFORM

Botox brugt til at reducere kæbemusklerne, derved fås en smallere kæbe og ansigtets hjerteform / V‑shape styrkes.

HVOR LÆNGE HOLDER BOTOX?

Behandlingen er midlertidig. Den holder 3-6 måneder, og skal typisk gentages 2-3 gange om året. Dette varierer fra person til person alt efter hvor meget mimik vi ønsker at bevare. Vores erfaring er, at behandlingen holder længere, når man har fået den nogle gange.

KAN BOTOX LØFTE?

Nej, Botox i sig selv løfter ingenting. Når vi siger, at Botox løfter, betyder det, at ved at afslappe de muskler der trækker "den forkerte vej", dvs. typisk nedad, så får de muskler der trækker opad lov til at bestemme lidt mere og derved løftes eksempelvis mundvigene. Det vil derfor ikke være alle mennesker der har glæde af den samme behandling alt efter hvilke muskler de bruger mest. Hvor nogle mennesker kan lave en meget sur mine og dermed have stor gavn af en Botox behandling, vil andre ingen effekt have. Det er din behandlers ansvar at vurdere, hvad der egner sig bedst til dig.

Botox i bekymringsrynke og smilerynker samt læbeforstørrelse m. filler

ØJENBRYNSLØFT MED BOTOX

På billedet ser du resultatet af Botox behandlinger mod bekymringsrynker over næsen, sløring af kragetæer ved begge øjne og øjenbrynene der er blevet løftet.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING HOS OS

Med den mindste kanyle gives en meget lille mængde Botox/Azzalure/Vistabel de ønskede steder i ansigtet. Der er ikke brug for nogen form for bedøvelse, og normal aktivitet kan genoptages umiddelbart efter. Er det din første Botox behandling hos os, doserer vi forsigtigt. Dette fordi vi ikke kender dig og ved, hvordan netop din muskulatur reagerer på behandlingen. Alle patienter tilbydes et gratis touch-up inden for 2-3 uger. Her suppleres behandlingen efter behov, så vi opnår et optimalt resultat.

Botox behandlinger er en nem og hurtig behandling uden såkaldt down-time der gør, at du kan gå på arbejde umiddelbart efter og allerede efter få dage mærker du effekten af et friskere og yngre udseende.

HVORDAN VIRKER BOTOX?

Botox virker ved at hæmme nervens impulser til den behandlede muskel, så muskelaktiviteten dæmpes, og huden får fred til at reparere de skader i huden, som kommer gennem de gentagne foldninger. Stoffet afslapper musklen, så den ikke trækker sig sammen. På denne måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker, mens de ubehandlede muskelfibre stadig arbejder på normal vis og gør, at vi stadig kan bevare mimik og naturlighed.

MULIGE BIVIRK­NINGER VED BEHANDLINGEN

Forbigående rødme eller et blåt mærke er de mest almindelige bivirkninger - og dog er selv disse ret sjældne. Er uheldet ude, kan begge dele dækkes med makeup og vil hurtigt forsvinde. I få tilfælde ses hovedpine, der som hovedregel forsvinder efter en dag eller to.

HVAD ER BOTOX?

Botox er et protein opbygget af aminosyrer. Det nedbrydes af kroppen og udskilles i urinen. Det er således ikke muligt at ophobe i kroppen, hvorfor man også kan blive behandlet flere gange. Botox behandlinger regnes som en særdeles sikker procedure. Botox har været brugt i mange år til behandling af rynker, øjensygdomme og neurologiske lidelser. Der laves tusindvis af behandlinger hvert år, og det er en af de mest populære behandlingsmåder mod de synlige tegn på aldring.

HVIS DU VIL LÆSE LIDT HISTORISK OM BOTOX

Botulinum toxin A er et neurotoxin som udvindes fra bakterien Clostridium botulinum. Den tyske læge Kerner beskrev første gang i 1817 en madforgiftning der medførte lammelse af skeletmuskulaturen, og foreslog allerede dengang terapeutiske anvendelser af stoffet. I 1870 brugte en anden tysk læge Muller navnet botulisme om denne forgiftning, efter det latinske navn for pølse, idet pølser var en kendt kilde til sådanne madforgiftninger. Bakterien og toxinet blev første gang isoleret i 1895. I 1949 viste A.S. Burgen at Botulinum toxin A blokerer den neuromuskulære overførsel af impulser, ved at blokere frigørelsen af acetylcholin i nerveenderne. I 1973 publicerede øjenlæge Alan Scott en artikel hvor man beskrev brugen af Botulinum toxin A i de ydre øjenmuskler (dem der styrer hvor vi retter blikket hen) i forbindelse med behandling af skelen. Og dermed startede den terapeutiske brug af Botulinum toxin A.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.