BEKYMRINGSRYNKER

BOTOX MOD BEKYMRINGSRYNKER


Bekymringsrynker eller vredesrynker i panden mellem øjenbrynene behøver bestemt ikke skyldes, at du har været specielt bekymret eller vred i dit liv - men ofte kan det se sådan ud. Som oftest glattes bekymringsrynken elegant med en Botox behandling.


Er du i tvivl om hvad der er den rette behandling for dig, så ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Kvinde før og efter Botox i bekymringsrynken

FRISK OG GLAD MED BOTOX

Bekymringsrynke behandlet med Botox.

BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKER

Hvis dine bekymringsrynker eller vredesrynker er blevet meget dybe, skal de behandles med en kombination af Botox og Restylane / Juvéderm.
Processen er som følger: Først behandles de muskler som laver rynken med Botox. Det får musklerne til at slappe af, og rynken bliver ikke dybere.
Dernæst Løftes huden på plads med filler, så den kommer i niveau med den omgivende hud. 

Herefter tager kroppen over og udglatter, over tid, selv resten af rynken.
Dybe rynker er nærmest en form for ardannelse, men ved kombinationsbehandling samt evt. brug af en effektiv antirynkecreme heler din hud stille og roligt. Vi anbefaler Beauté Pacifique - Clinical Super3 Booster.

Er du ikke til Botox kan Sunekos være en mulighed. Her reparerer huden sig selv, kollagendannelsen øges og huden bliver mere frisk at se på.

Kvinde før og efter Botox i bekymringsrynken. Kniber øjnene sammen.

SE MINDRE VRED UD MED BOTOX

Botox mod bekymringsrynker. Det ses hvordan aktiviteten i musklerne er dæmpet på efterbilledet og panden synes glat.

TIL BEKYMRINGSRYNKER ER BOTOX BEDST

Botox dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning af Botox behandlingen. Får du de rynkedannende muskler behandlet regelmæssigt, mindskes størrelsen af musklerne – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.


De fleste bekymringsrynker kan behandles med Botox alene. I nogle tilfælde kræves også en filler, eksempelvis Restylane til behandling af bekymringsrynken, en såkaldt kombinationsbehandling.

Kvinde før og efter udglatning af bekymringsrynke med Botox. Closeup

MED BOTOX BLIVER HUDEN PÆNERE OG PÆNERE

Closeup af bekymringsrynke behandlet med Botox.

SÅDAN OPSTÅR BEKYMRINGSRYNKER

Hver gang du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud og i det hele taget bruger din mimik, opstår der rynker. Jo mere du bruger din mimik, des dybere rynker får du. Det er dog ikke alle rynker, der gør noget dårligt for dit ansigt. Rynker er også ofte med til at give dit ansigt karakter, og derfor er det vigtigt at skelne, hvilke der skal behandles, og hvilke der godt må være der. Man kan derfor ikke generalisere, da alle ansigter har deres eget personlige udtryk og karakteristika.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.