MINDRE KÆBE / V-SHAPE

SMALLERE KÆBE ELLER V‑SHAPE MED BOTOX


Du kan få en smallere kæbe og dermed dit ungdommelige hjerteformede ansigt tilbage ved at mindske kæbepartiet med en Botox behandling. Behandlingen kombineres ofte med en Restylane / Juvéderm behandling hvor hensigten er, at skabe det hjerteformede ansigt også kaldet V‑shape. Dette gøres ved at lægge filler de rigtige steder omkring kindben, evt. læber og hageparti. Denne form for behandling skal designes og tilpasses den enkeltes ansigt således, at det hos kvinder styrker den feminine hjerteform og modsat hos mændene, styrker det maskuline udtryk. Kunsten er her, at skabe en individuel smuk og naturlig helhed.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

En smallere kæbe efter Botox behandling. Fremhæver kindben. Kvinde før og efter

FEMININT MED HJERTEFORM

Billederne viser en ændring af ansigtsproportionerne efter Botox behandling gennem 5 år. Bemærk hvorledes den smallere kæbe fremhæver kindbenene som igen styrker den harmoniske hjerteform. Denne patient bliver behandlet med Botox i kæbemuskulaturen ca. 1 gang om året. Dette er på nuværende tidspunkt nok til at vedligeholde ansigtsformen.

Smallere kæbe med en Botox behandling skaber et mere feminint udtryk. Kvinde før og efter

SMUKT OG NATURLIGT

Her har en behandling med Botox gjort kæbepartiet væsentligt smallere. Med Restylane har læberne fået en smule fylde og sensualitet.

DET HJERTEFORM­EDE ANSIGT MED SMALLERE KÆBE

Ved at anvende Botox i kæbemusklen får man den til at slappe af og blive mindre fremtrædende. Med tiden vil den langsomt formindskes af sig selv, ganske enkelt fordi du bruger den mindre, når Botox behandlingen sørger for, at du ikke går og spænder den hele tiden.
En sådan behandling med Botox skal som oftest gentages 1-2 gange om året.

FEMININ V‑SHAPE MED FLOTTERE KINDBEN OG SMALLERE KÆBE

Kombinationen af en kæbebehandling med Botox, som gør kæben smallere, samt en filler behandling af kindbenene, som giver fyldige og flotte kindben, er en meget populær behandling. Den fremhæver ansigtets hjerteform og styrker den feminine udstråling. Som med alle andre af de behandlinger vi tilbyder, er det et individuelt skøn, hvorvidt den behandling er egnet til dig eller ej.

SMALLERE KÆBE MED BOTOX

Botox brugt til at reducere kæbemusklerne, derved fås en smallere kæbe og ansigtets hjerteform / V‑shape styrkes.

Kvinde før og efter behandling med Botox for reduktion af kæbemuskulaturen. Det ses hvordan kæben virker mindre bred

DET MARKEREDE KÆBEPARTI

Synes du dit kæbeparti er for smalt, kan du gøre det mere markeret med en filler behandling. Hvor Botox går ind og får muskulaturen til at slappe af, giver Restylane / Juvéderm fylde, og gør dine naturlige ansigtstræk mere fremtrædende.

Efter behandlingen går du fra klinikken med et mere fremhævet kæbeparti, og en flot profil. Er du mand kan vi lave din kæbe så den fremhæver dine maskuline træk. En meget populær behandling.

En smallere kæbe efter Botox behandling. Fremhæver kindben. Kvinde før og efter.

ÆNDRING AF PROPORTIONER

Billederne viser en ændring af ansigtsproportionerne efter en Botox behandling af kæbemusklen. Bemærk den mere harmoniske hjerteform, den smallere kæbe hvorved kindbenene fremhæves. Billederne her er taget henholdsvis før, 2 måneder efter og 4 måneder efter den første behandling.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.