ØJENBRYNSLØFT

BRYNLØFT MED BOTOX


BOTOX BEHANDLING TIL ØJENBRYNSLØFT

Begynder de øvre øjenlåg at hænge en smule og synes du at makeup området på øvre låg er for lille eller at dine øjenbryn sidder for lavt (eller asymmetrisk) kan dette i mange tilfælde korrigeres med en Botox behandling til øjenbrynsløft. Øjenbrynsløft med Botox kan også have betydning i situationer, hvor man ønsker at udsætte en operation af øvre øjenlåg.

Er du i tvivl om hvad der er den rette behandling for dig, så ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Før og efterbillede af kvinde behandlet med Botox. Der ses hvordan brynene er løftet på efterbilledet.

GØR ØJNENE STØRRE

Flot brynløft efter en Botox behandling

Før og efter closeup af kvinde behandlet med Botox. Der ses hvordan brynene er løftet på efterbilledet.

LØFT DIT BRYN MED BOTOX

Behandling med Botox for at opnå et brynløft. Closeup af samme patient.

BOTOX KAN LØFTE DINE ØJENBRYN

Vi har muskler i vores ansigt, som trækker vores øjenbryn op, og muskler, som trækker vores øjenbryn ned. Med tiden vil tyngdekraften og en ændring i huden være med til at give en overvægt til de muskler, som trækker ned og dermed sænker vores øjenbryn.


Ved at reducere spændingen i de muskler, der trækker øjenbrynene ned, vil man få et løft af øjenbrynene. Samtidig opnår man et let løft af huden på det øvre øjenlåg. På den måde virker dine øjne større og mere levende. Det er individuelt hvor meget brynet kan løftes, idet vores muskulatur aldrig er helt ens.

LØFT AF ØJENBRYN MED RESTYLANE

En alternativ metode for et øjenbrynsløft er med Restylane filler. Ved at lægge ganske lidt Restylane under øjenbrynet, kan det løftes og få en flot form. Teknikken er særligt velegnet, hvis øjenbrynet er sunket pga. en mindskelse af den fedtpude, som ligger under brynet. I nogle tilfælde opnås det flotteste resultat ved at kombinere effekterne af Botox og Restylane.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.