DERMAROLLER TIL HJEMMEBRUG

DERMAROLLER HOME CARE KIT


Dermaroller til hjemmebrug er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur, primært i ansigtet, på halsen og på brystet.

Hals før og efter brug af Dermaroller til hjemmebrug

RUL DIN HALS OG GØR STRUKTUREN BEDRE

Dermaroller til hjemmebrug: En dedikeret patient har sendt os sine billeder. Her er rullet hver 3. dag i 6 uger. Der er desuden anvendt LipoPeptide Collagen Booster. En Serum der medfølger Home Care Kit.

Dermaroller Hjemmerulle sæt

PRIS PÅ HOME CARE DERMAROLLER

Et Home Care Dermaroller® Kit, Pris: kr. 1.695,-
Sættet består af følgende: En rulle – Roller cleaner – LipoPeptide Collagen Booster – Hårbånd.

DERMAROLLER GIVER DIG EN SMUKKERE HUD

Selve værktøjet er en lille rulle med 192 stk. 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok, til at penetrere overhuden (epidermis), men for korte til at nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden (dermis). Derfor er denne behandling fuldkommen smertefri. Behandlingen giver højest en kildrende fornemmelse. Huden rulles lidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden hvilket gør, at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange. Positive virkninger i huden vil opleves efter kun ganske få behandlinger. Der opnås en mere glansfuld og mindre transparent hud. Grove porer, rynker og fine linjer mindskes.

SÅDAN RULLER DU

Anne Birgitte viser dig hvordan du skal bruge din dermaroller

SÅDAN BRUGER DU DIN DERMAROLLER

Når du bliver dygtig til det, tager det 3-5 min at rulle dig selv. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv, følger du op med en Dermaroller MASK der giver dig store mænger hyaluronsyre og fugt. Du kan også vælge at supplere med koncentreret hyaluronsyre, lige når du har rullet. Der er flere kombinationer afhængig af behov. Du vil over tid opleve, at din hud bliver mere fast, mere velfugtet samt får en finere struktur. Har du ar, vil de blive mindsket og huden vil synes mere ensartet. Har du stadig en grov struktur eller aknear, kan du supplere med medicinsk Dermaroller behandling.

FAQ OM DERMAROLLER TIL HJEMMEBRUG


Hvor længe holder en Dermaroller?
Rullen holder 6-12 måneder afhængigt af det ugentlige antal af behandlinger, samt hvor stort et område der behandles.


Virker Home Care Dermaroller også i dybden?
Home Care Dermaroller nåle gør, over tid, overhuden tykkere. Ønskes der produktion af ny kollagen i de dybere hudlag, kan dette kun opnås ved professionelle Dermaroller behandlinger.


Er der bivirkninger ved Dermaroller?
Vi er ikke bekendt med bivirkninger ved brugen af Home Care Dermaroller.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.