HAMSTERKINDER

HAMSTERKINDER KAN BEHANDLES MED RESTYLANE


Med alderen synker vores kinder. Næse-mund-furen bliver, afhængig af vores kinders størrelse mere tydelig, og trækker med tiden mundvigene nedad. Hamsterposer kan ikke fjernes helt med filler, men de kan sløres betydeligt. Det er således et spørgsmål om temperament hvilken behandling der er den rigtige for dig.

Kvinde før- efterbillede. Hamsterkinder sløret med Restylane. En anelse spændstighed til læberne glatter på naturlig vis rynker omkring munden.

HAMSTERKINDER KAN MINDSKES

Slørede hamsterkinder kombineret med spændstighed til læberne glatter på naturlig vis rynker omkring munden. Her er anvendt Restylane.

HVORDAN HJÆLPER RESTYLANE MOD HAMSTERKINDER

En filler behandling med Restylane eller Juvéderm slører dine hamsterkinder så de synes mindre. Det kan dog være en kompleks behandling, som skal bygges op over flere gange. Der kan lægges filler omkring mund, hage og læber for at mindske den fold som er kommet. Skal det være rigtigt elegant, er det flot at supplere med filler til kindben og æblekind. Herved forstærkes vores hjerteform og det feminine udtryk fremhæves. Hos nogle er det også nødvendigt at forbedre kæbelinjen, som gerne må stå så skarpt som muligt.
Er du så ung at hamsterkinderne ikke er tilstede, kan en filler behandling på kindbenene forebygge udviklingen af hamsterkinderne.

BEVAR DIT UNIKKE UDTRYK

Det er her vigtigt at huske, at alle mennesker har deres unikke udtryk og derfor skal behandles på forskellig måde. Det er også meget individuelt hvad der skal til for at gøre os glade. Nogle starter med behandlinger allerede når de er 25 år og andre begynder først når de er 65 år. Alle kan, uanset alder, få en positiv effekt af behandlingen.
Husk at vores konsultationer er gratis og uforpligtende.

Kvinde før- efterbillede. Behandling af hamsterkinder kombineret med en forstørrelse af læberne.

MIDTANSIGT ER FUNDAMENTET

Her er behandlingen af hamsterkinder kombineret med en forstørrelse af læberne. Hamsterkinderne er sløret ved både at give kindbenene mere volumen og skabe støtte fra underansigtet med udglatning af hageområdet og hagelinjen.

RESTYLANE LØFTER OG STØTTER

Hos nogle patienter vil en Restylane behandling i hagelinjen og hageområdet være nok til at skabe støtte for de mundvige som er sunket, hvorved dine hamsterkinder sløres. Hos andre kan det være nødvendigt at kombinere med et løft på kindbenene, også kaldet et blødt midtansigts­løft, for at opnå det ønskede resultat. Læs mere om filler til kindben, hjerteform og V‑shape.

VI AFSTEMMER ALTID FORVENTNINGERNE

Ikke alle hamsterkinder kan sløres tilstrækkeligt med Restylane. Det kommer an på, hvor meget kinderne er sunket, og ikke mindst, hvor meget volumen der er i dem. De kan dog som regel altid sløres lidt. Vi lægger vægt på at få afstemt forventningerne, så du får et realistisk billede af, hvad der kan lade sig gøre.
Er det ikke muligt at løfte eller camouflere hamsterkinderne nok med filler, kan det komme på tale med et kirurgisk ansigtsløft. Det laver vi ikke, men det sker, at vi anbefaler det, og vores mål i den sammenhæng vil så være, at råde og vejlede dig, så du er bedst muligt klædt på til at gøre op med dig selv, hvad du videre ønsker.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.