KINDBEN / V-SHAPE

FLOTTE KINDBEN MED FILLER 


Fillere som Restylane og Juvéderm kan bruges til at give dig flotte kindben. Hvad enten du aldrig har haft markerede flotte kindben, eller du synes de sunket lidt, kan en filler behandling give dig et flot resultat. Vi laver kindben på både mænd og kvinder. Kindben er for dig der drømmer om flotte kindben, eller for dig der vil se yngre ud. Behandlinger er også ideel for dig, hvor kinderne er svundet med alderen, eller for dig, som har mistet fylden i kinderne i forbindelse med et vægttab.

Hvis du ønsker mere viden om, hvordan du får dit friske look tilbage, så ring på 3888 7500 og bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Kvinde før og efter Restylane behandling til kinben og læber

KINDER FORYNGER OG LØFTER

Æblekind og kindben er løftet med filler. Bemærk hvilken desuden løftet omkring munden. Læberne har fået en diskret forstørrelse og skaber dermed en fin og feminin helhed til hele ansigtet.

Kvinde før og efter Restylane behandling til kindben, mundvige og læber

MIDTANSIGTET ER FUNDAMENTET

Mundvigene løftes og tyngden på hagelinje og hamsterkinder mindskes, når kindbenene løftes. Et feminint, friskt og yngre udseende.

FLOTTE KINDBEN ER FEMININT OG ATTRAKTIVT

Kindben styrker hjerteformen i ansigtet og fremhæver de feminine træk. Behandlingen indgår i opnåelsen af den såkaldte V‑shape. Kindben er en behandling for alle aldersgrupper. De yngre som gerne vil have fremhævet de feminine træk og de lidt ældre som gerne vil have genskabt noget de havde tidligere eller måske aldrig har haft før. Behandlingen har også flere andre gavnlige effekter, idet den er med til at løfte hamsterkinder og nasolabiale furer også kaldet næse-mund-furer.

ALLE KAN SE FORSKEL - INGEN VED HVORFOR!

Tænker du tit over, hvad der ikke passer så godt til din personlighed? Hvad du gerne ville ændre? Hvad der kunne få dig til at se friskere ud? Hvad du gerne vil udstråle? På klinikken bruger vi hver dag kosmetiske behandlinger til at hjælpe dem, som gerne vil have et friskere udtryk og den rigtige udstråling. Vi hjælper alle dem, der kigger sig i spejlet og lidt for ofte tænker, at det de ser, ikke helt passer til, hvem de er og vil være. Vi kalder det Ydre skønhed – Indre balance. Og det er det, der er visionen med vores kosmetiske behandlinger – at skabe udstråling, der skaber velvære, tilfredshed og glæde, så der kommer balance mellem dit ydre og dit indre.

VI KAN GENSKABE DINE PRO­PORTIONER MED RESTYLANE

At anvende Restylane / Juvéderm til kindben og æblekind kaldes også det blide midtansigts-løft. Det er en af de mest effektive metoder til at skabe foryngelse i et ansigt. Ved at tilføre diskret fylde til æblekinden og kindbenene genskabes dine proportioner, så det hjerteformede og meget feminine ansigt genetableres.
Det har ofte en helt fantastisk effekt at lave kindben med filler. Efter vores mening er det en overset behandlingsform, idet den umiddelbart og effektivt genskaber ansigtets form, så du ser yngre og friskere ud. Meget ofte, er det faktisk det der skal til, for at opnå et friskere look.

VI GÅR GRADVIST TIL VÆRKS

Vi skal både selv kunne følge med, og de færreste er interesserede i, at andre lægger mærke til for stor en forandring.
For mange fungerer det bedst, når forandringerne sker gradvist. Derfor kan det være en god idé at dele behandlingen op over flere gange. Målet er, at vi skal ligne os selv på en god dag – for eksempel for 10 år siden. Vigtigst af det hele er dog, at behandlingen tilpasses den enkelte, og at det naturlige udtryk bevares.

Kvinde før og efter Restylane i kindben og læber

Restylane har øget volumen på kindbenene, visket næse-mundfuren ud og sløret hamsterkinderne. En læbeforstørrelse giver helheden et flot og feminint udtryk.

KINDBEN MED FILLER TIL MÆND

Vi laver oftest fillerbehandling med Restylane på mænd der enten med alderen er blevet lidt flade på kinderne eller eksempelvis pga. træning har mistet kindernes fylde. Det er især i skråprofil, at det er tydeligt. Flade kinder kan signalere alder og det har en fantastisk flot effekt at markere kinderne en smule.
Vi anvender også filler på kindben til mænd, for at fremhæve modellignende træk eller til bodybuildere som i perioder med lavt fedtindtag har tabt for meget fedt i ansigtet. De kan derved komme til at se meget trætte ud, på trods af en i øvrigt flot og veltrænet krop. Med filler placeret de korrekte steder, fremhæves den maskuline styrke.

Kvinde før og efter Restylane. Markerede kindben og løft af mundvige.

FILLER TIL KINDER OG MUNDVIG

Kvinde før og efter Restylane behandling. Hjerteformen øges ved at markere kindbenene. Mundvigene løftes til et positivt smil og samlet set, sløres hamsterkinder og det før lidt tunge udtryk. Et yngre og friskere udseende.

FREMHÆV DINE KINDBEN - STYRK DE FEMININE TRÆK MED V‑SHAPE

Markerer vi kindbenene med filler, får man et umiddelbart blidt ansigtsløft og dermed et yngre look. At løfte og genetablere volumen på kinderne mindsker furer fra næse til mund. Kæbelinjen står skarpere og den feminine hjerteform også kaldet V‑shape øges. Ønskes en yderligere fremhævelse af kindben, kan det hos nogle være flot, at supplere med filler til hagen og hageområdet. Ansigtet skal ses som en helhed og kunsten er at se frisk og naturlig ud, uden at se behandlet ud.

VÆRD AT VIDE OM BEHANDLINGEN AF KINDBEN

Du får sjældent blå mærker i forbindelse med behandling af kindben. Du kan godt være lidt øm dagen efter, men der er ikke nogen der kan se det. Det er altid en god idé af holde pause med fiskeolie 4-5 dage før en filler behandling. Det reducerer risikoen for blå mærker.

HVAD SKER DER MED VORES KINDBEN NÅR VI BLIVER ÆLDRE?

Hvad enten vi bryder os om det eller ej, degenererer vores knogler og bløddele med alderen. Tyngdekraften trækker fedtpuden ved kindbenene nedad, og furerne fra næse til mund bliver mere dybe og tydelige. Det betyder, at kindbenene bliver mindre fremtrædende, og vores ansigtstræk flades ud.
Mange tror, at kirurgi er nødvendig, men i de fleste tilfælde, kan vi komme overraskende langt ved at behandle med Restylane. Vi kan ikke ophæve tyngdekraften, men vi kan lave et optisk bedrag. Ved at behandle kindben med Restylane og evt. supplere med udfyldning af næse-mund-furen genskaber vi ansigtets oprindelige form. Du får øjeblikkeligt et yngre udseende – og din karisma er bevaret.

Kvinde før og efter Restylane. Markede kindben, løft af mundvige og let læbeforstørrelse

RESTYLANE FULL FACE

Restylane har givet mere fylde til kindbenene. Læg mærke til, hvordan det har løftet ansigtshuden længere nede i ansigtet, så alle furer er blevet reduceret. Der er desuden benyttet filler til næse-mund furer, mundvige, hageområdet og hagelinjen. Til slut har læberne fået en diskret læbeforstørrelse så smokerlines også er mindsket.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.