HÆNGENDE MUNDVIGE

RESTYLANE BEHANDLING MOD NEDADVENDTE MUNDVIGE


Det siges, at den korteste afstand mellem to mennesker er et smil. Vi synes, det er en smuk tanke og heldigvis er det heller ikke når vi smiler, at vi lægger mærke til de mundvige, som med alderen ikke kan undgå at miste lidt af det glade smil. At mundvigene begynder at hænge nedad er ganske simpelt en naturlig aldersforandring. Med alderen bliver vores væv mindre elastisk, mindre velfugtet og mister sin naturlige fylde. Alt efter hvor triste dine mundvige er blevet kan en enkel og nænsom behandling med Restylane give dig smilet tilbage!

Kvinde før og efter løft af mundvigene med Restylane

RESTYLANE SKINBOOSER - MERE GLØD

Mundvigene er løftet med Restylane, hvilket fremhæver det feminine udtryk og de hængende mundvige er væk. Hos denne patient er der suppleret med Restylane Skinbooster.

Kvinde før og 4 år efter Restylane behandling af mundvige.

OPBYGNING AF TRISTE MUNDVIGE

Restylane behandling for nedadgående mundvige. Der er 4 år mellem behandlingerne. Resultatet bedres gang for gang, når behandlingerne holdes ved lige, i dette tilfælde 2 gange om året.

RESTYLANE HVIS MUNDVIGEN HÆNGER - NEMT OG ENKELT

Behandling med Restylane af hængende og triste mundvige foretages nemt og enkelt. Effekten er umiddelbar. Uanset om du har sure, triste, nedadvendte eller hængende mundvige, kan vi hjælpe dig med at få dit ungdomssmil tilbage. Hos nogle kan det være en god idé at supplere med en diskret læbeforstørrelse. Vores behandlinger er tilrettelagt således, at du kommer til at se helt naturlig ud. Vi ser dit ansigt som en helhed og er eksperter i at fremhæve dine charmerende træk.

BOTOX BEHANDLING TIL SURE MUNDVIGE

Botox til sure mundvige (DAO) kan have en meget flot effekt hos nogle. Om Botox har effekt, afhænger af den enkeltes mimik. Hvis Botox skal have en god effekt på sure mundvige, skal der være en veludviklet muskulatur der trækker mundvigene nedad. Har man det, kan man opnå en god effekt, da de muskler der trækker mundvigene opad dermed bliver stærkere, end de muskler der trækker mundvigene nedad. Løftes mundvigene ikke nok med Botox, kan man supplere med filler til mundvige og hageområde. Ønskes yderligere forfinelse, kan kindbenene markeres, hvilket medfører mindre tyngde ved mundvigene så de bliver lettere at løfte.

DIN RESTYLANE BEHANDLING AF MUNDVIGENE SKRÆDDERSYS SÅ DEN PASSER TIL DIG

Du vælger selvfølgelig selv, hvor meget der skal ændres. Vi kan nøjes med at vende mundvigen, så den bliver vandret. Men vi kan også give den et lille diskret, men optimistisk sving op. En enkelt behandling kan ofte være tilstrækkeligt. Er linjerne blevet meget dybe kan det være en god idé, at bygge stabiliteten op over et par gange. Herved genopbygges underhuden, og den tabte fylde bliver genskabt.
Generelt kan man sige, at man ikke skal få lavet større ændringer end du selv kan følge med til. Her er det meget vigtigt, at du, sammen med din behandler får afstemt dine forventninger.

Kvinde før og 5 år efter løft af mundvige med Restylane

SMUK PÅ DEN NATURLIGE MÅDE

Restylane behandling i mundvige og hageområde. Bemærk hvordan huden er blevet mere spændstig, sådan så mundvigene løftes. Endvidere er rynker omkring munden glattet ved hjælp af diskret markering af læbekant.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.