NÆSE MUND FURER

RESTYLANE BEHANDLING TIL NASOLABIALE FURER


Furen fra næsefløjene til mundvigene kaldes også nasolabial furen. Denne fure kan behandles med filler som Restylane eller Juvéderm. Hvor den hos nogle er flot at glatte ud, er det hos andre medvirkende til, at de ser behandlede ud. Man skal derfor, efter vores mening, være varsom med at fylde den ud. Nasolabial­furen kan være ganske klædelig, idet den forstærker vores æblekinder, og giver karakter til ansigtet, læs mere nedenfor.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Så kan vi sammen vurdere, om denne behandling kan være noget for dig.

Kvinde før og efter Restylanebehandling i næse mund furen
Kvinde før Restylanebehandling i næse mund furen
Kvinde efter Restylanebehandling i næse mund furen

MINDSKNING AF NASOLABIALFURER

Kvinde før og efter Restylane behandling i rynker fra næse til mund også kaldet nasolabiale furer.

SKAL MAN BEHANDLE NASOLABIALFUREN?

Det skal den langt fra altid. Næse mund furen kan være mere eller mindre klædelig. Ofte er det mest elegant og naturligt, at behandle årsagen, nemlig ved at løfte kinderne, og sommetider, er en kombination af kinder og behandling af selve nasolabial-furen det bedste. I enkelte situationer skal nasolabial furen behandles, for at give et friskt udtryk. Ansigtet skal betragtes som en helhed, og det er vigtigt, at kende til den normale aldring for at forstå, hvornår man skal behandle årsager og hvornår symptomer er nok. Alt afhænger også af den enkelte patients ønsker.

Kvinde før og efter behandling af nasolabiale furer

KINDER LØFTER NÆSE-MUND-FUREN

Kvinde før og efter filler behandling af næse mund furer, mundvige samt lidt volumen til læberne. Bemærk hvorledes hjerteformen styrkes.

HVORDAN OPSTÅR NÆSE MUND FUREN?

Nasolabial furen kan være mere eller mindre udtalt, og det er der mange årsager til. Det kan være på grund af, hvordan vores mimik fungerer. Hvis dit smil sidder lige der, er det der huden knækker, og med tiden, når kinderne synker, vil den blive mere tydelig. Har du altid haft store kinder, vil du formentlig danne en tydeligere fure fra næse til mund, end hvis dine kinder er små. Hudens grad af elasticitet samt tyngdekraftens virkning, er også faktorer, der spiller ind når vi vurderer, hvilken behandling der er optimal for den enkelte.

FILLER I NASOLABIALFUREN KAN SE KUNSTIGT UD

Behandles næse mund furen med filler, er området i risiko for at blive fortykket, og det klæder efter vores mening ingen! Det kan gøre smilet mere stift, så det naturlige udtryk forsvinder og resultatet bliver kunstigt, hvilket er noget andre mennesker lægger mærke til. Man skal altid være varsom omkring mund, mundvige og læber. Det kan hurtigt komme til at se unaturligt ud. Ønskes et naturligt udseende, skal man respektere den enkeltes personlige træk og fremme de feminine og maskuline træk, således at de bringes frem på smukkeste vis. At lave denne vurdering, kræver stor erfaring, samt sans for det æstetiske.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.