Thomas med patient som ser sig selv i spejlet
 

Behandling af rynker med Botox

Der er forskel på vores rynker, og ikke alle rynker gør noget dårligt for et ansigt. Det er derfor vigtigt at skelne mellem hvilke rynker der skal behandles, og hvilke der må være der og ligefrem giver os karakter og udstråling. En Botox behandling kan i kyndige hænder fremhæve de træk du ønsker – på en naturlig måde!

Med nænsom hånd og stor erfaring udføres Botox/Azzalure/Vistabel behandling af Speciallæge Thomas Kjær Uhlig med mere end års erfaring. Vores speciallæge er altid til stede i klinikken, hvorfor der aldrig er ventetid på en konsultation mhp. en Botox behandling. Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Botox behandling af pandens bekymringsrynke, før- og efterbillede af Claus Elgaard

Claus Elgaard ligner stadig sig selv med det samme glimt i øjet. Behandlinger med Botox kan sagtens laves på en naturlig og respektfuld måde.

Priser på Botox – Azzalure - Vistabel
Vi skræddersyr dit forløb

Din pris sættes efter følgende faktorer:

 • Hvor mange områder du ønsker behandlet.
 • Hvor kraftig din muskelaktivitet er.
 • Hvor meget mimik du ønsker bevaret.
 • Hvor ofte du ønsker behandling.
 • Se vejledende priser på Botox.

  Før- og efterbillede af kvinde behandlet med Botox for reduktion af kæbemuskulaturen. Det ses hvordan kæben virker mindre bred.

  Botox brugt til at reducere kæbemusklerne, derved fås en smallere kæbe og ansigtets hjerteform / V‑shape styrkes.

  Sådan foregår en behandling hos os

  Med den mindste kanyle gives en meget lille mængde Botox/Azzalure/Vistabel de ønskede steder i ansigtet. Der er ikke brug for nogen form for bedøvelse, og normal aktivitet kan genoptages umiddelbart efter. Er det din første Botox behandling hos os, doserer vi forsigtigt. Dette fordi vi ikke kender dig og ved, hvordan netop din muskulatur reagerer på behandlingen. Alle patienter tilbydes et gratis touch-up inden for 2-3 uger. Her suppleres behandlingen efter behov, så vi opnår et optimalt resultat.

  Botox behandlinger er en nem og hurtig behandling uden såkaldt down-time der gør, at du kan gå på arbejde umiddelbart efter og allerede efter få dage mærker du effekten af et friskere og yngre udseende.

  Et friskere look med Botox

  Rynker kan opdeles i dynamiske og permanente rynker. De har forskellig betydning for vores udseende og som før nævnt, er det ikke alt der skal behandles.

  Botox behandling af bekymringsrynke over næsen, sløring af smilerynker ved begge øjne samt øjenbrynsløft. Diskret læbeforstørrelse med Restylane.

  På billedet ser du resultatet af Botox behandlinger mod bekymringsrynker over næsen, sløring af kragetæer ved begge øjne og øjenbrynene der er blevet løftet.

  Hvor længe holder Botox?

  Behandlingen er midlertidig. Den holder 3-6 måneder, og skal typisk gentages 2-3 gange om året. Dette varierer fra person til person alt efter hvor meget mimik vi ønsker at bevare. Vores erfaring er, at behandlingen holder længere, når man har fået den nogle gange.

  Kan Botox løfte?

  Nej, Botox i sig selv løfter ingenting. Når vi siger, at Botox løfter, betyder det, at ved at afslappe de muskler der trækker "den forkerte vej", dvs. typisk nedad, så får de muskler der trækker opad lov til at bestemme lidt mere og derved løftes eksempelvis mundvigene. Det vil derfor ikke være alle mennesker der har glæde af den samme behandling alt efter hvilke muskler de bruger mest. Hvor nogle mennesker kan lave en meget sur mine og dermed have stor gavn af en Botox behandling, vil andre ingen effekt have. Det er din behandlers ansvar at vurdere, hvad der egner sig bedst til dig.

  Hvordan virker Botox?

  Botox virker ved at hæmme nervens impulser til den behandlede muskel, så muskelaktiviteten dæmpes, og huden får fred til at reparere de skader i huden, som kommer gennem de gentagne foldninger. Stoffet afslapper musklen, så den ikke trækker sig sammen. På denne måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker, mens de ubehandlede muskelfibre stadig arbejder på normal vis og gør, at vi stadig kan bevare mimik og naturlighed. Det er doseringen der er afgørende for, hvor meget mimik, der bevares. Vi aftaler altid dosering med den enkelte før selve behandlingen.

  Hvad er Botox?

  Botox er et protein opbygget af aminosyrer. Det nedbrydes af kroppen og udskilles i urinen. Det er således ikke muligt at ophobe i kroppen, hvorfor man også kan blive behandlet flere gange. Botox behandlinger regnes som en særdeles sikker procedure. Botox har været brugt i mange år til behandling af rynker, øjensygdomme og neurologiske lidelser. Der laves tusindvis af behandlinger hvert år, og det er en af de mest populære behandlingsmåder mod de synlige tegn på aldring.

  Mulige bivirk­ninger ved behandlingen

  Forbigående rødme eller et blåt mærke er de mest almindelige bivirkninger - og dog er selv disse ret sjældne. Er uheldet ude, kan begge dele dækkes med makeup og vil hurtigt forsvinde. I få tilfælde ses hovedpine, der som hovedregel forsvinder efter en dag eller to.

  Ring for aftale Send en mail Tilmeld nyhedsbrev Send en sms

  TKU - Så naturligt kan det gøres!