Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Botox mod bekymringsrynker

Bekymringsrynker eller vredesrynker i panden mellem øjenbrynene behøver bestemt ikke skyldes, at du har været specielt bekymret eller vred i dit liv - men ofte kan det se sådan ud. Som oftest glattes bekymringsrynken elegant med en Botox behandling.
I klinikken anvender vi Botox, Azzalure og Vistabel læs mere her.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Bekymringsrynke behandlet med Botox.

Til bekymrings­rynker er Botox det bedste

Botox dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning af Botox behandlingen. Får du de rynkedannende muskler behandlet regelmæssigt, mindskes størrelsen af musklerne – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.
De fleste bekymringsrynker kan behandles med Botox alene. I nogle tilfælde kræves også en filler, eksempelvis Restylane til behandling af bekymringsrynken, en såkaldt kombinationsbehandling.

Botox mod bekymringsrynker. Det ses hvordan aktiviteten i musklerne er dæmpet på efterbilledet.

Behandling af dybe bekym­ringsrynker

Hvis dine bekymringsrynker eller vredesrynker er blevet meget dybe, skal de behandles med en kombination af Botox og Restylane / Juvéderm.
Processen er som følger:
Først behandles de muskler som laver rynken med Botox. Det får musklerne til at slappe af, og rynken bliver ikke dybere.
Dernæst Løftes huden på plads med filler, så den kommer i niveau med den omgivende hud.
Herefter tager kroppen over og udglatter, over tid, selv resten af rynken.
Dybe rynker er nærmest en form for ardannelse, men ved kombinationsbehandling samt evt. brug af en effektiv antirynkecreme heler din hud stille og roligt. Vi anbefaler Beauté Pacifique - Clinical Super3 Booster.

Sådan opstår be­kymrings­rynker?

Hver gang du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud og i det hele taget bruger din mimik, opstår der rynker. Jo mere du bruger din mimik, des dybere rynker får du. Det er dog ikke alle rynker, der gør noget dårligt for dit ansigt. Rynker er også ofte med til at give dit ansigt karakter, og derfor er det vigtigt at skelne, hvilke der skal behandles, og hvilke der godt må være der. Man kan derfor ikke generalisere, da alle ansigter har deres eget personlige udtryk og karakteristika.

Close-up af bekymringsrynke behandlet med Botox.

Mere om rynker

Der er forskel på, hvordan vi rynker vores hud. Hos nogle folder huden relativt lige, fx vandrette rynker i panden, mens den danner bølgeform hos andre. Jo mere lige en fold er, des større bliver tendensen til, at den udvikler sig til det, man kalder en permanent rynke.
De permanente rynker er de rynker, som ikke forsvinder, når du slapper af i musklerne eller strækker huden ud. Her er der opstået små skader i huden, lidt lige som ar. De kan stadig behandles, men kræver lidt mere tålmodighed. Behandlingen består dybest set i, at give huden fred til at reparere sig selv. Ønsker du at forbedre hudens kvalitet, kan du læse om Restylane Skinbooster.

Patientinformation om Botox

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen