Thomas med patient som ser sig selv i spejlet
 

Botox behandling mod tænderskæren

Når man skærer tænder, skyldes det kraftige spændinger i kæbemuskulaturen. Tænderskæren, også kaldet Bruxisme, er særligt udtalt, når man sover. En botox behandling mod tænderskæren kan hjælpe dig til en god nats søvn. Du kan læse mere om Botox her.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Botox behandling mod tænderskæren giver en smallere kæbe. Kvinde før og efter billede.

Eksempel på botox behandling mod tænderskæren, der resulterer i et smallere og mere feminint underansigt.

Hvem kan behandles?

I princippet kan alle der skærer tænder behandles, men behandling med Botox kan især være velegnet til dig, der stadig har problemer med spænding i kæbemuskulaturen på trods af fx bideskinnebehandling. Botox afslapper muskulaturen, så kæben får ro. Det tilrådes dog at bibeholde bideskinnen for at passe på tænderne - en effektiv kombination.

Hvornår kan jeg mærke effekten?

Effekten af behandlingen opleves typisk allerede efter 3-4 dage, hvor den kosmetiske effekt af behandlingen i form af en reduktion af kæbemusklernes størerelse, ofte først er synlig efter et par måneder.

Fordele ved Botox i kæben

En del patienter oplever, at behandlingen ikke kun afhjælper tænderskæren, men også mindsker deres tendens til hovedpine. De fleste patienter oplever desuden en bedre søvn som direkte følge af den mere afslappede kæbemuskulatur. Ligeledes vil kæbeleddet aflastes og tænderne beskyttes.

Botox i kæbe­musklerne

Spændingerne kan dæmpes væsentligt ved behandling med Botox, der går ind og afslapper kæbemusklen. Behandlingen er ikke vedvarende, men skal gentages efter 3-6 måneder. Botox behandlingen af kæbemuskulaturen vil over tid mindske musklens størrelse, sådan så kæbens bredde fremstår mere smal. Dette giver ofte et mere feminint udtryk. At musklen svinder i størrelse betyder også, at der forårsages færre spændinger, og så holder effekten af behandlingerne typisk længere.

Vigtigt om denne behandling

Vi har lavet rigtigt mange af disse behandlinger, men som reglerne er på nuværende tidspunkt, kan vi desværre ikke tilbyde Botox behandling i kæbemuskulaturen på indikationen tænderskæren. Vi tilbyder dog samme behandling dog kun på kosmetisk indikation, dvs. at behandlingen udføres mhp. at mindske kæbemuskulaturens størrelse og dermed give ansigtet et mindre firkantet udseende. Læs mere om kosmetisk behandling af kæbemusklerne.

Ring for aftale Send en mail Tilmeld nyhedsbrev Send en sms

TKU - Så naturligt kan det gøres!