Anne Birgitte behandler patient med filler

Restylane behandling og Botox glatter rynker omkring munden

Vi har alle små linjer omkring munden – de skabes af vores ansigtsmimik. Har vi en meget kraftig mimik omkring munden, vil risikoen for at der kommer dybe linjer omkring læberne være mere udtalt. Da læberne og fedtvævet omkring munden svinder ind med alderen, vil rynkerne øges i antal og dybde. Nogle rygere får dem i udtalt grad, heraf navnet rygerrynker / smoker lines, men ofte er det også arveligt betinget. Faktum er, at linjerne får os til at se ældre ud.

Ring blot på 3888 7500 og bestil en gratis konsultation, så finder vi sammen en tid der passer dig.

Læber som kysser før og efter en Botox behandling. Bemærk hvordan det muskulære træk er mindsket på efterbilledet. Kombineret med en diskret læbeforstørrelse får man et fint og naturligt resultat.

Restylane og Botox i kombinationsbehandling til læber og omkring munden. Behandlingen er bygget op over flere gange. For at styrke den feminine fremtoning er der også lagt lidt volumen på kinder og under øjnene også kaldet en tear trough behandling.

Behandling af rynker omkring munden

Har du tænkt på at gøre noget ved rynkerne omkring munden, så er du ikke alene. Det er en af de allemest efterspurgte behandlinger vi laver med fillere som Restylane og Juvéderm. Det er en meget vigtig, men også overset behandling, fordi den er af meget stor betydning for harmonien i et ansigt. Det ser kun godt ud at glatte rynkerne i panden hvis området omkring munden følger med. På samme måde ser det kun pænt ud at tilføre volumen til læberne, hvis området omkring munden også ser pænt ud.
Er helheden ikke i orden, kommer man let til at se behandlet ud. Det er her din behandler skal vejlede dig, så du kan træffe det valg, der er det rigtige for dig.

Restylane behandling af rynker omkring munden. For at skabe en helhed har vi lavet en let læbeforstørrelse og hageområdet er ligeledes stabiliseret med filler. Et friskere og yngre udseende er opnået. Der er stadig en smule asymmetri, men alt er en proces og dette er lige efter en første behandling.

Behandling af rynker ved munden - filler er første valg

Når rynker omkring munden skal glattes ud på en elegant måde, er det nødvendigt, at se på hele området omkring munden. For at få det til at se naturligt ud, skal flere behandlinger typisk kombineres. Det kommer selvfølgelig an på, hvor markante linjerne er. Restylane erstatter det mistede fedtvæv og holder huden mere fast, så den ikke så let kan knække og lave rynkerne. Ofte skal det bygges op af flere gange. Det er altid vigtigt at huske på, at "en filler fylder" og hos mange kvinder er det ikke klædeligt, hvis området mellem overlæbe og næse bliver for fyldigt.
Kan filter ikke alene levere det ønskede resultat, kan det være nødvendigt at supplere med Botox / Azzalure.

En kombinationsbehandling med filler og Restylane Skinbooster. Bemærk hvordan rynkerne omkring munden er mindsket ved hjælp af en diskret læbeforstørrelse og hvordan Restylane Skinbooster har opstrammet og tilført huden fugt. Et flot og elegant resultat hos en kvinde på 77 år.

Botox behand­ling mindsker også rynker om­kring munden

Botox behandling er et godt supplement til filter behandling omkring munden. Den er dog sjældent nok i sig selv hvis rynkerne er tydelige.
Da nogle mennesker har en kraftig muskulatur omkring munden er de således i højere risiko for at danne rynker omkring munden / læberne. Her får man en flot effekt af en nænsom Botox behandling af denne muskulatur. Hos Thomas Kjær Uhlig udføres disse behandlinger altid af en speciallæge.

Læberne kommer mere til udtryk når området omkring munden også behandles. Her ses en kvinde behandlet med Restylane Skinbooster kombineret med lidt spændstighed til læberne. Der er 5 år mellem billederne og kvinden er 82 år.

Forebyg rynker ved munden

Restylane Skinbooster gør huden stærk. Derfor er supplerende behandling med Skinbooster, som genskaber hudens glød og væskebalance, en rigtig god idé. Det giver et mere friskt look. Behandlingen øger over tid hudens elasticitet hvilket betyder, at vores mimik ikke skaber rynker på samme måde.

Patientinformation om Botox

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen