Thomas med patient som ser sig selv i spejlet
 

Botox behandling til Panderynker

Udtalte vandrette rynker i panden kan få os til at se lidt hærgede og trætte ud. Hvis du gerne vil se friskere ud, kan de fleste panderynker behandles med ganske små mængder Botox.

Vil du af med rynkerne i panden? Så ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Botox behandling af panderynker. Kvinde før- og efterbillede afslappet pande.

Afslappet pande før og efter en Botox behandling.

Botox behandling af panderynker. Kvinde før- og efterbillede aktiv pande.

Samme kvinde som ovenfor før og efter Botox behandling af panden. Nu forsøges det at rynke panden.

Så hurtigt har du effekt af Botox

Botox dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning. Bliver du behandlet med Botox regelmæssigt, mindskes musklen langsomt – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.

Botox­behand­ling af dybe panderynker

Hvis dine panderynker er blevet meget dybe, anbefaler vi en kombination af Botox og fillers som Restylane. Dybe rynker er næsten som ar, men kombinationsbehandlingen og brug af en effektiv anti-rynkecreme, vil stille og roligt kunne hele din hud. Her anbefaler vi Clinical Super3 Booster fra Beauté Pacifique. Ønskes huden mere glat kan der suppleres med Restylane Skinbooster.

Botox behandling af panderynker. Kvinde før- og efterbillede.

Botox behandling af panden. Close-up.

Tunge øjenlåg og panderynker

Nogle gange opstår panderynker, fordi man har tunge øjenlåg. Når det føles som om, øjenlågene hænger, løfter vi panden op – og det er anstrengende i længden. Skyldes dine panderynker tunge øjenlåg, kan vi hjælpe dig med en øjenlågsoperation.

Hvordan opstår panderynker?

Hver gang du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud og i det hele taget bruger din mimik, opstår der rynker. Det er små sammentrækninger i de muskler, der ligger under huden. Jo mere du bruger din mimik, jo dybere rynker får du. Men det er ikke alle rynker, der gør noget dårligt for dit ansigt. De er også ofte med til at give dit ansigt karakter, og derfor er det vigtigt at skelne, hvilke rynker der skal behandles, og hvilke der godt må være der.

Ring for aftale Send en mail Tilmeld nyhedsbrev Send en sms

TKU - Så naturligt kan det gøres!