Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Botox behandling til Panderynker

Udtalte vandrette rynker i panden kan få os til at se lidt hærgede og trætte ud. Hvis du gerne vil se friskere ud, kan de fleste panderynker behandles med ganske små mængder Botox.

Vil du af med rynkerne i panden? Så ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Botox behandling af panderynker. Kvinde før- og efterbillede afslappet pande.

Afslappet pande før og efter en Botox behandling.

Botox behandling af panderynker. Kvinde før- og efterbillede aktiv pande.

Samme kvinde som ovenfor før og efter Botox behandling af panden. Nu forsøges det at rynke panden.

Så hurtigt har du effekt af Botox

Botox dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning. Bliver du behandlet med Botox regelmæssigt, mindskes musklen langsomt – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.

Botox­behand­ling af dybe panderynker

Hvis dine panderynker er blevet meget dybe, anbefaler vi en kombination af Botox og fillers som Restylane. Dybe rynker er næsten som ar, men kombinationsbehandlingen og brug af en effektiv anti-rynkecreme, vil stille og roligt kunne hele din hud. Her anbefaler vi Clinical Super3 Booster fra Beauté Pacifique. Ønskes huden mere glat kan der suppleres med Restylane Skinbooster.

Botox behandling af panderynker. Kvinde før- og efterbillede.

Botox behandling af panden. Close-up.

Tunge øjenlåg og panderynker

Nogle gange opstår panderynker, fordi man har tunge øjenlåg. Når det føles som om, øjenlågene hænger, løfter vi panden op – og det er anstrengende i længden. Skyldes dine panderynker tunge øjenlåg, kan vi hjælpe dig med en øjenlågsoperation.

Hvordan opstår panderynker?

Hver gang du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud og i det hele taget bruger din mimik, opstår der rynker. Det er små sammentrækninger i de muskler, der ligger under huden. Jo mere du bruger din mimik, jo dybere rynker får du. Men det er ikke alle rynker, der gør noget dårligt for dit ansigt. De er også ofte med til at give dit ansigt karakter, og derfor er det vigtigt at skelne, hvilke rynker der skal behandles, og hvilke der godt må være der.

Der er også forskel på, hvordan vi rynker vores hud. Hos nogle folder huden relativt lige, fx vandrette rynker i panden, mens den danner bølgeform hos andre. Jo mere lige en fold er, des større bliver tendensen til, at den udvikler sig til det, man kalder en permanent rynke.

De permanente rynker er de rynker, som ikke forsvinder, når du slapper af i musklerne eller strækker huden ud. Her er der opstået små skader i huden, lidt lige som ar. De kan stadig behandles, men kræver lidt mere tålmodighed. Behandlingen består dybest set i at give huden fred til at reparere sig selv.

Patientinformation om Botox

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen