Anne Birgitte behandler patient med filler

eDermastamp – Micro-needling

Denne type behandling er specielt egnet til dig, som har eksempelvis dybe rynker omkring munden. For et optimalt resultat anbefales det, at du selv ruller med Home Care Kit i 4 uger førend der suppleres med eDermastamp. Ved eDermastamp behandling stimuleres cellefornyelsen, hvilket fører til dannelse af nyt kollagen. Hudens tykkelse, struktur forbedres og gennemsigtighed mindskes. Ved gentagne behandlinger forbedres struktur og linier og rynker reduceres markant.
Har du mange rynker omkring munden kan det, afhængigt af hvilket resultat du ønsker, være en god idé at supplere med en Restylane eller Juvéderm behandling. Rynker omkring munden kan behandles på forskellige måder.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Før og efter billede af kvinde behandlet i 3 måneder med Dermaroller hjemmerullesæt kombineret med eDermastamp til de fine linier omkring munden.

Før og efter 3 måneders behandling med hjemmerullesæt, kombineret med eDermastamp til de fine linier omkring munden.

Hvilke områder behandles med eDermastamp?

  • Rynker omkring mund og øjne, smilerynker på kinder, m.m
  • Akne–ar
  • Ar efter forbrænding
  • Strækmærker

I klinikken koncentrerer vi os primært om ansigt og dekolletage. Det er dog muligt, at købe et hjemmerulle sæt til selve kroppen Beauty Mouse med tilhørende produkter. Normalt skal der udføres 3-6 behandlinger alt efter udgangspunkt og ønsket resultat.

eDermastamp. Nyeste innovation inden for Micro-needling

eDermastamp. Nyeste innovation inden for Micro-needling

eDermastamp – naturlig anti‑age behandling

Gentagne behandlinger med eDermastamp forbedrer hudens overordnede struktur. Behandlingen gennemføres med bedøvelsescreme og kan stort set ikke mærkes. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Enkelte får blå mærker, alt efter hvilken behandlingsform der vælges.

Før og efter billede af kvinde behandlet i 3 måneder med Dermaroller hjemmerullesæt kombineret med eDermastamp til de fine linier omkring munden. Close-up.

Samme billede i close-up.

Hvordan foregår behandling med eDermastamp?

  • Huden afrenses
  • Huden bedøves med en effektiv creme i 20-30 min
  • Behandlingen udføres. En anelse ubehag. Huden vil føles varm, lidt prikkende
  • Der forekommer rødme som vanligvis aftager efter 2-3 dage
  • De efterfølgende dage anvendes Dermaroller Hyaluron MASK som fremmer ophelingen

Behandlingen tager ca 1- 1.5 time. Du skal påregne 2-6 behandlinger afhængig af hudens tilstand. I de fleste tilfælde er 3 behandlinger med eDermastamp rigeligt. Der skal gå 4-6 uger mellem behandlingerne. Vi anbefaler hjemmebehandling med Home Care Dermaroller 2 til 3 gange ugentligt i 4 uger op til eDermastamp-behandlingen.

eDermastamp. Seneste udvikling i avanceret kvalitet og design produceret i Tyskland

eDermastamp. Seneste udvikling i avanceret kvalitet og design produceret i Tyskland

eDermastamp - hvad er det?

Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk Micro-needling. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af kirurgisk stål. eDermastamp anvendes sammen Dermaroller CIT-Solution, som er et medicinsk produkt bestående af en kombination af hyalyronsyre, mineraler, vitaminer og peptider der booster hudens evne til at genopbygge sig selv. Herved opnåes en større fasthed og mere definerede konturer.

Det patenterede eDermastamp® er ISO og CE certificeret iht. ISO 13485 for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret til transdermal overførsel.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen