Anne Birgitte behandler patient med filler

Home Care Kit - Dermaroller til hjemmebrug

Dermaroller til hjemmebrug er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur, primært i ansigtet, på halsen og på brystet.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Billede af hals før og efter brug af Dermaroller til hjemmebrug

Dermaroller til hjemmebrug: En dedikeret patient har sendt os sine billeder. Her er rullet hver 3. dag i 6 uger. Der er desuden anvendt LipoPeptide Collagen Booster. En Serum der medfølger Home Care Kit.

Dermaroller giver dig en smukkere hud

Selve værktøjet er en lille rulle med 192 stk. 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok, til at penetrere overhuden (epidermis), men for korte til at nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden (dermis). Derfor er denne behandling fuldkommen smertefri. Behandlingen giver højest en kildrende fornemmelse. Huden rulles lidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden hvilket gør, at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange. Positive virkninger i huden vil opleves efter kun ganske få behandlinger. Der opnås en mere glansfuld og mindre transparent hud. Grove porer, rynker og fine linier mindskes.

Anne Birgitte viser dig hvordan du skal bruge din dermaroller

Sådan bruger du din dermaroller

Når du bliver dygtig til det, tager det 3-5 min at rulle dig selv. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv, følger du op med en Dermaroller MASK der giver dig store mænger hyaluronsyre og fugt. Du kan også vælge at supplere med koncentreret hyaluronsyre, lige når du har rullet. Der er flere kombinationer afhængig af behov. Du vil over tid opleve, at din hud bliver fastere, mere velfugtet samt får en finere struktur. Har du ar, vil de blive mindsket og huden vil synes mere ensartet. Har du stadig en grov struktur eller acnear, kan du supplere med medicinsk Dermaroller behandling.

Billede af Dermaroller til hjemmebrug

Dermaroller til hjemmebrug

Pris på Home Care Dermaroller

Et Home Care Dermaroller® Kit, Pris: kr. 1.695,-
Sættet består af følgende: En rulle – Roller cleaner – LipoPeptide Collagen Booster – Hårbånd.

FAQ's om Dermaroller til hjemmebrug

Hvor længe holder en Dermaroller?
Rullen holder 6-12 måneder afhængigt af det ugentlige antal af behandlinger, samt hvor stort et område der behandles.

Virker Home Care Dermaroller også i dybden?
Home Care Dermaroller nåle gør, over tid, overhuden tykkere. Ønskes der produktion af ny kollagen i de dybere hudlag, kan dette kun opnås ved professionelle Dermaroller behandlinger.

Er der bivirkninger ved Dermaroller?
Vi er ikke bekendt med bivirkninger ved brugen af Home Care Dermaroller.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen