Anne Birgitte behandler patient med filler

Medicinsk Dermaroller, Microneedling eller Mesoterapi?

Kært barn har mange navne, og selvom der er lidt forskel på Dermaroller, Microneedling eller Mesoterapi, ligger de meget tæt op af hinanden. Ved at penetrere huden på forskellig vis med en rulle eller nåle, øges optageligheden mere end 200 gange af det produkt, vi efterfølgende supplerer med. Der laves et kontrolleret traume i huden, hvorved huden stimuleres til at genopbygge sig selv. Altafgørende er kvaliteten af den rulle, nåle og produkter man anvender.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Før og efter 6 måneders behandling med Dermaroller, Dermastamp og eDermastamp

Før og efter 6 måneders behandling med hjemmerullesæt og flere medicinske Dermaroller behandlinger i klinikken.

Dermaroller hjemmerullesæt - Home Care Kit

Dermaroller hjemmerullesæt - Home Care Kit

Rul dig til en smuk hud - uanset alder!

Vores hudceller har en levetid på 4-6 måneder. Derfor virker en dermaroller uanset hvor gammel du er. Hvis du oplever, at din hud ældes mere end du synes om, er behandling med Dermaroller eller eDermastamp en effektiv måde at forbedre din huds tilstand på. Har du ydermere hudproblemer, som f.eks. ar efter acne (sidstnævnte må dog ikke være i udbrud), brandskader eller strækmærker, er behandlingen også yderst effektiv. Effekten bliver endnu større hvis din hjemmebehandling kombineres med vores medicinske Dermaroller behandling samt produkter fra Beauté Pacifique, specielt anbefaler vi deres Clinical-serie.

Billede af kvinde før og efter 3 medicinske Dermarollerbehandlinger

Før og efter 3 medicinske Dermaroller behandlinger. Bemærk hvorledes porerne er mindsket og huden mere fast.

Den originale dermaroller

Den originale dermaroller

Den originale dermaroller - en bred vifte af muligheder

Med Home Care Dermaroller® kan du nu selv hjælpe til derhjemme og derved, på nænsom vis, styrke din hud og gøre den mere levende. Vi anbefaler altid, at du benytter hjemmesættet, både op til professionelle behandlinger, under og efter. Hjemmesættet kan købes i klinikken. Du kan også bestille en tid hvor du bliver undervist i, hvordan du selv skal varetage behandlingerne.
I klinikken tilbyder vi de dybere medicinske Dermaroller behandlinger med nålelængde mellem 1 og 1.5 mm.

eDermastamp kan koncentreres til steder du ikke selv kan komme til med din hjemmeruller. Den kan ligeledes indstilles i dybden, så særlige problemområder behandles mere effektivt. Behandlingerne kan bruges hver for sig, eller i en kombination, afhængigt af hudens behov og dit ønske.

Før og efter billede af kvinde behandlet i 3 måneder med Dermaroller hjemmerullesæt kombineret med eDermastamp til de fine linier omkring munden.

Før og efter 3 måneders behandling med hjemmerullesæt, kombineret med eDermastamp til de fine linier omkring munden.

Dermaroller vs Skinbooster

Dermaroller behandlinger skal ikke forveksles med hverken Restylane Skinbooster eller Volite fra Juvéderm. Begge er de en mere invasiv behandlingsform som består af injektioner. De går en smule dybere i huden ligesom de også tilfører huden volumen. Dermaroller virker mere på overfladen, hvilket giver en opstrammende effekt. De allerfineste linier og rynker mindskes. Det kan i nogle sammenhænge være nødvendigt at kombinere med fillers som Restylane eller Juvéderm hvis rynkerne er blevet for dybe, eller der er et tab af volumen i underhuden.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen