Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Financiering af behandlinger og operationer

Hører du til dem som er blevet glad for de behandlinger vi tilbyder i klinikken, ved du også, at vedligeholdelse er nødvendigt 1-2 gange om året. Vi er klar over, at disse behandlinger repræsenterer en årlig omkostning. Nedenfor kan du læse om alternative måder at finansiere din behandling på. Du kan få mere information om hvordan du kan ansøge om et lån. Klinikken samarbejder med Resurs Bank. For en god ordens skyld skal det tilføjes, at klinikken ikke får nogen form for provision ud af samarbejdet med Resurs Bank. Det er udelukkende et tilbud til de af vores patienter der måtte ønske den mulighed.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 3888 7500.

Køb gavekort til dig selv eller andre

Klinikken udsteder gavekort, og det er jo ikke forbudt at give sig selv en gave i ny og næ. Beløbene kan være på hvad du lyster, og kan bruges hvornår du vil.

Lav din egen opsparing hos os

Ved et tilfælde havde vi, for år tilbage, en patient, som selv fandt på at sætte penge ind på vores konto. Fast kr. 1.000,- hver måned. På den måde sparede hun op, og havde således altid ”penge på kontoen” til at få lavet det der var blevet vigtigt for hende. Det fungerede ret godt for begge parter og sidenhen har andre patienter valgt at gøre det samme. Det er selvfølgelig et tillidsspørgsmål, men vi tilbyder det nu som en mulighed hvis nogen finder det tiltalende.
Så hvis du gerne vil undgå at skulle lægge flere tusinde kroner på én gang, så er det måske en mulighed for dig.

Sådan foregår det:
Du indbetaler et beløb på klinikkens konto og det samler vi i din journal som gavekort du kan bruge til behandlinger. Du bestemmer helt selv hvor stort dette beløb skal være. En sådan ordning kræver en forudgående aftale med klinikken.

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Speciallæge Thomas Kjær Uhlig attraktive finansieringsløsninger.

Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen

Spørgsmål vedrørende finansiering:

Kontakt Resurs Banks kundeservice på telefon 39 13 16 80 eller mail@resurs.dk

Almindelige kontobetingelser Resurs Bank, tryk her

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen