Anne Birgitte behandler patient med filler
 

Glamour læber med Restylane eller Juvéderm

De der kender dig vil ikke være i tvivl om, at der er sket noget. Du skal turde blive set, for der vil med garanti blive lagt mærke til dig. Du skal ikke være den forsigtige type, hvor læbeforstørrelsen helst skal være diskret. I så fald er fyldige læber som Glamour læber ikke noget for dig. Her vil en designet diskret læbeforstørrelse i stedet være dit valg.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Glamour læber - feminine, sensuelle og fyldige

Glamour læber bliver som udgangspunkt bygget op over flere gange. Vi synes det er vigtigt, at de fyldige læber stadig ser naturlige ud, og passer til resten af dit ansigt. Vi former dine fyldige læber med respekt for dine ansigtstræk, så vi stadig bevarer det naturlige look.

Før og efterbilleder af Glamour læber bygget op over 2 behandlinger.

Glamour læber bygget op over 2 behandlinger.

Ikke alle læber er egnede til Glamour læber

Ligesom der vil være nogle typer læber, der skal bygges op over flere gange, vil der også være læber, som ikke er egnede til så megen volumen. Som hovedregel kan man sige, at det altid er lettere at lave læber der i forvejen er store og fyldige endnu større.
Husk på, at du altid kan komme til en gratis og uforpligtende konsultation for råd og vejledning. Kontakt os blot på 3888 7500, så finder vi en tid der passer dig.

Før og efter billede af kvinde behandlet med Restylane for Glamour læber

Glamour læber som fremhæver det feminine udtryk.

Ring for aftale Send en mail Tilmeld nyhedsbrev Send en sms

TKU - Så naturligt kan det gøres!