Anne Birgitte behandler patient med filler

Diskret læbeforstørrelse – feminint og naturligt!

En diskret læbeforstørrelse med filler kan være for dig, som ikke har tænkt på at få ”lavet læber”, men som gerne vil se mere frisk og glad ud.
Hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik anvender vi fillers som Juvéderm og Restylane.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Før og efter billede af kvinde behandlet med diskret læbeforstørrelse for at mindske smokerlines. Desuden er der givet Botox i panden. Kombinationen giver et mere friskt udtryk.

Diskret læbeforstørrelse for at mindske smokerlines. Desuden er der givet Botox i panden. Kombinationen giver et mere friskt udtryk.

Bløde, sensuelle læber med Filler. Vi har genetableret det

Ovenfor ses et closeup billede af bløde, sensuelle læber. Kvinden som i forvejen havde store læber har, som normalt er, mistet en del volumen i læberne. For at genetablere det "som var" har vi lavet en forsigtig læbeforstørrelse med Restylane.

Diskret læbeforstør­relse frem­hæver din feminine udstråling

Din læbegrænse kan let og enkelt blive mere tydelig og præcis. En diskret læbeforstørrelse er ikke kun en fordel for udseendet, men gør det også nemmere, at tegne læben op med læbeblyant, så læbestiften får ikke samme tendens, til at flyde ud i de små læberynker. Et ekstra plus er, at det er med til at løfte mundvigene på plads. Vi kan også fremhæve din amorbue, hvis den er udvisket – eller vi kan skabe den, hvis den er meget utydelig.
De perfekte læber er ofte et samarbejde mellem patient og behandler. På den måde bliver det ikke "for meget", men vedbliver at være et naturligt udtryk.

Markering af læbekanten mindsker rynker i læben

Er der mistet lidt volumen i læberne, kan linjerne være gennemgående fra huden over læben og ned gennem læben. Markering af læbekanten skaber en ramme, så læberne får sin oprindelige form igen. Eventuelle rygerlinjer bliver jævnet ud, så de synes meget mindre. Kombineret med den diskrete læbeforstørrelse synes læberne mere bløde og attraktive. Lægger man Restylane Skinbooster på toppen vil det for mange være prikken over i’et, da huden bliver genfugtet og får sin glød tilbage.
I enkelte tilfælde kan det være en fordel at supplere med en smule Botox, for at løfte overlæben en smule.

Før og efterbillede af kvinde. Diskret læbeforstørrelse med filler Restylane.

En læbeforstørelse med Restylane kan på samme tid være diskret og tilføre ansigtet mere liv.

Føl dig mere attraktiv med en diskret læbeforstørrelse

De fleste vil gerne se næsten uændrede ud efter endt behandling – og så alligevel mere sensuelle. For at sikre et tilfredsstillende resultat, lægger vi altid forsigtigt ud med at øge volumen. Men nok til, at du kan se en forskel, og til at give dit ansigt et mere ungdommeligt udtryk. Hvis du senere skulle ønske mere læbevolumen, er det meget enkelt at give læberne endnu en behandling.

Kvinde før og efter let læbeforstørrelse med Restylane filler.

Her ser du resultatet af en læbeforstørrelse med Restylane filler, der bruges til at skabe mere markerede læber og mere form og fylde.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen