Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Lindas makeover

Da Linda tilmeldte sig vores makeover skrev hun bl.a.:

"Jeg er træt af at folk spørger om jeg er sur, for det er jeg sjældent, men sådan er jeg bare kommet til at se ud med alderen. Jeg er sikker på, at det vil give mig mere selvtillid og gøre mig glad, når jeg ser mig i spejlet. I dag ser jeg kun alle de små rynker omkring min mund og de dybe furer langs kinderne. De små rynker omkring øjnene syntes jeg ikke gør noget, for jeg er jo ikke 18 år mere og vil gerne være min alder bekendt, men jeg er bare ked af at se sur ud."

Kvinde makeover før- og efterbillede. Behandlinger med Botox, Restylane og Restylane Skinbooster.

Her ses Linda før og 5 måneder efter det første møde i klinikken. Linda har nu også gennemgået en Restylane Skinbooster behandling. Huden er mere ensartet og spændstig. Bemærk hvordan ansigtets hjerteform / V‑shape er blevet styrket, hvilket forstærker det feminine udtryk yderligere.

Lindas første møde i klinikken

"Så kom jeg i gang med min præmie og jeg skal love for jeg blev forkælet med alt hvad det hører sig til af cremer til ansigtet. 
Det var en meget behagelig oplevelse at møde op på klinikken. Ikke noget koldt og upersonligt sted som det så ofte kan være på klinikker, men en rar og behagelig atmosfære var det at træde ind af døren, hvor jeg blev taget imod af søde personer."

"Ved det første besøg i klinikken, blev hele forløbet planlagt. Der blev taget en masse billeder. Jeg fik en grundig forklaring på, hvordan det skulle foregå, og hvad de mente ville gøre noget godt for mit ansigt, så jeg stadig lignede mig selv bagefter. Jeg fik forklaret hvor der ville blive brugt Botox, og hvor jeg skulle have Restylane, og hvad disse produkter var og gjorde, når de blev sprøjtet ind under huden. Det gjorde at jeg ikke var nervøs mere og følte mig i gode hænder. Det er jo noget af en tillidssag at lade fremmede tage over."

Kvinde makeover behandles af Anne Birgitte Uhlig og Thomas Kjær Uhlig hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

Linda behandles af Anne Birgitte og Thomas i klinikken.

Lindas første behandling

"Der er et ordsprog der hedder man må lide for skønheden og det har jeg så lige gjort. 
Jeg måtte lige berolige min kære mand da jeg kom hjem og fortælle ham, at det kom til at se anderledes ud om et par dage. Man bliver noget hævet og få nogle blå mærker, men det skal være skidt før det bliver godt har jeg lært 😉 Jeg må sige at det har været en oplevelse jeg ikke ville være foruden og jeg er sikker på, at resultatet vil være det hele værd."

Kvinde lige efter behandling med Botox og Restylane. Huden er rød og læberne er hævet.

Her ses Linda umiddelbart efter behandling med Botox i pande, omkring øjne og mundvige. Der er endvidere behandlet med Restylane i bekymringsrynke, det nederste af næse mund furen, mundvige samt læber. Huden er lidt rød og læberne hævet. Det vil falde på plads i løbet af et par dage.

Kvinde før og efter behandling med Botox og Restylane. Bemærk hvorledes Botox har mindsket rynker omkring øjnene. Hjerteformen er tydeliggjort hvilket forstærker det feminine udtryk.

Der er nu gået 3 uger siden behandling med Botox og Restylane. Hævelsen og rødmen er væk, og Linda ser mere frisk ud.

Ikke mere sur - en utrolig forskel

Linda udtaler: "Det er utroligt at se en forskel på mine øjne, som før så meget søvnige og tunge ud, at Botox'en kan løfte så meget, at jeg nu faktisk kan se mine øjenlåg igen. Min mund ser glad ud, det er fantastisk dejligt, at ingen spøger om jeg er sur, når jeg faktisk er glad." "Alle som er trætte af at deres hud kommer til at se træt og lidt trist ud med alderen, burde have mulighed for et besøg hos disse to skønne mennesker."

Kvinde før og efter behandling med Botox og Restylane. Botox har mindsket rynker omkring øjnene og det feminine udtryk er forstærket.

Der er nu gået ca. 1,5 måned efter den første behandling med filler. Behandling med Restylane Skinbooster er påbegyndt. Linda ser nu mere frisk ud. Hjerteformen er styrket og det feminine fremhævet.

Beauté Pacifique - Det virker!

"Mie fra Beauté Pacifique har lavet en ny scanning af min hud. Da jeg kun har brugt cremerne i en måned havde jeg ikke de helt store forventninger til resultatet. Jeg kunne mærke, at min hud ikke var tør og at den havde fået et meget sundere udseende. Hvis jeg ikke selv havde set resultatet på skærmen ville jeg tro, at der var pyntet på det, for hold nu op en forbedring der var sket. Min hud var gået fra at være som min alder (knap 50 år) til at være som en på 20-30."
"Jeg tænker på, hvor mange penge jeg har brugt på alle de dyre produkter jeg normalt anvender. Tænk at man kan få produkter, som koster under det halve og giver et bedre resultat. Specielt natcremen Clinical Super3 Booster har gjort en forskel. Så kan jeg vist ikke forlange mere."

Før og efter 2 måneders ultralydsscanningsbilleder af hud behandlet med produkter fra Beauté Pacifique

Her ses Ultralyds­scanningsbillederne fra før Linda starter med de skønne produkter fra Beauté Pacifique og 2 måneder efter. Lindas overhud er blevet markant tykkere og der er kommet godt spark i de elastiske fibre. Med andre ord er Lindas hud blevet mere fast, solskader og aldersforandringer er blevet repareret med Clinical Super3 Booster. En flot udvikling på kort tid.

Jesper og Andy skaber altid en dejlig stemning i de hyggelige omgivelser hos Salon K2o.

Jesper og Andy skaber altid en dejlig stemning i de hyggelige omgivelser hos Salon K2o.

Frisør K2O

"Så blev jeg forkælet igen. Denne gang var hos frisør K2O i København."
"Jesper fik klippet en rigtig lækker kort frisure som er rigtig nem at sætte, og som jeg ikke skal bruge særlig lang tid på om morgenen. Samtidig fik jeg lavet nogle rigtige fine lyse striber i mit hår. De giver et fantastisk spil når det er sat. Jeg fik nogle gode fif til at style frisuren, så det holder hele dagen, og nogle kanon produkter fra Shu Uemura med hjem. Dem har jeg nu har prøvet, og de giver et fantastisk hold og glans til mit hår. Ikke nok med det så blev der også puslet om mig med dejlig te, hjemmebag og frokost lidt senere, så jeg må sige det var en fantastisk oplevelse."

Her forkæles Linda af dygtige Jesper fra Salon K2o.

Her forkæles Linda af dygtige Jesper fra Salon K2o. Et vidunderligt sted hvor professionalisme og sans for, hvad der klæder den enkelte, er i højsædet.

Behandlinger er en tillidssag

"Det har været en kanon stor oplevelse at få lavet en makeover hos Anne Birgitte og Thomas." 
"Jeg havde tænkt på i lang tid at jeg godt kunne tænke mig at få rettet lidt på folderne, men turde faktisk ikke. Jeg havde jo set en masse billeder i ugebladene hvor det var ekstremt og bestemt ikke naturligt. Men så så jeg et program i fjernsynet om en make-over hos Anne Birgitte og Thomas, hvor de også fortalte at deres speciale var at bevare det naturlige udtryk i ansigtet." 
"Og hvor er jeg glad for at jeg fik muligheden for at få behandlinger hos dem."

Her ses Linda 5 måneder efter det første møde i klinikken. Linda har nu også gennemgået en Restylane Skinbooster behandling. Huden er mere ensartet og spændstig. Bemærk hvordan ansigtets hjerteform / V‑shape er blevet styrket, hvilket forstærker det feminine udtryk.

Makeup ved Dunja

"Da håret var sat fik jeg lagt en meget fin makeup af Dunja, en meget sød og behagelig ung pige der er god til at lære fra sig. Det var en fantastisk oplevelse at få lagt en makeup af en professionel, som virkelig kan se hvad der skal fremhæves, og hvad der godt må dæmpes lidt. Undervejs fortalte Dunja hvilke farver på bl.a. foundation'en der passede bedst til min hud, og hvilken øjenskygge der ville klæde mine øjne bedst. Jeg har aldrig været særlig god til at lægge øjenskygge på mig selv men det fik jeg også nogle fif til. Tusinde tak Dunja!"

Makeover Dunja makeup

Linda får lagt makeup af makeup-artist Dunja.

Fotos ved fotograf Hildur-Maria

"Så skulle der tages billeder af en professional fotograf. Det var jeg lidt spændt på. Jeg har dog aldrig mødt så sød og afslappet en fotograf før. Jeg følte mig i gode hænder med det samme, og synes Hildur-Maria fik taget en super serie. Men det er altså en lidt sjov fornemmelse at stå midt i København og smile på kommando med vildt fremmede mennesker gående forbi."

Makeover-foto-serie-Hildur-Maria

Foto: Hildur-Maria

Makeover-foto-serie-Hildur-Maria

Her et par billeder af Linda og Hildur-Maria mens de "rigtige billeder" tages. En lidt sjov oplevelse inde midt i København med masser af mennesker omkring os.

Lindas evaluering

"Det jeg er mest glad for er at der ikke er nogle der spørger om jeg er sur mere. Nu ser jeg glad ud igen og mine rygerynker om munden er næsten helt væk." 
"Det er også fedt ikke at se bekymret ud hele tiden, 11 tallet i panden har Botox'en også fået bugt med, og mine smilerynker omkring øjnene er også blevet markant mindre, min hud ser ikke krøllet ud på kinder og hageparti som det gjorde før. Huden ser bare mere sund og frisk ud og jeg bliver så glad når jeg ser mig i spejlet." 
"Jeg vil nok sige at hele mit ansigt er blevet 10 år yngre at se og mærke på, men jeg ligner stadig mig selv på den rigtige gode måde. Der er stadig små kragetæer, men det skal der også være når man snart bliver 50 år?" 
"Så hvis der er nogle der skal have rettet lidt på deres kragetæer og frisket huden op, men stadig ligne sig selv bagefter og er lidt bekymret for om det kan lade sig gøre, så vil I være i de bedste hænder her hos disse to skønne mennesker." 
"Tusinde tak til Anne Birgitte og Thomas"

3 billeder af Lindas forløb

3 billeder af Lindas forløb.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen