Thomas taler med patient

Markeret og maskulin hage eller smallere og feminin hage med filler

Hagen er, lige som kæbepartiet, et område, der er karakteristisk for vores køn, og som tillægges særlige værdier. En maskulin hage må gerne være markeret, da det symboliserer styrke og kraft, næsten på lige fod med en veludviklet muskelmasse. En feminin hage må gerne være smal og dermed symbolisere blidhed og imødekommenhed. En feminin hage forstærker desuden kindbenene så helheden bliver mere hjerteformet og feminin. Hos nogle kan en kombinations­behandling med både Botox og filler være løsningen.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Så kan vi sammen vurdere, om denne behandling kan være noget for dig.

Mand før- efterbillede. Markering af maskuline træk med Restylane behandling af hagen.

Ændring af ansigtsproportioner ved hjælp af markering af hage og kæbelinje.

Mand før- efterbillede. Restylane til markering af hage og kæbe hos ung mand. Giver et mere maskulint udtryk.

Restylane til markering af hage og kæbe hos ung mand. Giver et mere maskulint udtryk.

Markering af hagen kan styrke din maskuline profil

Vil du gerne have en markering af din hage, kan det gøres med en filler behandling, der tilfører fylde og fasthed. Behandlingen kan hjælpe de fleste. En vigende eller manglende hageprofil kan forbedres med filler som Restylane eller Juvéderm. Det er ikke usædvanligt at man, for at opnå et tilfredsstillende resultat, skal bygge det op over flere behandlinger. Det kan ligeledes være nødvendigt at supplere med Botox, Azzalure eller Vistabel. Her kan du læse mere om Shaping.

Hvordan ved jeg, om en hage­behandling er noget for mig?

Som med så mange andre behandlinger vi tilbyder, er det nødvendigt at se dig, for at kunne give dig en lødig vurdering af, hvad der er optimalt for dig.

Kvinde før- efterbillede. Restylane til markering af hage samt diskret læbeforstørrelse med filler. Bemærk hvorledes en styrket hage giver en smukkere profil.

Restylane til markering af hage samt diskret læbeforstørrelse med filler. Bemærk hvorledes en styrket hage giver en smukkere profil.

En smallere hage – Styrk de feminine træk med V‑shape

Det er sjældent, at hagen i sig selv kan gøres mindre. Det vil kræve kirurgi. Som med næser, kan man på samme måde med hagen, ved at lægge volumen de rigtige steder, få den til at se både mindre og mere feminin ud. Når hagen synes mere smal, vil det fremhæve dine kindben. Man kan også supplere med diskret at give dine kindben mere fylde med filler som Restylane eller Juvéderm. Dette vil fremhæve hjerteformen, også af nogle kaldet V‑shape, og dermed styrke det feminine udtryk. Er kæbemusklerne meget kraftige kan disse afspændes med Botox, hvilket igen vil fremhæve kindbenene og give fokus på mund og øjne. På disse forskellige måder kan dine ansigts­proportioner ændres på en elegant måde, således at din hage bliver mindre dominerende. Har man et kraftigt hageparti, vil det synes mindre, hvis læberne har lidt spændstighed og fylde. Ring allerede i dag hvis du ønsker en lødig vurdering af, hvad der kunne være optimalt for dig.

Kvinde før- efterbillede. Der er lavet en afsmalning af kæben med Botox samt diskret markering af kindben. Dette fremhæver den feminine hjerteform også kaldet V‑shape.

Afsmalning af kæben med Botox samt diskret markering af kindben. Dette fremhæver den feminine hjerteform også kaldet V‑shape. Der er 5 år mellem billederne.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen