Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Mørke rande under øjnene

Er du træt af dine mørke rande under øjnene, er en filler behandling måske noget for dig. Mange kommer til os, fordi de synes, at de ser trætte ud omkring øjnene. En hyppig årsag er, at vi med tiden udvikler sorte eller mørke rande under øjnene også kaldet tear troughs.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Før- og efterbillede af kvinde behandlet med filler under øjnene. Filler behandling for mørke rande under øjnene, kaldes også en tear trough behandling.

Kvinde behandlet for mørke rande under øjnene. Bemærk hvorledes øjenomgivelser og kinder nu hænger sammen. Giver et mere glat og ensartet udseende.

Før- og efter nærbilleder af kvinde behandlet med filler under øjnene.

Samme kvinde filler behandlet for sorte rande under øjnene.

Sådan behandler vi mørke rande / tear troughs

I speciallæge­klinikken behandler vi oftest de mørke rande med en lille smule Restylane / Juvéderm-Volbella. Det er en smertefri behandling, hvor resultatet se smed det samme. Tåreranden løftes op i niveau som den omkringliggende hud, hvorved området glattes. Skyggevirkningen forsvinder, og du ser mere frisk ud. Hos enkelte kan det være prikken over i'et, at supplere med en filler behandling til æblekind og kindben. I kombination fås en foryngelse og friskhed, der ses med det samme.

Er din hud stadig lidt mørkere på grund af muskelgennemskin, kan det nu dækkes med en makeupcreme, der ophæver farveforskellen - typisk en concealer med orange tone.

Før- og efterbilleder af ung mand med mørke rande under øjnene. En filler behandling giver en umiddelbar effekt, og den unge mand ser mere frisk ud.

En ung mand, som ofte bliver spurgt, om han er træt. Efter tear trough behandling er den mørke rand ved indersiden under øjet stort set forsvundet. Effekten er øjeblikkelig - billedet til højre er taget umiddelbart efter behandlingen, så der ses stadig lidt rødme, der dog hurtigt forsvinder.

Før- og efterbilleder af ung mand med mørke rande under øjnene. Nærbilleder viser den umiddelbare effekt tydeligt.

Samme billede som ovenfor. Her ses den umiddelbare effekt af tear trough behandling. Billedet er taget lige efter endt behandling, hvorfor der ses en smule rødme.

Mørke rande - En avanceret filler behandling

Filler behandling mod mørke rande / tear troughs kræver erfaring og stor faglig kompetence at udføre. I speciallægeklinikken har vi mere end 11 års erfaring, og med Thomas Kjær Uhlig´s baggrund som øjenlæge, siger det sig selv, at sikkerheden er i top. Med den rette teknik, er det en sikker og utrolig effektfuld behandling, der hurtigt giver friskhed og energi til dit ansigt. Vi anbefaler, at du tager den med ro et par dage (ingen tunge vægtløft) og sover med hovedet let eleveret. Effekten er umiddelbar, og du ser mere frisk ud.

Før- og efterbillede af kvinde efter Restylane behandling under øjnene.

Herover ses billeder af behandling med Restylane under øjnene også kaldet tear trough behandling. Når området omkring øjnene glattes, ser man mere frisk ud. Hos denne patient er der desuden suppleret med en diskret læbeforstørrelse.

Hvorfor får vi sorte rande eller mørke rande?

Sorte og mørke rande opstår ved, at det fedtvæv, der normalt er omkring vores øjne, svinder eller synker lidt ned. Det betyder, at den muskel, der ligger som en ring omkring øjet, skinner igennem den tynde hud, der dækker det nederste øjenlåg. Knoglekanten under øjet træder mere tydeligt frem og skaber en fordybning, der får randen til at virke endnu mørkere. Endelig kan en skyggeeffekt forstærke den mørke farve. Sorte rande er også, til en vis grad, en naturlig aldersforandring. Den bliver tydeligere når vi mister volumen på kinder, taber os eller kinderne synker hvilket det gør med alderen. Skal en tear trough behandling udføres, så resultatet bliver elegant og naturligt, kan det derfor sommetider være nødvendigt at give kinderne lidt volumen.

Mange anvender forskellige former for concealers men oplever ikke, at det er tilstrækkeligt. Her kan vi hjælpe med en simpel og effektiv behandling med filler.

Før- og efter nærbilleder af kvinde behandlet med Restylane under øjnene.

Her ses den samme kvinde blot fra en anden vinkel og tættere på. Den mørke rand under øjet er stort set forsvundet, hvilket giver et mere friskt udseende.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen