STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED OG RETNINGSLINJER


Danmark er p.t. det eneste land i verden hvor Styrelsen for patientsikkerhed, eller en tilsvarende myndighed, har et krav om 2 dages betænkningstid for kosmetiske behandlinger. Vores erfaring fortæller os, at det er en rigtig god ting. Behandlinger kan udføres på mange måder og det er meget vigtigt, at den enkelte patient ”får sin sjæl med“, og ikke får udført en behandling de ikke har nået at tænke over. Det er ikke usædvanligt, at der går op til et par år fra tanke til en kosmetisk behandling rent faktisk bliver udført.


I klinikken overholder vi alle lovkrav fra det offentlige. Det gælder uanset om man er behandlet tidligere i en anden klinik eller kommer langvejsfra. Vi fraviger aldrig reglerne.


Klinikken er registreret i henhold til Styrelsen for patientsikkerheds Registreringsordning for kosmetiske behandlere. Læs vores tilsynsrapport i linket under Tilsynsrapport.


REGISTRERINGSORDNING

Læs mere om Styrelsen for Patientsikkerheds registreringsordning på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside stps.dk.


TILSYNSRAPPORT

Læs Sundhedsstyrelsens tilsynsrapport  (NB - dette er en 1,1 MB stor pdf-fil på 45 sider!)


RAPPORTENS KONKLUSION

Konklusionen i Sundhedsstyrelsens rapport "Sundhedsstyrelsens tilsyn med kosmetiske behandlingssteder - Endelig tilsynsrapport" er som følger:

Sundhedsstyrelsen har efter tilsynsbesøget den 26. juni 2014 konkluderet, at behandlingsstedet opfylder målepunkterne. 
Sundhedsstyrelsen har ingen anmærkninger i øvrigt til de undersøgte forhold på behandlingsstedet.


2 DAGES BETÆNKNINGSTID

OBS! Styrelsen for patientsikkerhed kræver 2 dages betænkningstid på kosmetiske behandlinger. Vi overholder Styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer og mener, at det er en god regel, så man har et par dage at tænke behandlingen igennem i.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.