CLAUS ELGAARD TESTIMONIAL

CLAUS ELGAARD

Journalist og tv-vært


Det var Claus Elgaard's journalistiske nysgerrighed og et ønske om at viske lidt af rynkerne og årenes spor væk, der førte ham til os. Claus ville gerne, efter at have hørt en del om behandlinger med Restylane og Botox fra kollegaer og venner, føle processen på egen krop, og have hjælp til at få de ”irriterende rynker” minimeret.

Journalist Claus Elgaard før og efter Botox og Restylane behandling lavet på en naturlig og respektfuld måde.

BEVARER SIT GLIMT I ØJET

Claus Elgaard ligner stadig sig selv med det samme glimt i øjet. Behandlinger med Botox og Restylane kan sagtens laves på en naturlig og respektfuld måde.

Claus Elgaard efter Botoxbehandling i bekymringsrynken og rynkerne omkring øjnene. Rynkerne er ikke helt væk, men mindsket. Giver et yngre og mere friskt udseende.

FILLER TIL KINDER LØFTER NÆSE-MUND-FURER

Bemærk hvorledes tyngden i underansigtet lettes af Restylane ved kindben. Der er også benyttet Botox til sløring af rynker ved øjnene, samt i panden og bekymringsrynken. Furerne fra næsen til munden må gerne være der, da de er med til at give Claus karakter.

Journalist Claus Elgaard før og efter Botoxbehandling omkring øjnene

BEVAR DET FRISKE LOOK

Bemærk hvorledes rynkerne omkring Claus’ øjne, samt i panden og bekymringsrynkerne er sløret med Botox. Der er også benyttet Restylane til kinder. Claus’ friske look er bevaret, og han ligner stadig sit charmerende selv.

Journalist og tv-vært Claus Elgaard sammen med Anne Birgitte og Thomas Kjær Uhlig fra TKU-Speciallægeklinik.

Claus Elgaard – Journalist og tv-vært sammen med Anne Birgitte og Thomas fra TKU-Speciallægeklinik.

Journalist og tv-vært Claus Elgaard sammen med kosmetisk sygeplejerske Anne Birgitte Uhlig

Claus Elgaard og Anne Birgitte Uhlig fra TKU-Speciallægeklinik.

Claus Elgaard før og efter behandling med Botox og Restylane i bekymringsrynken. Den skal ikke helt væk, da den er med til at give Claus det karakteristiske udtryk han er kendt for.

LIGNER STADIG SIG SELV EFTER BOTOX

Rynken mellem brynene er blevet mindre dyb ved hjælp af både Botox og Restylane. Helt væk skal den ikke, da den også giver Claus det karakteristiske udtryk han er kendt for. På samme måde er furen fra næse til mund stadig til stede og med til at give Claus karakter.

CLAUS ELGAARD: MIN BEHANDLING BLEV SKRÆDDER­SYET TIL MIG

Som for de fleste af vores patienter, er det vigtigt for Claus Elgaard at han, også efter behandlingerne med Botox / Azzalure og Restylane, ser naturlig ud og bevarer sin mimik.

I samarbejde planlagde vi et forløb således, at behandlingerne hele tiden så naturlige ud og ikke "blev for meget". Det var vigtigt for Claus, at både han selv og andre ville kunne kende ham som den han er. Vi var helt enige om, at ikke alle rynker gør noget dårligt. Mænd skal ligne mænd og nogle rynker styrker karakter og power. Eksempelvis mener vi ikke, at hverken bekymringsrynken eller furen fra næse til mund skal glattes fuldstændigt. Det gør ikke noget, at man kan se vi har levet livet, bare vi ikke ser vrede, triste eller trætte ud. Så vi gik varsomt til værks.

HVOR SER DU FRISK UD!

Med bemærkninger som ”Bliver du aldrig ældre”, ”Gud, hvor ser du frisk ud” og ”Har du været på ferie?” fra Claus’ venner og bekendte, er Claus’ (og vores) mål med at se friskere og gladere ud på en naturlig måde nået.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.