JUTTAS TESTIMONIAL

JUTTAS PATIENTOPLEVELSE


I en alder af 47 år syntes jeg, at mit ansigt trængte til at blive frisket lidt op. Jeg ønskede ikke de store ændringer, men kun en lille naturlig justering, som passede til mig.

JEG VIL GERNE SE MERE FRISK UD!

Jeg havde i flere år tænkt på at få løftet mine øjenlåg, ikke fordi de hang meget, men øjnene udstråler ens personlighed og er meget i fokus, så jeg ønskede mig et lidt yngre udtryk. Samtidig havde jeg lyst til at få lidt fyld i mine læber, da jeg fra naturens side er udstyret med små tynde læber. Jeg havde også en idé om Botox i bekymringsrynken/panden, men var ikke helt afklaret.

Læs her om Juttas patientoplevelse hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

Kvinde før og efter kosmetiske behandlinger med Botox til bekymringsrynke og Restylane til kindben, læber og mundvige. Naturligt og feminint.

KOMBINATIONSBEHANDLING - BOTOX OG FILLER

Her ses Jutta før og efter kosmetiske behandlinger med Botox i bekymringsrynken samt Restylane til kindben, læber og mundvige. Ydermere har Jutta brugt Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster i 14 dage. En naturlig og feminin friskhed er genetableret.

Kvinde før og efter Botoxbehanding til bekymrings- og panderynker.

BOTOX OG BEVÆGELSE

Her ses Juttas pande i bevægelse før og efter Botoxbehandling til bekymrings- og panderynker.

Kvinde før og efter behandling med Botox og Restylane til kindben, mundvige og læber. Bemærk den mere feminine udstråling.

FILLER FRISKT OG FEMININT

Her ses Jutta i skråprofil. Bemærk hvorledes filler til kindben, mundvige og læber har styrket den feminine udstråling.

NATURLIG MED RESTYLANE OG BOTOX

Jeg havde i samme forløb en forundersøgelse og god snak med Anne Birgitte. Hun var enig i, at mine læber kunne friskes op (og vendes opad) med lidt filler, og foreslog Botox i bekymringsrynken og panden for at få harmoni i mit ansigt. Jeg fik behandlingen på én gang af både Anne Birgitte og Thomas, og med deres store ekspertise, følte jeg mig i trygge hænder.

SMERTEFRI ØJEN­LÅGSOPERATION

Jeg havde via en god veninde fået anbefalet Thomas, så efter lidt research på den troværdige og oplysende hjemmeside, var jeg ikke i tvivl; det var hos Thomas jeg skulle få foretaget mit øjenlågsløft. Efter en grundig forundersøgelse med svar på alle mine spørgsmål, fik jeg en tid til operation. Operationen forløb fuldstændig efter planen, og var helt smertefrit, og trådene blev taget en uge efter. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

Kvinde forberedes til operation af øvre øjenlåg. Der designes det snit der skal laves og vises det ene øjenlåg umiddelbart efter endt kirurgi.

ØJENLÅGSOPERATION

Her forberedes Jutta til operation. Thomas designer det snit der skal laves. I en stille og rolig atmosfære opereres Jutta.

Kvinde under en øjenlågsoperation af øvre låg. Det venstre øje er færdigopereret og det højre næsten syet færdigt. Patienten ses umiddelbart efter operationen.

SELVE OPERATIONEN AF ØVRE LÅG

Billede taget under selve operationen, som naturligvis foregår under sterile forhold samt et billede af Jutta umiddelbart efter operationens afslutning – sammen med Thomas Kjær Uhlig.

Kvinde under en øjenlågsoperation af øvre låg. Det venstre øje er færdigopereret og det højre næsten syet færdigt. Patienten ses umiddelbart efter operationen.

FØR - UNDER- OG LIGE EFTER OPERATION

Her er lidt billeder under selve operationen, som naturligvis foregår under sterile forhold samt et billede af Jutta umiddelbart efter operationens afslutning – sammen med Thomas Kjær Uhlig.

Kvinde henholdsvis 1 uge og 2 måneder efter øjenlågsoperation af de øvre låg. Bemærk hvor usynlige arrene er blevet. Fint og naturligt resultat.

LIGE EFTER OPERATION - 1 UGE- 2 MÅNEDER

Her ses Jutta 1 uge efter operationen umiddelbart efter trådene er taget og igen 2 måneder efter, hvor arrene er stort set usynlige. Fint og naturligt resultat.

Kvinde før og efter øjenlågsoperation og behandling med Botox og Restylane. Bemærk helhedsindtrykket som er mere friskt og feminint.

GLØD OG UDSTRÅLING

Her ses Juttas allerførste billede. Før Botox og Restylane behandlinger og før øjenlågsoperationen. Bemærk det friskere udtryk med de åbne øjne, den styrkede hjerteform og de glade mundvige.

JEG ER GLAD OG FØLER MIG MERE FRISK!

Mine forventninger var at få et naturligt løft af ansigtet, se frisk, lidt yngre ud, men stadig med bevarelse af mine naturlige ansigtstræk - for det er jo mig! Det er lykkedes fuldt ud, og jeg er glad for det fantastiske resultat. Mine forventninger er bestemt blevet indfriet 🙂
En tilfreds patient,
Jutta Jensen

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.