Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Claus Elgaard – Journalist og tv-vært

Det var Claus Elgaard's journalistiske nysgerrighed og et ønske om at viske lidt af rynkerne og årenes spor væk, der førte ham til os. Claus ville gerne, efter at have hørt en del om behandlinger med Restylane og Botox fra kollegaer og venner, føle processen på egen krop, og have hjælp til at få de ”irriterende rynker” minimeret.

Læs her om, hvordan Claus Elgaard har oplevet at være patient hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

Journalist og tv-vært Claus Elgaard sammen med Anne Birgitte og Thomas Kjær Uhlig fra TKU-Speciallægeklinik.

Claus Elgaard – Journalist og tv-vært sammen med Anne Birgitte og Thomas fra TKU-Speciallægeklinik.

Journalist Claus Elgaard før og efter Botoxbehandling omkring øjnene

Bemærk hvorledes rynkerne omkring Claus’ øjne, samt i panden og bekymringsrynkerne er sløret med Botox. Der er også benyttet Restylane til kinder. Claus’ friske look er bevaret, og han ligner stadig sit charmerende selv.

Claus Elgaard: Min behandling blev skrædder­syet til mig

Som for de fleste af vores patienter, er det vigtigt for Claus Elgaard at han, også efter behandlingerne med Botox / Azzalure og Restylane, ser naturlig ud og bevarer sin mimik.

I samarbejde planlagde vi et forløb således, at behandlingerne hele tiden så naturlige ud og ikke "blev for meget". Det var vigtigt for Claus, at både han selv og andre ville kunne kende ham som den han er. Vi var helt enige om, at ikke alle rynker gør noget dårligt. Mænd skal ligne mænd og nogle rynker styrker karakter og power. Eksempelvis mener vi ikke, at hverken bekymringsrynken eller furen fra næse til mund skal glattes fuldstændigt. Det gør ikke noget, at man kan se vi har levet livet, bare vi ikke ser vrede, triste eller trætte ud. Så vi gik varsomt til værks.

Claus Elgaard før og efter behandling med Botox og Restylane i bekymringsrynken. Den skal ikke helt væk, da den er med til at give Claus det karakteristiske udtryk han er kendt for.

Rynken mellem brynene er blevet mindre dyb ved hjælp af både Botox og Restylane. Helt væk skal den ikke, da den også giver Claus det karakteristiske udtryk han er kendt for. På samme måde er furen fra næse til mund stadig til stede og med til at give Claus karakter.

Hvor ser du frisk ud!

Med bemærkninger som ”Bliver du aldrig ældre”, ”Gud, hvor ser du frisk ud” og ”Har du været på ferie?” fra Claus’ venner og bekendte, er Claus’ (og vores) mål med at se friskere og gladere ud på en naturlig måde nået.

Journalist Claus Elgaard før og efter Botox og Restylane behandling lavet på en naturlig og respektfuld måde.

Claus Elgaard ligner stadig sig selv med det samme glimt i øjet. Behandlinger med Botox og Restylane kan sagtens laves på en naturlig og respektfuld måde.

Claus Elgaard efter Botoxbehandling i bekymringsrynken og rynkerne omkring øjnene. Rynkerne er ikke helt væk, men mindsket. Giver et yngre og mere friskt udseende.

Bemærk hvorledes tyngden i underansigtet lettes af Restylane ved kindben. Der er også benyttet Botox til sløring af rynker ved øjnene, samt i panden og bekymringsrynken. Furerne fra næsen til munden må gerne være der, da de er med til at give Claus karakter.

Journalist og tv-vært Claus Elgaard sammen med kosmetisk sygeplejerske Anne Birgitte Uhlig

Claus Elgaard og Anne Birgitte Uhlig fra TKU-Speciallægeklinik.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen