Anne Birgitte og Thomas i klinikken
 

Udtalelser om vores kosmetiske behandlinger og øjenlågsoperationer

Tak til alle jer der har bidraget med jeres syn på Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik. Dette værende sig i form af testimonials, udtalelser, patientoplevelser og anmeldelser af klinikken. Det sætter vi stor pris på. Vi sætter stor pris på, at få udbredt hvorledes kosmetiske behandlinger kan bidrage til en øget livskvalitet for den enkelte. At behandlinger som er dygtigt udført, ikke er behandlinger som nogen lægger mærke til er lavet. At man ikke behøver at se behandlet ud, men i stedet ”holder sig godt” og ser frisk ud. Det er nemlig vores vison.

Alle vores konsultationer er gratis og uforpligtende. Ring blot på 3888 7500 så finder vi en tid der passer dig.

Nedenstående udtalelser er hentet fra bedoemmelse.dk

Jeg MÅ altså lige sige TUSIND TAK for en særdeles veludført øjenlågsoperation 27/4 2016! Det er SÅ VILDT en forskel, det har gjort.
Selv om det på nuværende tidspunkt (efter 1 uge) stadig er hævet, så har verden (udsynet) åbnet sig med mindst 20%. Det er SÅ FANTASTISK at få himmelen/lyset ned i synsfeltet igen!
Og den trætte fornemmelse i øjnene/hovedet, af at bære øjenlåget på vipperne, er også bare pist væk. At det så også har pyntet på udseendet, ja det er bare en ekstra bonus.
Selv om det ikke lige lå til højrebenet for mig, at skulle på "skønhedsklinik", så blev det en RIGTIG GOD oplevelse, takket være jeres gode humor, varme modtagelse og professionelle tilgang. Jeg var vist en anelse "hysterisk", hahahahaha – arrrhhh nok nærmere rædselsslagen ved tanken om det hele – men det var heldigvis helt UDEN GRUND!
Så igen, mange mange tak for god behandling – og jeres dejlige måde at være på.
Jeg vil uden tvivl anbefale jer til ALLE!
Ninna H. 06.05.2016

Jeg har besøgt klinikken gentagne gange, og blevet behandlet [..]. Hver gang er jeg blevet mødt med smil og varme, og altid gået tilfreds derfra. Sidst har jeg [..] fået Restylane i læber og kindben. En utrolig forvandling som har trukket min 10 år fra min alder. [..] ved 100% hvad hun har med at gøre, og overlader intet til tilfældighederne. Det er tydeligt, at der ligger stor erfaring og ekspertise bag behandlingerne der tilbydes, og de er utrolig kompetente og ikke mindst imødekommende. Deres vejledning er autentisk, og de bukker ikke under for urealistiske ønsker, men bruger tiden der skal til, så man ved hvad man går ind til, og hvilke resultat man kan forvente. Som kunde føler man sig utrolig velkommen, og der bliver ikke hastet noget igennem. Jeg vil på det varmeste anbefale klinikken.
Hanne R. 18.12.2015

Jeg har fået lavet "triste mundvige" og lidt fylde i læberne på klinikken og er imponeret over det flotte resultat.
Sygeplejersken er simpelthen en mester i at gøre en godt tilpas, forklare indgående hvad der skal ske, og så er hun eminent til sit arbejde. Så diskret og flot er det lavet, jeg er så glad for resultatet og kan kun give min varmeste anbefaling.
Johanne V. 31.08.2015

Har fået fylde i mine læber
. God og ordenlig service.
Fået fylde i mine læber i ca 1,5 år, og er super glad for resultatet.
Jeg kan give min varmeste anbefalinger.
Gitte H. 12.05.2015

Har prøvet klinikkens nye behandling Mesoneedling. Jeg har fået 3 behandlinger med 14 dags mellemrum. Efter 1 behandling var jeg ret rød i ansigtet et par dage, men kunne dog dække det med lidt foundation. Efter 2 og 3 behandling var jeg knap så rød... Min ansigts hud er blevet meget fastere, meget finere og en god glød. Behandlingens forløbet blev udført under god vejledning i rare og hyggelige omgivelser. Personalet er søde og imødekommende, og yderst profesionelle.
Tina D. 28.04.2015

Er kommet i klinikken siden de åbnede på Frederiksberg. Har fået Botox for "kragetæer" og det er så fint et resultat. Go' og professionel vejledning, ikke noget med at presse til at få lavet flere ting. Har prøvet deres nye behandling med Dermaroller, tænkte at små prik og en rulle i ansigtet ikke ku gøre den store forskel MEN har fået fastere hageparti, mere glød, mindre porer og som ekstra gevinst er mine karsprængninger på kind og ved næsen næsten er væk. Ikke en behandling man skal ta' for at slappe af, den gør lidt ondt, men ret godt resultat, så det er det hele værd.
Henriette E. 25.03.1015

Jeg har fået 3 fantastiske behandlinger med Skinbooster og det har været en gave til min hud. Jeg synes jeg kan se og mærke en stor forandring i mit ansigt. Min hud har så meget mere glød og en anden og flottere farve. Mange af mine porer og ar er mindsket og jeg føler mig ikke så stram og tør i huden. Det er som om at huden ikke skriger på samme mængde fugt og store mængder cremer som før jeg blev behandlet med Skinbooster. Generalt føler jeg mig bare lidt mere lækker og ikke så grå og trist, som jeg ind i mellem godt kunne føle mig før behandlingerne. Så for mig en kæmpe succes... og vil lige generelt rose medarbejderne på Thomas Kjær Uhligs klinik. De er top proffesionelle og super søde.
Annemette Falk - 03.03.2015

Jeg vil også gerne melde mig på banen med at udtrykke en stor tilfredshed af mit besøg på klinikken.
Først en god og orienterende samtale.
Derefter en helt igennem succesfuld oplevelse af behandlingsforløbet med Restylane som opløftede et meget "træt ansigt".
Hvis der er nogle der er nervøse for at blive stukket, så kan jeg også anbefale denne klinik, hvor de er så dygtige, at man ikke mærker noget nævneværdigt. Efterfølgende gener er derfor små og resultatet flot.
Under behandlingen hørte jeg dejlig musik, og der var endda tid til lidt hyggesnak.
Jeg giver derfor både behandling og oplevelse mine bedste anbefalinger.
Else M. 07.02.2015

En meget seriøs klinik med fagfolk, der er specialiseret i de behandlinger, der tilbydes.
Stedet oser af god, varm og tryg atmosfære og der bruges megen tid på at perspektivisere og forklare ned til detaljen omkring den behandling, man ønsker.
At resultaterne af min behandling så iøvrigt blev ud over al forventning, taler jo bare for sig selv.
Der er mange overspring i denne branche, så det er vigtigt at notere sig, dem, hvis tilgang er både professionel og individuelt tager udgangspunkt i den enkelte kunde
Full house stjerner til denne klinik!
Maria T. - 05.12.2014

Jeg har uden held ledt efter en vidundercreme, som kunne give mit ansigt noget af ungdommens glød og fasthed tilbage. Den findes bare ikke, da det er indefra skaderne skal genoprettes.
Så var det jeg blev introduceret for Skinboosters.
Det tiltalte mig, at tilføre fugt indefra og at det også er en langsigtet genopbygning der sker, giver god mening for mig.
Jeg skulle ikke forvente et synligt resultat, bare sådan med det samme. Det holdt ikke stik, resultaterne kom hurtigt.
Jeg fik ved første behandling måske 75 stik jævnt fordelt over hele ansigtet. Der var ingen blødninger, kun et enkelt lille blåt mærke.
Jeg kunne allerede efter 2 dage mærke, at min hud tog godt imod den dybe genfugtning af underhuden. Jeg kunne se og føle en fasthed, en ændring i hudens kvalitet og farve. Som dagene gik responderede huden ved at blive mere ensartet. mere blød og lækker at røre ved. De små linjer blev usynlige for øjet.
Nu har jeg fået min anden behandling, og min hud bliver bedre og bedre. Min hud er blevet tykkere. Jeg har fået en mere ensartet farve og den hud der før føltes slap har rejst sig og er udfyldt af fugt.
Tak [..] for din dejlige måde at være på. Du er imødekommende og lyttende, og oprigtig interesseret i at høre hvad mine overvejelser går på, så jeg kunne træffe min beslutning om jeg ville behandles med Skinboosters.
Glæder mig til at komme igen.
Ida S. 15.01.15

På ALLE måder kan jeg anbefale Thomas Uhlig og hans dygtige medarbejdere. Fuldstændig afslappet, men professionel atmosfære og varm og imødekommede velkomst og behandling. Jeg følte mig respekteret og lyttet på og et meget grundigt forarbejde og evaluering med billeder og samtale gjorde mig tryg og rolig. Når man får lavet behandlinger i sit ansigt er man naturligt nok nervøs og usikker. Hvad nu hvis….! Men jeg ville aldrig tøve med at komme igen og resultatet blev langt bedre end jeg havde håbet på og forestillet mig.
Jeg valgte selv Thomas Uhlig på baggrund af en mundtlig anbefaling og jeg er OVENUD tilfreds og klinikken har min varmeste anbefaling.
Anne Caroline Würtz - 06.11.2014

De bedste penge jeg nogensinde har investeret på mig selv! Havde aldrig forestillet mig at man på relativ kort tid kan komme til at se 15 år yngre ud. Og derudover ser det helt naturligt ud. Før min behandling følte jeg ikke den store glæde ved at gøre noget ud af mig selv eks. hvis man skulle hen og handle. Men NU elsker jeg det! NU føler jeg mig smuk. Jeg ville ønske jeg havde gjort det for længst, men troede at min eneste mulighed for at få rettet op på mit ansigt, var at jeg skulle under kniven, hvilket jeg ikke havde et ønske om. NU føler jeg at jeg ser ud, som jeg føler mig! Det fantastisk!
Connie N. - 10.10.2014

VÆR DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV…
+30 år og masser af kærlighed til livet og succes på arbejdet. Så du behøver altså ikke være deprimeret eller utilfreds med dit spejlbillede bare fordi du vælger at få Botox. Det kan også bare være fordi:
Du gerne vil belønne dig selv med at se lidt ekstra frisk og energisk ud.
At alle dine livserfaringer ikke nødvendigvis behøver at være dybe furer i panden eller hængende mundvige. Du må faktisk gerne være den bedste udgave af dig selv.
Min personlige oplevelse med Botox er, at jeg føler mig både friskere, gladere og det er nemmere for mig at lægge en pæn og naturlig make-up, som ikke klasker sammen i løbet af dagen.
Jeg vil anbefale Botox til ALLE jeg kender, det er fantastisk og jeg kan ikke leve uden. Dertil er personalet hos Thomas Kjær Uhlig top professionelle og imødekommende og jeg føler mig meget tryg. Gør det ondt? Det kan godt mærkes, men vi taler max 2 sek.
Held & Lykke ;o)
Christina H. - 23.06.2014

Helt fantastisk skønhedsklinik!
Jeg er 24 år og er kommet fast i 1,5 år og kunne ikke drømme om at skifte. Alle er utrolig søde og tager sig god tid til en. Man bliver altid mødt af den smilende receptionist, så snart man træder ind. Jeg kommer ofte tidligt inden en aftale, fordi der er så god stemning.
Jeg har fået lavet læber(fylde) og kæber på klinikken.
Det er utrolig hvor meget læber betyder for ansigtet. Jeg har fået lavet det flere gange, og jeg er simpelthen så glad for det. Jeg var rigtig nervøs for det, men de er simpelthen så dygtige til det, de laver.
Jeg har også fået botox i kæben for at reducere "tænderskæren", og det har samtidig mindsket min kæbemuskel og gjort mit ansigt mere feminint.
Jeg har fuld tiltro til dem og går altid derfra og føler mig 10 gange flottere. Kun ros herfra og kan klart anbefales :)
Kamilla K. - 09.06.2014

Kan slet ikke få armene ned over hvor fantastisk glad jeg er for at have fundet denne klinik. Har fået kompetent, omhyggelig behandling og er helt klart blevet stamkunde her. Jeg troede selv jeg vidste hvilke behandlinger jeg havde brug for, men [..] har et særligt blik for æstetik og ansigtssymmetri så jeg lagde mig i hendes kyndige hænder, og er overordentlig tilfreds med resultaterne. Læbe-fillers, som på ingen måde ser kunstige eller "overfyldte" ud, de har bare fremhævet mine naturlige læber og genskabt en symmetri og fylde jeg ikke har haft i over 20 år. Fillers til at minimere nedadvendte mundvige, som sammen med et såkaldt "trepunktsløft" har taget ligeså mange år af mig. Og det er ikke kun den kosmetiske effekt, men også den rent praktiske, at jeg nu ikke længere spilder drikkevarer ud ad mundvigene hver gang jeg tager en tår at drikke! Noget der både har været lidt pinligt og meget irriterende for huden. Ingen af mine nære har bemærket noget, medmindre jeg selv har fortalt dem at jeg har fået foretaget disse behandlinger, og det passer mig rigtig fint, for det er små, diskrete forandringer som har skabt et friskere og yngre helhedsindtryk. Kan på det varmeste anbefale klinikken og særligt [..], som er en kunstner, og derfor sætter en ære i kun at lave arbejde hun kan stå inde for æstetisk.
Berit N. - 28.05.2014

Fantastisk klinik.
Kan så varmt anbefales. Jeg var meget nervøs, inden mit første informations møde, men dette forsvandt, lige fra jeg åbnede døren. Super dejlig og rolig modtagelse. De er helt igennem fantastiske. De giver sig virkelig tid til en, og er meget grundige til at, finde frem til, hvad der vil hjælpe dig, til at få den indre skønhed og glød frem:). Jeg er helt klart blevet kunde hos dem.
Stella J. - 12.05.2014

Stor ros som jeg uden forbehold vil anbefale til andre. Professionel, sympatisk med god information. Man føler sig velkommen i klinikken fra første besøg og operationen bliver fulgt op efterfølgende. En super god oplevelse af hele teamet på klinikken.
Christine S. - 02.02.2014

Jeg har fået den bedste og herligste behandling, da jeg skulle havde taget "lidt" meget af mine øjne låg ;O)
Stille rolig og afbalanceret personale, med god humor, så man falder fuldstændig til ro, og faktisk nyder den tid, man nu skal bruge på sådanne, en forandring;O)
[..] er fantastisk til at forklare, hvad der skal foregå. Jeg har været helt afslappet under hele processen, fra start til slut.
Jeg er så lykkelig for mine øjne, jeg elsker det resultat der er kommet ud af denne behandling ;O) og jeg skal tit ind og kikke en extra gang i spejlet, selv efter 10 måneder ;O)
Tusinde tak for jeres professionelle måde at være på i alle led og kanter.
Zusse Durbahn - 14.11.2013

Fantastisk klinik med de mest kompetente, professionelle og søde mennesker. Man kan virkelig mærke de brænder for hvad de laver, og har oprigtig interesse i at hjælpe en.
Fra den venlige receptionist, til den dygtige læge, og intelligente og søde sygeplejerske som var hende der behandlede mig.
Jeg var så uheldig at vælge at blive behandlet hos ....... laserklinik i forbindelse med et tilbud, uden at tænke over at det kunne gå galt.
Jeg endte med grimme og klumpede læber. Jeg var enormt ked af det, og lavede så en gennemsøgelse for at finde den bedste klinik.
Jeg kom frem til Thomas Kjær Uhlig.
Fra det øjeblik man træder ind, og bliver budt pænt velkommen og ser det flotte sted, føler man at man er i gode hænder.
Det blev yderligere bekræftet da jeg var til konsultation.
Det var informativt og jeg var ikke i tvivl om at disse mennesker ved hvad de snakker om.
Løsningen var at jeg blev behandlet med Hyaluronidase, som opløste filleren og derefter Juvéderm som gav et flot resultat. Behandlingen blev udført af den dygtige sygeplejerske, som har et usædvanligt øje for æstetik. Det betød at hun kunne se præcis hvad der var galt og hvordan hun via sin teknik kunne redde det. Jeg var super imponeret.
Man skal vælge en klinik med omhu, og ikke lade sig snyde eller gå på kompromis med prisen.
Her er man sikker på et flot resultat!
Sima H. - 25.09.2013

Kanon behandling og super god stemning, man føler sig i centrum.
Helen Stuer Lauridsen - 27.12.2012

Jeg vil sende en stor ros til Thomas Kjær Uhlig.
Inden mit møde med disse to fantastiske mennesker, gik jeg rundt og var ked af mine læber. Jeg ringede derfor rundt til forskellige klinikker, men her følte jeg mig mest tryg. Allerede ud fra telefonsamtalen virkede dette sted yderst professionelt og trygt. Da jeg ankommer til klinikken bliver jeg mødt med smil og varme. Det er første gang jeg skal have sådan en behandling og er selvfølgelig en smule nervøs. Jeg fortæller om mine planer omkring behandlingen og jeg bliver vejledt på en klar og forstående måde. De giver sig god tid til at lytte og får en til at slappe af.
Jeg bliver introduceret for den specielle teknik som kaldes "heartlips". På dette tidspunkt er det en ret ny metode som ikke er prøvet så mange gange før. De bruger lang tid på at fortælle mig hvilken virkning det har - Hvorfor netop denne metode ville passe til mig osv.
Jeg føler virkelig stor tillid [..] og springer ud i det - og de havde selvfølgelig helt ret!!!
Mine læber kommer til at se ud, præcis som jeg gerne ville have det. Naturlig fyldte læber, sensuelle og harmonerer med resten af mit ansigt.
Jeg har siden benyttet denne teknik og simpelthen så glad og stolt over deres flotte arbejde.
Jeg kan varmt anbefale "Thomas Kjær Uhlig speciallægeklinik". Stedet der giver dit udseende og velvære et boost, så det indre kan skinne igennem.
Camilla Madsen - 13.12.2012

Jeg har været så heldig, i første forsøg på at finde alternativ behandling for min migræne, at stifte bekendskab med speciallæge Thomas Kjær Uhlig, som gennem næsten tre år har behandlet mig herfor via. Botox injektioner i min særdeles anspændte skulder / nakke samt ansigtsmuskulatur. Jeg havde stort set opgivet håbet om nogensinde, at finde smertelindring, men jeg har i dag en normal hverdag, stort set uden smerter og anspændthed.
Fagligt er Thomas usansynlig dygtig, optræder oprigtigt interesseret i sine patienter og deres velbefindende. Meget oprigtig, oplysende og sød og rar, og med et passende islæt af god humor. Jeg føler mig altid utrolig godt og kyndigt behandlet.
Jeg får også foretaget Restylane behanling af klinikkens sygeplejerske, Anne-Birgitte, og er i en tilstand af total eufori, når jeg ser resultatet.
Hun er hamrende dygtig, og tager sig, med sin i øvrigt behageligt beroligende personlighed, den fornødne snak om de ønsker man måtte have og rådgiver fyldigt om behandlingens muligheder. Jeg har aldrig været utryg, ej heller utilfreds med det fantastiske arbejde hun meget koncentreret udfører. Det er i øvrigt ikke spor smertefuldt.
Når man træder ind i klinikken, som i øvrigt er super lækker, får man virkelig et indtryk af disse mennesker kan deres kram, og har tid til netop dig!
Man bliver altid modtaget af klinikkens receptionist, Katja, som allerede der, får dig til at føle, at det er netop dig, de har ventet på. Du bliver tilbudt alt fra kildevand til varm chokolade, men man venter sjældent længe nok til at kunne nyde de lækre omgivelser.
Kort sagt, ubetinget det bedste valg.
Jannie Lionett - 23.11.2012

Jeg fik for 2½ måned siden botox behandling for migræne og kan på det varmeste anbefale Thomas Kjær Uhlig. [..] meget dygtig og professionel, [..]. Fra det øjeblik jeg kom ind af døren på klinikken til jeg gik, følte jeg mig tryg og i meget kompetente hænder.
Jeg har lidt af migræne i ca. 15 år, og de sidste par år har været meget slemme med perioder, hvor hovedpine og migræne har afløst hinanden. Inden mit besøg hos TKU havde jeg de sidste ca. 6 md. lidt af næsten konstant hovedpine og kvalme afløst af 4 dags migræneanfald hver anden uge.
Allerede i dagene efter første behandling kunne jeg mærke forbedringer, og mine konstante hovedpiner/kvalme mærker jeg næsten intet til mere. Jeg får stadig migræneanfald, men ikke nær så slemt, for migrænen kan ikke få fat på samme måde mere. Det er 2 md. siden jeg sidst har haft en sygedag.
Og som en bonus, er mine bekymringsrynker i panden minimeret. ;o)
Birte M. Melgaard - 18.01.2012

Man er i trygge og kompetente hænder.
Jeanette Benard - 29.10.2011

Vælg denne klinik, hvis du skal have lavet en skønhedsoperation eller -behandling. Vejledningen er særdeles god med vægt på, at behandlingerne skal give et naturligt udtryk, og så er den ærlig. Jeg skulle have løftet mine tunge øjenlåg, og [lægen] startede med at fortælle at [..] selvfølgelig gerne ville lave operationen, men at [..] mente, at jeg kunne få det betalt på sygesikringen, fordi det var så udtalt. Jeg valgte dog alligevel at lade [Speciallæge Thomas Kjær Uhlig] udføre operationen, for at være helt sikker på et godt resultat. Det skal jeg love for, at det var. Jeg er særdeles tilfreds både med resultatet og med den gode behandling, jeg fik.
Pernille Engel - 21.07.2011

Perfekt læge.
Torben Storm Nielsen - 15.05.2011

Jeg har fået lavet en øjenlågsoperation [..]. Jeg var informeret om at jeg ikke var til pænt brug den første uge efter. Men det var jeg faktisk. Gik på arbejde efter to dage. Men kunne principielt have gjort det dagen efter operationen. Og da jeg havde fået fjernet trådene (kun én i hver side og jeg kunne overhovedet ikke mærke noget) tog jeg direkte tilbage til arbejdet. Mine kolleger synes også at det er fantastisk flot. Slet ingen blå mærker selv om [..] sagde at det skulle jeg regne med. Man kunne allerede efter 2 uger ikke se hvor der var skåret og det er bare lavet så flot og naturligt. Jeg er rigtig glad for operationen. Især når jeg sammenligner med min veninde der har fået lavet øjenlåg et andet sted og langt fra lige så heldigt.
Ditte Petersen - 17.04.2011

Jeg har selv fået Botox, da jeg var rigtig ked af en masse rynker rundt om øjnene, fantastisk flot information og [..] var meget tillidsvækkende og dygtig til at fortælle hvad der var nødvendigt at få lavet. Ville aldrig gå til en anden. Min mand har fået øjenlågsløft og det er superflot, man kan slet ikke se arret og det var sidst i december det blev foretaget og endnu en gang super information og behandling. Et sted man føler sig tryg og samtidig bliver forkælet, lige hvad man trænger til en en stresset hverdag.
Henriette Larsen - 02.03.2011

Tag her hen! Jeg har fået Botox og Restylane i flere år (og er ikke bange for at indrømme det heller :)). Jeg har været mange steder og kan bare sige, at det funker hos [..]. Det er fedt, at det er en læge med etikken i orden, som rådgiver. Det skal se naturligt ud, og det er man sikker på her. Synes [..] ikke det er pænt, vil [..] slet ikke lave det! Faglig stolthed kan mangle i denne branche, tro mig, jeg kender den.
Amalie V. Sørensen - 02.03.2011

Har været hos [Speciallæge Thomas Kjær Uhlig] til en meget informativ konsultation og efterfølgende til en behandling. [..] var meget fin og respektfuld og fik mig til at se at ikke alt behøves rettet i mit ansigt før det blev til "mit" igen. [..] har brugt Restylana til at få mine mundvige til at smile opad igen. Det har været helt fantastisk. Jeg ser meget gladere ud og mine kolleger spørger om jeg er blevet forelsket. Det er jeg måske også..
Louise Petersen - 26.02.2011

Jeg fik foretaget et øjenlågsløft, og alt var til topkarakter. Fik rigtig god information om selve operationen, meget servicemindet personale, lækre omgivelser og en kompetent og dygtig læge jeg havde 100% tillid til. Selve resultatet blev rigtig flot.
Anne S. - 11.02.2011

Hej Thomas,
Jeg synes, du skal vide, at min omgangskreds og mine kolleger er meget imponeret over resultatet af min operation. Der verserer mange historier om kolleger og venner med opspærrede, stirrende øjne efter lignende indgreb, så jeg sætter stor pris på, at jeg "bare" er kommet til at ligne mig selv og kan se mine øjenlåg om morgenen.
Venlig hilsen
Nina Ochsner
Nina Ochsner. 31.08.2010

Ring for aftale Send en mail Tilmeld nyhedsbrev Send en sms

TKU - Så naturligt kan det gøres!