Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Udtalelser om vores kosmetiske behandlinger og øjenlågsoperationer

Tak til alle jer der har bidraget med jeres syn på Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik. Dette værende sig i form af testimonials, udtalelser, patientoplevelser og anmeldelser af klinikken. Det sætter vi stor pris på. Vi sætter stor pris på, at få udbredt hvorledes kosmetiske behandlinger kan bidrage til en øget livskvalitet for den enkelte. At behandlinger som er dygtigt udført, ikke er behandlinger som nogen lægger mærke til er lavet. At man ikke behøver at se behandlet ud, men i stedet ”holder sig godt” og ser frisk ud. Det er nemlig vores vison.

Alle vores konsultationer er gratis og uforpligtende. Ring blot på 3888 7500 så finder vi en tid der passer dig.

Nedenstående udtalelser er hentet fra bedoemmelse.dk

Linda H.
15/07/19 - Trustpilot

Fremragende klinik Jeg har fået lavet mine behandlinger af sygeplejerske Anne Birgitte, som tilfører klinikken en varm atmosfære, hvor man kun kan føle sig godt tilpas og hvor man helt sikkert føler sig velkommen.Hendes måde at være nærværende på under vejledning, hvor hun tilkendegiver sin mening samt viser forståelse, gjorde at jeg følte mig tryg og på kort tid vidste hvad jeg ville ha lavet. Samtidig bliver vejledningen fortalt på en interessant og forståelig måde, hvor Anne Birgitte giver sig god tid til at besvare alle spørgsmål. Hun er super sød, lyttende, empatisk og så har hun en virkelig god evne til at tune ind på det, der var mine usikkerhedspunkter.Jeg fornemmede hurtigt at der blev lagt stor vægt på at forfine mine naturlige ansigts træk, som jeg altid har været glad for. Mine forventninger gik på at føle mig naturlig smuk igen, hvilket jeg i allerhøjeste grad har opnået.Mit ansigt ser bare friskere og yngre ud. Ikke fordi jeg har lavet en drastisk ændring i mit udseende, men fordi jeg har fået lavet fyldige læber og markerede kindben - med filler. Det resulterer i, at jeg hver morgen kigger mig i spejlet og smiler. Jeg synes, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag.Jeg kan kun anbefale at du tager en tur forbi klinikken, hvis du er i tvivl om hvad der kan løfte din skønhed til næste step, da Anne Birgitte er meget dygtig til at se dette og giver sin mening tilkende.

Heidi N. Avatar
Heidi N.
12/02/15 - Facebook

Super personale og dejlig klinik

Christina P. Avatar
Christina P.
30/10/14 - Facebook

Altid MEGET tilfreds - efter 3 år siger folk fortsat "...at sådan noget behøver du da ikke!" - og den for andre 'usynlige' behandling, er netop den mest perfekte! Mit ansigt ældes bare ikke Og så vil jeg ikke mindst anbefale det utroligt behagelige selskab hos Thomas og Anne Birgitte ❤️ Det er yderst vigtigt, at føle sig tryg og (nogenlunde ) afslappet - når nu man gerne vil ældes med ynde, og alt det med nåle bare aldrig blir 'ens kop te'... Så prøv det - du blir gladere hver gang du ser dig i spejlet - og alt det med de dyre virkningsløse cremer kan du ligeså godt droppe - og så gemme pengene til en behandling hos Thomas og Anne Birgitte DER VIRKER!

Linda l. Avatar
Linda l.
19/07/19 - Google

Jeg har fået lavet mine behandlinger af sygeplejerske Anne Birgitte, som tilfører klinikken en varm atmosfære, hvor man kun kan føle sig godt tilpas og hvor man helt sikkert føler sig velkommen.Hendes måde at være nærværende på under vejledning, hvor hun tilkendegiver sin mening samt viser forståelse, gjorde at jeg følte mig tryg og på kort tid vidste hvad jeg ville ha lavet. Samtidig bliver vejledningen fortalt på en interessant og forståelig måde, hvor Anne Birgitte giver sig god tid til at besvare alle spørgsmål. Hun er super sød, lyttende, empatisk og så har hun en virkelig god evne til at tune ind på det, der var mine usikkerhedspunkter.Jeg fornemmede hurtigt at der blev lagt stor vægt på at forfine mine naturlige ansigts træk, som jeg altid har været glad for. Mine forventninger gik på at føle mig naturlig smuk igen, hvilket jeg i allerhøjeste grad har opnået.Mit ansigt ser bare friskere og yngre ud. Ikke fordi jeg har lavet en drastisk ændring i mit udseende, men fordi jeg har fået lavet fyldige læber og markerede kindben - med filler. Det resulterer i, at jeg hver morgen kigger mig i spejlet og smiler. Jeg synes, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag.Jeg kan kun anbefale at du tager en tur forbi klinikken, hvis du er i tvivl om hvad der kan løfte din skønhed til næste step, da Anne Birgitte er meget dygtig til at se dette og giver sin mening tilkende.

Linda H. Avatar
Linda H.
22/02/19 - Facebook

5 ⭐️ til Anne-Birgitte og Thomas Kjær Uhlig Sygeplejerske Anne Birgitte er en meget positivt person og hendes varme og imødekommende væsen, tilfører klinikken en atmosfære, hvor man kun kan føle sig godt tilpas og hvor man helt sikkert føler sig velkommen. Hendes måde at være nærværende på under vejledning, hvor hun tilkendegiver sin mening samt viser forståelse, gjorde at jeg følte mig tryg og på kort tid vidste hvad jeg ville ha lavet. Samtidig bliver vejledningen fortalt på en interessant og forståelig måde, hvor Anne Birgitte giver sig god tid til at besvare alle spørgsmål. -Hun er super sød, lyttende, empatisk og har en virkelig god evne til at tune ind på det, der var mine usikkerhedspunkter. Hun er varm, tillidsvækkende og ikke mindst dygtig til sit håndværk. Selvom jeg normalt har brug for tid til at vende og dreje ting før jeg tager en beslutning, blev jeg hurtigt afklaret, fordi Anne Birgittes professionelisme gav mig tryghed og viden. Jeg fornemmede hurtigt at der blev lagt stor vægt på at forfine mine naturlige ansigts træk, som jeg altid har været glad for. Mine forventninger gik på at føle mig naturlig smuk igen, også uden make up eller billedefilter, hvilket jeg i allerhøjeste grad har opnået. Hele mit ansigt ser bare yngre ud. Ikke fordi jeg har lavet en drastisk ændring i mit udseende, men fordi jeg har fået lavet fyldige læber – med filler. Det resulterer i, at jeg hver morgen kigger mig i spejlet og smiler. Jeg synes, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag. Det, at jeg føler mig så lækker efter denne behandling, har givet mig en helt ny selvtillid og motivation til at gøre noget for mig selv! Jeg kan kun anbefale at man tager en tur forbi klinikken, hvis du er i tvivl om hvad der kan løfte din skønhed til næste step, da Anne Birgitte og Thomas er meget dygtige til at se dette og giver deres mening tilkende. Jeg kom uvidende til klinikken og havde dog alligevel mine tanker om hvad der skulle laves, men gik heldigvis derfra med noget helt andet. Anne Birgitte forstod hvilket resultat jeg ville have ud af det, og det er jeg lykkelig for. Af hjertet tak ?

Lena H. Avatar
Lena H.
07/12/18 - Facebook

Meget professionelle, Og god behandling i Rolige omgivelser.

Joy J. Avatar
Joy J.
26/07/19 - Facebook

så søde mennesker og virkelige professionelle har været yderst tilfreds med deres værk ?

Agata F. Avatar
Agata F.
18/02/17 - Facebook

Det er skønt at finde en klinik, hvor jeg altid vil vende tilbage til, top professionel. Behandlerne er imødekommende, søde og giver god tid til ko konsultationer. Jeg har købt en dermarulle hos dem og det virker. Mit gamle ar på kinden blev behandlet med " stamp" nål og forbedring er på 40-50%!!!. Fantastisk. Og du får gode tilbud som lojal kunde.

Helle J. Avatar
Helle J.
30/07/19 - Google

5 stjernet anbefaling af klinikken fra mig. Thomas og Anne Birgitte er virkelig kompetente og dygtige til deres arbejde, og man føler sig i de bedste og mest trygge hænder.Efter ansigtsbehandlinger med filler og skinbooster har jeg fået noget fasthed tilbage i ansigtet og min hud fremstår langt mere velfugtet. Især resultatet med mine læber, er jeg meget tilfreds med. De har fået mere fylde, men stadig så det ser helt naturligt ud.Inden behandlingerne får du en grundig og professionel rådgivning med udgangspunkt i - og med stor respekt for - den alder du har. Selve behandlingerne udføres nærmest kunstnerisk, hvor Anne Birgitte "skulptere" ansigt og læber mens hun arbejder. Der er ingen tvivl om, at hun er ekstremt dygtig til sit arbejde.Så jeg er super duper tilfreds med resultatet og med dét, jeg nu ser i spejlet. Det handler nemlig om livskvalitet og selvværd – ikke om at komme til at ligne en på 20, men at være den bedste udgave af sig selv i 50'erne. Så tak til jer for det! 🙂

Jutta M. Avatar
Jutta M.
19/04/16 - Facebook

Så snart jeg trådte ind i den smukke klinik, følte jeg mig godt tilpas og "hjemme". Thomas og Anne Birgitte er utrolige imødekommende, smilende, og ikke mindst gode til at informere en om forløbet, og give sig god tid.

Tina M. Avatar
Tina M.
18/11/14 - Facebook

Er såååå glad for mit "filler" resultat og tusinde tak til jer alle for en fantastisk behandling .... i forstår i den grad at få en til at føle sig velkommen 🙂

Dorthe G. Avatar
Dorthe G.
09/05/14 - Facebook

De skønneste mennesker samt fantastisk dygtige

Christina A. Avatar
Christina A.
19/11/14 - Facebook

Super god behandling. Nød hvert minut af min ansigtsbehandling.

Helle S. Avatar
Helle S.
12/05/19 - Facebook

Fået nogle fantastiske læber med blot 1ml restylane hosAnne-Birgitte Som helt sikkert var hvert eneste stik værd, da min mand sagde “jeg synes du ser mere glad og frisk ud”? Tusind tak?

Louise T. Avatar
Louise T.
08/07/17 - Facebook

Jeg har været inde til en gratis forundersøgelse og giver top karakter til både Anne Birgitte og Thomas.. De er TOP professionelle. I mit tilfælde rådede de mig til IKKE at opstarte nogle former for behandling før jeg havde fået lavet kirurgi et andet sted, da de vurderede at jeg i første omgang ville have brug for et pandeløft. (Hvilket en plastic kirurg også rådede mig til for år tilbage) Trods dette svævede jeg på en sky da jeg kørte derfra Det er 100 % sikkert at jeg kommer tilbage når jeg er klar. Og så er Anne Birgitte i øvrigt den smukkeste kvinde på hendes alder jeg nogensinde har set.

Marit L. Avatar
Marit L.
04/12/16 - Facebook

Man føler sig så velkommen- og er tryg på at man kommer endnu smukkere ud, end når man kom ind. Her får man tiptop behandling!

Mia L. Avatar
Mia L.
11/12/16 - Facebook

Jeg tør simpelthen ikke bruge andre end Thomas 8) netop pga hans suveræne uddannelse og ekspertise

Stella J. Avatar
Stella J.
11/05/14 - Facebook

Super fantastisk sted.

Vaskemaskine99 Avatar
Vaskemaskine99
11/09/15 - Trustpilot

Absolut bedste sted til fornyelse! Kom tilfældigvis til klinikken hos Thomas Kjær Uhlig, da en veninde skulle ha lavet noget BOTOX. De er begge meget professionelle på klinikken og eftersom jeg har været flere andre kendte steder i Kbh, synes jeg at jeg har meget at sammenligne med. Nu har jeg været deres faste kunde i et halvt års tid og skal aldrig behandles andre steder igen. 100 % anbefaling herfra!

Betina A. Avatar
Betina A.
07/12/14 - Facebook

Professionel klinik med høj æstetik og moral. Kan varmt anbefales.

Michella E. Avatar
Michella E.
07/09/15 - Facebook

Man rammes af en rolig og dejlig atmosfære, lige så snart man træder ind ad døren. Derefter bliver man mødt med masser af smil og venlighed. Både Thomas og Anne Birgitte er ekstremt gode til, at informere om de behandlinger man skal igennem, hvilket giver tryghed. Resultaterne er smukke, naturlige og æstetiske. Især den naturlige del er vigtig i min verden!! Og så er de begge rigtig hyggelige, at konversere med. Jeg kan varmt anbefale Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

Olivia K. Avatar
Olivia K.
24/01/18 - Facebook

Jeg fik for nylig lavet lipfillers, Glamourlæber, hos Thommas og Anne-Birgitte. Resultatet er simpelthen så fint, symmetrisk og naturligt!

Bettina M. Avatar
Bettina M.
01/10/16 - Facebook

ENDELIG en klinik hvor man hylder det naturlige og IKKE går på kompromis med kvalitet og moral!! De er SINDSSYGT grundige !!! Jeg var i starten forbløffet over alle de billeder der konstant skulle tages. Nu er jeg bare glad, billederne giver dig mulighed for at følge dine resultater gang efter gang og giver Anne Birgitte og Thomas mulighed for hele tiden at sikre vi er på rette vej. Og ENDELIG et sted hvor folk ikke vandrer derfra med overdimensioneret restylane læber og øjenbryn der ligner M'et II macdonalds☺ jeg er fan og er glad for mine resultater. De bedste hilsner Bettina

Isabella M. Avatar
Isabella M.
11/01/17 - Facebook

Var til mit livs mest grundige konsultation. Det er det første sted jeg har følt mig i så trygge og kompetente hænder. Jeg glæder mig rigtig meget til at opstarte behandling på fredag og vil gerne sige mange tak for muligheden for at vinde den fantastiske nytårspræmie. Der skal nok komme en nu vurdering for hver behandling

Pernille U. Avatar
Pernille U.
19/02/19 - Facebook

5 stjerner til Bigitte og Thomas. De er ekstrem dygtige, perfektionistiske og kan deres håndværk - samtidig er de søde, varme og imødekommende. Anbefaler varmt ??❤️

Jimmi A. Avatar
Jimmi A.
15/10/15 - Facebook

De har en sans for at få det bedste og naturlig resultat. Er en meget tilfreds kunde

Louise H. Avatar
Louise H.
22/11/15 - Facebook

Fantastisk ro i klinikken, og en følelse af at kvalitet er i højsædet. Thomas emmer af kompetence og viden indenfor sit felt. Der er altid tid, og plads, til en ekstra snak eller vurdering.

Kirsten S. Avatar
Kirsten S.
31/12/16 - Facebook

Et sted hvor man altid er velkommen. Godt Nytår til jer

I. M.
12/10/13 - Trustpilot

Yderst anbefalelsesværdig. Thomas er professionel og giver sig god tid til patienterne/kunderne. Han er ærlig og yderst anbefalelsesværdig.

Mette F. Avatar
Mette F.
10/12/14 - Facebook

Yderst professionel vejledning og behandling hos utrolige søde mennesker man føler sig bestemt i gode hænder.

Kamilla B. Avatar
Kamilla B.
22/10/14 - Facebook

Rigtig god service

Helle J.
30/07/19 - Trustpilot

Bedste behandling Thomas og Anne Birgitte er virkelig kompetente og dygtige til deres arbejde, og man føler sig i de bedste og mest trygge hænder.Efter ansigtsbehandlinger med filler og skinbooster har jeg fået noget fasthed tilbage i ansigtet og min hud fremstår langt mere velfugtet. Især resultatet med mine læber, er jeg meget tilfreds med. De har fået mere fylde, men stadig så det ser helt naturligt ud.Inden behandlingerne får du en grundig og professionel rådgivning med udgangspunkt i - og med stor respekt for - den alder du har. Selve behandlingerne udføres nærmest kunstnerisk, hvor Anne Birgitte "skulptere" ansigt og læber mens hun arbejder. Der er ingen tvivl om, at hun er ekstremt dygtig til sit arbejde.Så jeg er super duper tilfreds med resultatet og med dét, jeg nu ser i spejlet. Det handler nemlig om livskvalitet og selvværd – ikke om at komme til at ligne en på 20, men at være den bedste udgave af sig selv i 50'erne. Så tak til jer for det! 🙂

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen