Anne Birgitte rådgiver patient ved skranken

Operation af poser under øjnene – nedre øjenlåg

Alle kan vi have poser under øjnene, især når vi lige er vågnet. Med tiden kan vi få så løs hud, at poserne ikke går væk igen. Hos nogle er poser under øjnene værst om morgenen og hos andre er de mere konstante. Poser under øjnene opstår af forskellige årsager, og selvom det kan synes ens, er det ikke alle der er egnet til kirurgisk behandling. Men er du egnet og har du poser under øjnene, kan de fjernes næsten sporløst med en operation af de nedre øjenlåg.

Fordi ikke alle mennesker er egnet til denne type operation, vil vi gerne invitere dig til en gratis og uforpligtende konsultation for at vurdere, om denne operation er egnet for netop dig. Ring blot på 3888 7500, og bestil tiden nu.

Før og efterbilleder af mand hvor der er foretaget operation af de nedre øjenlåg. Bemærk det friskere udseende.

Her ses hvordan en operation af de nedre øjenlåg har resulteret i et friskere udseende.

Før og efterbilleder af mand efter operation af poser under øjnene. Bemærk hvordan den lille skønhedsplet er rykket op under øjet. Arret er nu næsten usynligt.

Close-up af det samme eksempel. Bemærk, at den lille skønhedsplet under nedre øjenlåg er rykket væsentligt op i forbindelse med operationen. Billedet til højre er taget ca. 2 måneder efter operation. Snittet ses allerede nu som en næsten umærkelig rødlig streg.

Hvorfor vælge os?

Vi har stor ekspertise i at lave næsten usynlige ar. Ved at lægge snittet lige under de nederste øjenvipper og samtidig anvende en særlig teknik til at sy det sammen, holdes sporene fra operationen godt skjult. Du kan glæde dig over resultatet, når du ser dit friskere jeg i spejlet.
Vores patienter melder tilbage, at det er en god oplevelse at blive opereret her, og resultaterne er flotte og naturlige.

Før og efter billede af kvinde efter operation af både øvre øjenlåg samt poser under øjnene.

Eksempel på en operation af de øvre og nedre øjenlåg. Læg mærke til, hvordan operationen skaber et helt andet udtryk og udstråling samt åbner øjnene op.

Hvordan får jeg opereret mine tunge øjenlåg?

Du skal til en indledende konsultation, hvor vi sammen beslutter om det er det rigtige for dig. Ved tidsbestilling til operation udleveres udførlig instruktion om hvordan du skal forholde dig både før og efter operationen for at sikre et optimalt resultat. Endvidere medgives vitaminpiller til indtagelse fra 7 dage før operationen.

Hvordan foregår en øjenlågs­operation?

Operationen foretages af øjenlæge Thomas Kjær Uhlig og foregår altid i lokalbedøvelse. Inden og under operationen vurderes det, hvor meget hud der skal fjernes for at få et flot resultat. Når overskydende hud er fjernet, sys huden med en teknik, hvor tråden ligger usynligt under huden. Man ser dog knuder og plastre i hver ende. Denne teknik sikrer minimalt synlige ar. Trådene fjernes efter 7 dage.

Close-up før og efterbillede af kvinde efter operation af både øvre øjenlåg samt poser underøjnene.

Samme kvinde blot tættere på. Det naturlige udtryk er bevaret.

Fjernelse af fedt under øjnene

Efter inspiration fra kursus i Los Angeles, er vi med tiden blevet mere restriktive med fjernelse af fedtvæv under øjnene. Vi vælger nu ofte, at bevare om ikke alt fedtvævet så dog en del af dette, og i stedet efter helingen af arrene, udviske en eventuel rest af fordybningen under øjnene med filler. Årsagen til dette er, at en del af de patienter som tidligere fik fjernet større mængder fedtvæv, senere i livet kan blive lidt udhulede under øjnene, hvilket naturligvis er uheldigt. Der er dog enkelte som har så meget fedtvæv under øjnene, at det stadig er hensigtsmæssigt at fjerne en del af fedtet. Læs evt. om behandling med Restylane under øjnene også kaldet en tear trough behandling.

FAQ's om operation af nedre øjenlåg

Er det smertefuldt?
En anelse i forbindelse med bedøvelsen. Patienterne har normalt ikke ondt efter operationen.

Hvor længe skal jeg være sygemeldt?
Det er normalt at blive lidt blå under øjnene efter denne type operation. De fleste holder fri i nogle dage efter operationen. Vi plejer at sige, at der går en uge, inden du er til pænt brug igen.

Er bivirkninger ved en øjenlågsoperation?
Oftest ses hævelse og blå mærker. Indgrebet må betragtes som ret sikkert, forudsat at det er udført af en erfaren kirurg.

Dækker sygesikringen eller min sundhedsforsikring?
Operation af nedre øjenlåg betragtes som en kosmetisk operation, og er derfor ikke dækket af hverken sygesikringen eller sundhedsforsikringer.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen