Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Priser Botox / Azzalure

Botox behandlinger er gennem de sidste 11 år blevet en meget populær behandling. Hos TKU Speciallægeklinik udfører vi tusindvis af denne type behandlinger hvert år. Her kan du læse mere om Botox.
Hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik har vi altid en speciallæge tilstede i klinikken, nemlig Thomas. Det er således muligt hurtigt at komme i gang med din Botox behandling. Ifølge loven skal det være en læge der stiller indikationen for Botox, det må en sygeplejerske ikke.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Botox rynke­behandling

Ny patient VIP-klub
Indledende konsultation Gratis Gratis
1 område i ansigtet 2.200,- 1.980,-
2 områder i ansigtet 3.200,- 2.880,-
3 områder i ansigtet 4.000,- 3.600,-

Pris på andre behandlinger med Botox

Ny patient VIP-klub
Indledende konsultation Gratis Gratis
Smallere kæbe / V‑shape 4.000,- 3.600,-
Svedreduktion, Armhuler 4.500,- 4.050,-
Svedreduktion, Hænder 4.500,- 4.050,-

VIP-klub

Som der fremgår af vores priser, betaler en ”Ny patient” mere for en behandling end en VIP-kunde. Hos TKU Speciallægeklinik har vi valgt at belønne loyalitet hos alle de patienter der besøger os igen og igen. Her kan du læse mere om vores VIP-klub.

Altid gratis touch-up på Botox

Alle vores patienter tilbydes én gratis touch-up behandling indenfor 2-3 uger. Er du ny patient, vil du altid i første behandling få en mindre dosis, end vi forventer du skal have.

Når du så kommer igen 14 dage senere tilpasses Botox mængden, så du får lige den mængde, der giver dig det resultat du ønsker. På den måde sikrer vi, at du ikke overbehandles, så du kan være helt tryg.

Kender vi dig allerede, tilpasses din Botox behandling selvfølgelig til dig og dine ønsker.

Du har dog altid muligheden for en touch up inden for 2-3 uger som en del af det, du allerede har betalt for.

Værd at vide om vores priser på Botox

Gennem årene kan vi se, at den ”Kosmetiske jungle” som mange af vores patienter kalder det, er med til at gøre en forvirret. Priserne varierer pr. område og nogle gange holder det ikke så længe. Svarene på disse spørgsmål er mangfoldige, men oftest må vi nok erkende, at det både handler om i hvilke hænder behandlingen udføres, men også i høj grad i hvilken koncentration Botox er blandet.
Jo mere koncentreret stoffet er blandet, des mindre volumen skal der lægges. Til gengæld skal det lægges præcist, hvilket stiller krav til behandlerens anatomiske viden.
Nogle patienter har tidligere være vant til at der kommer ”store buler under huden”. Dette skyldes, at koncentrationen af Botox har været svagere hvorfor der skal lægges en større mængde, for at opnå den ønskede effekt. Der vil da være en større spredning af stoffet, hvilket også øger risikoen for, at områder der ikke ønskes behandlet, kan rammes.
Nogle klinikker anvender Speywood-units (Azzalure og Dysport) og andre Allergan-units (Botox og Vistabel). Det afhænger af, hvilket Botolinum Toxin A den enkelte klinik har valgt at anvende. Hos Thomas Kjær Uhlig anvender vi både Botox, Vistabel og Azzalure.

Varierende pris på områder ved Botox behandling

Efter mange års erfaring har vi lært, at vi alle har forskellige temperamenter hvad angår ”vores” Botox behandling. Nogle ønsker slet ikke at kunne bevæge sine muskler i eksempelvis panden, hvor andre synes der godt må være lidt mere mimik. Derfor har vi mange forskellige ordninger og dermed mange priskonstellationer.
Der er patienter der kommer hver 2. måned, de fleste kommer hver 6. måned og få trækker den til hver 7-9 måned. Rent fysiologisk mener man, at der i gennemsnit går 4-6 måneder før nerverne igen virker normalt og al muskelaktivitet derfor er tilbage igen.
For at gøre priserne enkle har vi valgt, at dele ansigtet op i områder. Som oftest har vi samlede område-priser ligesom vi ofte sammensætter pris-pakker såfremt Botox behandlingen udføres sammen med filler behandlinger med Restylane eller Juvéderm.

Alle beløb er i danske kr.

Financiering

Resurs Bank logo

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen