Thomas taler med patient

Pris på øjenlågs­operation

For mange patienter er det at få opereret sine øjenlåg en beslutning der har været længe undervejs, ofte flere år. Årsagerne er mange, men for de fleste af os er det lidt bekymrende, at det lige er vores øjne og at de ”sidder midt i ansigtet”, for tænk nu hvis det ikke bliver pænt, eller det får betydning for mit syn?
Vi får mange spørgsmål og sætter derfor altid god tid af til den forudgående konsultation. Alle konsultationer i forbindelse med øjenlågsoperationer foretages derfor altid af Speciallæge Thomas Kjær Uhlig, der rådgiver dig personligt og også er den der opererer dig.

Nedenfor kan du finde vores priser på operationer af øjenlåg.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Prisliste øjenlågs­operationer

Ny patient VIP-klub
Indledende konsultation Gratis Gratis
Operation øvre øjenlåg 12.000,- 10.800,-
Operation øvre øjenlåg inkl. fedtfjernelse 13.500,- 12.150,-
Operation nedre øjenlåg 14.000,- 12.600,-
Operation nedre øjenlåg inkl. fedtfjernelse 15.500,- 13.950,-
Småkirurgi i ansigtet, efter aftale Fra 3.000,- Fra 2.700,-

Værd at vide om priserne på øjen­lågsoperationer

Priserne er for begge sider og inkluderer:

  • Konsultation
  • Operation
  • Fjernelse af tråde
  • Kontrol

Depositum på kr. 5.000,- betales senest 7 dage inden operationen.

Beløbet indsættes på klinikkens konto i Danske Bank
Reg.nr.: 3409
Kontonr.: 0011862160

Ved udeblivelse fra operation eller afbud under 48 timer inden det planlagte tidspunkt for operationen, opkræves et gebyr på kr. 2.000,- svarende til det indbetalte depositum.

Alle beløb er i danske kr.

VIP-klub

Som der fremgår af vores priser, betaler en ”Ny patient” mere for en behandling end en VIP-kunde. Hos TKU Speciallægeklinik har vi valgt at belønne loyalitet hos alle de patienter der besøger os igen og igen. Du kan læse mere om vores VIP-klub og hvordan du bliver medlem af den.

Dækker min sund­hedsforsik­ring en øjenlågs­operation?

Såfremt du har en sundhedsforsikring som dækker operation af tunge øjenlåg, kan du få betalt operationen af dit forsikringsselskab. Det kræver en henvisning fra din egen læge og derefter en forhåndsgodkendelse fra din forsikring. Vi oplever, at mange er forsikret via deres arbejde. Disse procedurer plejer at gå let og hurtigt.

Dækker den offentlige syge­sikring min øjen­lågs­operation?

Er du generet af tunge øjenlåg, der hænger/hviler på dine øjenvipper, når øjet er åbent, kan du sandsynligvis få operationen betalt af sygesikringen. Det gør vi dig opmærksom på under den indledende konsultation. Såfremt du ønsker operationen betalt af sygesikringen, kan den ikke udføres hos os.

Giver Danmark tilskud til øjen­lågsoperationer?

Nej desværre er der endnu ikke givet grønt lys om tilskud fra Danmark. Om det er noget der kommer, ved vi desværre ikke.

Financiering

Resurs Bank logo

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen