Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Priser på kosmetiske behandlinger

Nedenfor kan du læse om vores priser hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik. Vi har gjort os umage med at gøre det så enkelt som muligt. Da de behandlinger vi udfører er tilpasset hver enkelt patient, er det altid vanskeligt at give en bestemt pris.
Vi tænker hellere i helheder end i områder og netop derfor, sætter vi altid god tid af til både konsultation og behandling. Vi sætter en ære i at uddanne vores patienter, så du bliver rustet til selv at kunne vurdere al den viden, du støder på i den ”æstetiske jungle”.
Du kan også læse om vores VIP-klub, og om hvordan du kan blive medlem af den samt om vores bestilling- og afbestillingspolitik.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Er du ny patient hos os?

Så tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende konsultation. Vi sætter altid god tid af til vores konsultationer, da netop dette møde danner grundlaget for den tillid, der er nødvendig for vores videre samarbejde. Vi gør meget ud af at uddanne vores patienter, så du har det bedste grundlag for at træffe de valg, der er bedst for dig. Smukke og naturlige resultater kræver et godt samarbejde mellem dig som patient og os som behandlere.

Vores VIP-kundeklub

For at blive medlem af vores VIP-klub, skal du have modtaget én behandling i klinikken til almindelig pris. Herefter vil du fremover få 10% i rabat på dine behandlinger i klinikken.

Da vi i sin tid startede vores VIP-klub opstod den som en reaktion på alle de "deals" der invaderede markedet. Vi spurgte os selv om rimeligheden i, at alle de nye kunder skulle have alle de gode tilbud, mens de trofaste og loyale skulle betale fuld pris. I vores optik var og er det urimeligt, og da vi gerne ville belønne alle vores faste kunder/patienter, opstod VIP-klubben. De nye skal betale fuld pris, men kun ved den første behandling. Til gengæld er vores konsultationer gratis og uforpligtende. Denne måde at gøre det på fungerer godt for os, og vores patienter er glade for den ordning.

Vi skræddersyer din behandling og din pris!

Vores prisside er kun vejledende. Ofte sammensætter vi behandlinger til netop dig, hvor prisen vurderes alt efter, hvor meget behandling du ønsker. Hos vores faste kunder tilbyder vi løbende en plan, hvor vi sammen planlægger, hvad der eksempelvis skal til, for at vedligeholde det look, du er blevet glad for.

Bestillings- og afbestillings­politik

Ingen on-line bestilling hos os. Vi værdsætter den personlige kontakt hvor du i samme snak, kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ønsker du sene tider, har vi længe åbent tirsdage og torsdage.

Vi sender ikke sms-påmindelse om din aftale, så vi sætter pris på at du selv noterer aftalen i din kalender.

Vi respekterer din tid og gør vores bedste for, at du får så meget som muligt ud af den tid, du bruger hos os. Samtidigt forventer vi også, at du respekterer vores tid og hvis du er forhindret i at komme til en aftalt konsultation/­behandling sørger for, at melde afbud på telefon senest kl. 12.00 dagen før. Det er så ærgerligt at stå med en tid, som en anden kunne have haft glæde af. Afbud senere eller udeblivelse ved konsultationer/behandlinger koster kr. 500,-.
For øjenlågsoperationer se venligst vores prisside for øjenlågsoperationer.

Financiering

Resurs Bank logo

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen