Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Næsekorrektion med Restylane filler

Faktisk kan mange af de patienter som ønsker en næseoperation få løst deres problem med en filler behandling af næsen, en såkaldt medicinsk rhinoplastik. Fordelen ved en sådan behandling er, at man i modsætning til kirurgi, kan se resultatet med det samme. Du kan med andre ord gå på job i morgen.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Så kan vi sammen vurdere, om denne behandling kan være noget for dig.

Før og efterbillede af kvinde som har fået foretaget næsekorrektion med filler.

Kvinde før og efter næsekorrektion med filler. Næseryggen ses mere lige efter behandlingen.

Hvem kan få rettet næsen med Restylane filler?

Det kan de fleste, som har en lille ujævnhed af en slags. Det er især næser med det, som mange kalder et skihop ved næseroden, som er egnet til filler behandling. Mange andre mindre assymmetrier kan dog rettes med filler på næsen. Når man lægger volumen de rigtige steder, kan man få næsen til at se mindre ud.

Næsekorrektion - en ekspertopgave

Det er en ekspertopgave at behandle en næse med filler. Der er mange faktorer, der skal tages hensyn til, når man foretager disse behandlinger. Da ikke alle patienter er egnede til denne behandling er det vigtigt at kunne vurdere hvem der vil have glæde af behandlingen, også for at sikkerheden for patienterne er i top.
Der findes mange karakteristiske næser; spidse, flade, opstoppernæse, for små, for store, ørnenæser etc.
At næsen er med til at skabe vores personlige og unikke træk ved vi alle. Næsen kan være et varemærke: "Sådan ser vi ud i vores familie" og man er stolt af den, eller man kan have været ked af den altid. Med andre ord, så handler det som oftest om vores følelser og ikke om, hvad andre tænker. Det handler mere om hvad vi tror, de tænker. Det kan derfor være ganske minimale ændringer, der gør en kæmpe forskel for den enkelte.

Før og efterbillede af kvinde behandlet med filler på næseryggen.

Kvinde før og efter behandling med filler på næseryggen. Næsen er nu mere lige.

Hvordan laver man en næse behandling med filler?

Behandlingen laves efter, at huden er bedøvet med creme og foregår ved, at filleren lægges de relevante steder i og omkring næsen. Det er som regel klaret med ganske få stik. Vil man være på den sikre side, er det som oftest nok med et par dages fri efterfølgende. De fleste er fine med det samme, enkelte hæver lidt og man kan heller aldrig udelukke, at der kan komme et lille blåt mærke.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen