Anne Birgitte behandler patient med filler

Restylane behandling til næse mund furer - nasolabiale furer

Furen fra næsefløjene til mundvigene kaldes også nasolabial furen. Denne fure kan behandles med filler som Restylane eller Juvéderm. Hvor den hos nogle er flot at glatte ud, er det hos andre medvirkende til, at de ser behandlede ud. Man skal derfor, efter vores mening, være varsom med at fylde den ud. Nasolabial­furen kan være ganske klædelig, idet den forstærker vores æblekinder, og giver karakter til ansigtet, læs mere nedenfor.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Så kan vi sammen vurdere, om denne behandling kan være noget for dig.

Før- og efterbillede af kvindes Restylane behandling af furer fra næse til mund også kaldet nasolabiale furer.

Kvinde før og efter Restylane behandling i rynker fra næse til mund også kaldet nasolabiale furer.

Hvordan opstår næse mund furen?

Nasolabial furen kan være mere eller mindre udtalt, og det er der mange årsager til. Det kan være på grund af, hvordan vores mimik fungerer. Hvis dit smil sidder lige der, er det der huden knækker, og med tiden, når kinderne synker, vil den blive mere tydelig. Har du altid haft store kinder, vil du formentlig danne en tydeligere fure fra næse til mund, end hvis dine kinder er små. Hudens grad af elasticitet samt tyngdekraftens virkning, er også faktorer, der spiller ind når vi vurderer, hvilken behandling der er optimal for den enkelte.

Kvinde før og efter billeder af Restylane behandling af furer fra næse til mund også kaldet naselabiale furer.

Samme kvinde i skråprofil. Før og efter billeder af Restylane behandling af furer fra næse til mund.

Skal nasolabialfuren behandles?

Det skal den langt fra altid. Næse mund furen kan være mere eller mindre klædelig. Ofte er det mest elegant og naturligt, at behandle årsagen, nemlig ved at løfte kinderne, og sommetider, er en kombination af kinder og behandling af selve nasolabial-furen det bedste. I enkelte situationer skal nasolabial furen behandles, for at give et friskt udtryk. Ansigtet skal betragtes som en helhed, og det er vigtigt, at kende til den normale aldring for at forstå, hvornår man skal behandle årsager og hvornår symptomer er nok. Alt afhænger også af den enkelte patients ønsker.

Kvinde før og efter filler behandling af næse mund fure, mundvige og læber. Mere feminint udtryk samt gladere mund.

Kvinde før og efter filler behandling af næse mund furer, mundvige samt lidt volumen til læberne. Bemærk hvorledes hjerteformen styrkes.

Filler i nasobialfuren - kan se kunstigt ud

Behandles næse mund furen med filler, er området i risiko for at blive fortykket, og det klæder efter vores mening ingen! Det kan gøre smilet mere stift, så det naturlige udtryk forsvinder og resultatet bliver kunstigt, hvilket er noget andre mennesker lægger mærke til. Man skal altid være varsom omkring mund, mundvige og læber. Det kan hurtigt komme til at se unaturligt ud. Ønskes et naturligt udseende, skal man respektere den enkeltes personlige træk og fremme de feminine og maskuline træk, således at de bringes frem på smukkeste vis. At lave denne vurdering, kræver stor erfaring, samt sans for det æstetiske.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen