Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Hudforyngelse med Restylane Skinbooster

Ønsker du at forbedre din hud uden at forandre dine personlige træk, så er Skinbooster noget for dig. Den både opstrammer, forfiner, forynger og forskønner din hud i ansigt og på hals og hænder. Restylane Skinbooster giver huden fornyet vitalitet, derfor hedder produktet også Restylane Vital.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Så kan vi sammen vurdere, om denne behandling kan være noget for dig.

Restylane skinbooster. Før og efterbillede. Kvinde 81 år. 4,5 år i mellem billederne.

81-årig kvinde løbende behandlet med Restylane skinbooster samt diskret læbeforstørrelse. Der er 4,5 år mellem billederne.

Restylane Skinbooster. Før- og efterbillede af yngre kvinde. Resultat efter 4 måneders behandling. Bemærk hudens fine struktur samt udviskning af de fine linjer.

Behandling med Restylane Skinbooster hos yngre kvinde. Resultat 4 uger efter afsluttet 3-trins kur. Bemærk hudens struktur og glød samt udviskning af de fine linjer.

Hvad gør en Skinbooster behandling?

Forbedring og ikke forandring: Skinbooster er ikke en decideret rynkebehandling men derimod en forbedring af din huds kvalitet. Behandlingen kræver tålmodighed, da effekten ikke kan ses med det samme, men bliver synlig over tid. Det er nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, men det er ventetiden værd.
Restylane Skinbooster giver flotte resultater, hvad enten det er ung eller mere moden hud. På en i forvejen flot hud vil behandlingen især virke rynkeforebyggende. Huden bliver mere livlig med en finere struktur uanset alder.

Vi skræddersyer din behandling

Afhængig af din huds struktur, dine mimiske linjer og knogleopbygning planlægges Skinbooster behandlingen. Det er vigtigt, at der vælges det rette produkt til de forskellige områder af ansigtet og ligeledes er det afgørende, at produktet lægges de rigtige steder og i de rigtige mængder. Ingen skal behandles på samme måde, det er efter vores overbevisning en behandling, som i høj grad kræver ekspertise og individualisering. Da det er huden som skal reparere sig selv, er det en forholdsvis langsommelig proces. Resultatet kommer derfor snigende og kan først vurderes endeligt efter ca. 4 måneder.

Restylane Skinbooster. Før- og efterbillede i close-up.

Samme patient som ovenfor. 4 uger efter endt 3-trins Restylane Vital / Skinbooster behandling. Bemærk igen den fine glød og opstramning. Helt naturligt!

Hvordan virker Restylane Skinbooster?

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med Restylane Skinbooster er det muligt, at bedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene. Restylane Skinbooster fjerner ikke rynkerne helt, da huden altid vil folde, når vi bruger vores mimik. Det er normalt, og det er med til, at vi stadig ser naturlige ud. Med behandlingen vil rynker dog mindskes betragteligt og huden være glattere, så rynkerne er mindre tydelige end før. Det er vigtigt at huske på, at en velfugtet hud, uanset alder og rynker, ser mere ungdommelig ud end hvis den er tør og trist.
Restylane skinbooster kan noget, ingen cremer kan give dig, nemlig en reel forbedring af din huds kvalitet. En forbedring, der ofte kan vedligeholdes med en enkelt behandling 1-2 gange om året.
Huden tilføres fugt og bliver derved både mere blød og opstrammet, hvilket gør den mere levende og ungdommelig at se på.
Som bonus får man efterfølgende endnu flottere løft med filler, når først huden er blevet mere spændstig.

Restylane Skinbooster. Kvinde før- og efterbillede. 2,5 år mellem billederne. Huden er opstrammet og mere glansfuld.

Kvinde efter Restylane Skinbooster behandling. Der er 2,5 år mellem billederne. Bemærk hvordan huden er blevet velfugtet og mere glansfuld. Den løse hud omkring mundvigene er opstrammet hvilket gør, at mundvigene lettere løftes med Restylane. Alt i alt et friskere og yngre udseende.

Hvordan foregår en behandling med Skinbooster?

Det anbefales at starte behandlingen med Skinbooster som en kur med 3 behandlinger i træk. Der gives altid 2 ml pr. gang ialt 6 ml. Behandlingerne gives med ca. 4 ugers mellemrum. Herefter anbefales en enkelt behandling hver sjette til tiende måned.
Huden bedøves med en stærk lokal­bedøvende creme og ved hjælp af en speciel teknik, hvor der injiceres små dråber Restylane Skinbooster lige under huden, ændres hudens struktur, med et naturligt resultat til følge.

Restylane Skinbooster. Før og efterbillede. Der er 2.5 år mellem billederne. Huden er opstrammet og velfugtet. Et friskere og stadig naturligt udseende.

Samme kvinde som ovenfor. Bemærk hvordan hudens struktur er mere fast og velfugtet. Denne type behandlinger kræver tålmodighed og bliver ved let vedlige­holdelse kun flottere med tiden.

Vigtigt om Skinbooster

Da der er risiko for blå mærker, er det godt at planlægge behandlingerne, så man ikke skal til stor fest i dagene lige efter. Specielt hals og dekolletage er udsatte områder, da huden her er meget tynd. Spiser du fiskeolie kan det være en god idé, at holde pause med det, da det øger risikoen for blå mærker.

Hvis du vil vide mere

Restylane Vital består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre, som suger vand til sig. Når væskeindholdet øges, bliver huden mere blød og glat. Derudover stimuleres hudens fibroblaster til at danne mere elastin, som er de elastiske fibre i huden. Herved får huden over tid en bedre struktur. Den bliver pænere, blødere og mere elastisk. Overordnet giver det et yngre, friskere og stadigt naturligt udseende.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen