DERMAROLLER

MEDICINSK DERMAROLLER, MICRONEEDLING ELLER MESOTERAPI?


Kært barn har mange navne, og selvom der er lidt forskel på Dermaroller, Microneedling eller Mesoterapi, ligger de meget tæt op af hinanden. Ved at penetrere huden på forskellig vis med en rulle eller nåle, øges optagelsen mere end 200 gange af det produkt, vi efterfølgende supplerer med. Der laves et kontrolleret traume i huden, hvorved huden stimuleres til at genopbygge sig selv. Altafgørende er kvaliteten af den rulle, nåle og produkter man anvender.

Før og efter 6 måneders behandling med Dermaroller, Dermastamp og eDermastamp

Før og efter 6 måneders behandling med hjemmerullesæt og flere Dermapen behandlinger i klinikken.

Før og efter behandling med Dermaroller hjemmerulle

RYNKER OMKRING MUNDEN

Før og efter 3 måneders behandling med hjemmerullesæt, kombineret med Dermastamp og eDermastamp til de fine linjer omkring munden.

RUL DIG TIL EN SMUK HUD - UANSET ALDER!

Vores hudceller har en levetid på 4-6 måneder. Derfor virker en Dermaroller uanset hvor gammel du er. Hvis du oplever, at din hud ældes mere end du synes om, er behandling med Dermaroller eller eDermastamp en effektiv måde at forbedre din huds tilstand på. Har du ydermere hudproblemer, som f.eks. ar efter akne (sidstnævnte må dog ikke være i udbrud), brandskader eller strækmærker, er behandlingen også yderst effektiv. Effekten bliver endnu større hvis din hjemmebehandling kombineres med vores medicinske Dermaroller behandling samt produkter fra Beauté Pacifique, specielt anbefaler vi deres Clinical-serie gerne kombineret med deres Symphonique-serie.

DEN ORIGINALE DERMAROLLER - EN BRED VIFTE AF MULIGHEDER

Med Home Care Dermaroller® kan du nu selv hjælpe til derhjemme og derved, på nænsom vis, styrke din hud og gøre den mere levende. Vi anbefaler altid, at du benytter hjemmesættet, både op til professionelle behandlinger, under og efter. Hjemmesættet kan købes i klinikken. Du kan også bestille en tid hvor du bliver undervist i, hvordan du selv skal varetage behandlingerne.


eDermastamp kan koncentreres til steder du ikke selv kan komme til med din hjemmeruller. Den kan ligeledes indstilles i dybden, så særlige problemområder behandles mere effektivt. Behandlingerne kan bruges hver for sig, eller i en kombination, afhængigt af hudens behov og dit ønske. Disse behandlinger er meget effektive til rynker omkring munden.

Før og efter medicinsk Dermarollerbehandling

DU KAN SELV GØRE MEGET

Før og efter 3 medicinske Dermaroller behandlinger. Bemærk hvorledes porerne er mindsket og huden mere fast.

Dermaroller hjemmerullesæt - Home Care Kit

Dermaroller hjemmerullesæt - Home Care Kit

DERMAROLLER VS SKINBOOSTER

Dermaroller behandlinger skal ikke forveksles med hverken Restylane Skinbooster eller Volite fra Juvéderm. Begge er de en mere invasiv behandlingsform som består af injektioner. De går en smule dybere i huden ligesom de også tilfører huden volumen. Dermaroller virker mere på overfladen, hvilket giver en opstrammende effekt. De allerfineste linjer og rynker mindskes. Det kan i nogle sammenhænge være nødvendigt at kombinere med fillers som Restylane eller Juvéderm hvis rynkerne er blevet for dybe, eller der er et tab af volumen i underhuden.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.