Thomas taler med patient

Øjenlågsoperation - Tunge øjenlåg og poser under øjnene

Alle får med alderen løsere hud omkring øjnene. De øvre øjenlåg kan danne folder og nogle gange nærmest lægge sig henover øjenvipperne. De nedre øjenlåg kan komme til at hænge og danne en slags poser under øjnene.
Vi prioriterer at du, med få dages ventetid, kan komme til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vil høre om dine ønsker og vejlede dig. Din forberedelse med vitaminer tager 7 dage, og er du fleksibel, kan vi normalt finde en tid til et kirurgisk øjenlågsløft inden for 3 uger. Er du nysgerrig så ring på 3888 7500 og bestil tid allerede i dag.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Hør om denne kvindes øjenlågs­operation.
Læs mere om operation af øvre øjenlåg.

Øjenlågsoperation af tunge og trætte øjenlåg. Bemærk hvorledes hele udseendet ændres til et friskere og yngre look. Ansigtet åbnes og de feminine træk forstærkes. Her er suppleret med en diskret læbeforstørrelse

Det hjælper en øjen­lågs­opera­tion dig med

Det er helt naturligt, at tyngdekraften sætter ind ved øjnene, men det er heldigvis også noget, vi på klinikken er specialister i at operere, så du kan få din friske udstråling tilbage.
Vi tilbyder kirurgiske øjenlågsløft af både øvre og nedre øjenlåg.

Øjnene er dem, vi først søger kontakt med - når vi møder hinanden, ser på og taler med hinanden. Dine øjne udstråler din personlighed og sindstilstand, og vi vurderer hurtigt på øjnene, om en person er træt, mon har sovet dårligt, er sløv eller udmattet. Og hvis øjenlågene er hængende eller trætte, så er det også det signal, man sender.

Hvis man ønsker at bevare sit naturlige udseende og levende udstråling, må ansigtet aldrig blive mimikfattigt. Her er især øjenomgivelserne et følsomt område, ikke mindst med henblik på at sikre et dejligt og varmt smil, når det ønskes. Det er derfor helt afgørende, at denne type behandling altid foretages af specialuddannet personale med både maksimal viden om muskulaturen omkring øjnene samt stor indlevelse i, hvad der passer bedst til dig.

Kirurgisk øjenlågsløft. Bemærk hvordan øjnene synes større og mere vågne.

Dine øjne er i trygge hænder

Din øjenlågsoperation af tunge og trætte øjenlåg eller poser under øjnene, udføres af speciallæge Thomas Kjær Uhlig som har mere end 19 års erfaring i at udføre disse operationer. Vi anvender specialiserede teknikker i trygge og smukke rammer i vores klinik på Frederiksberg, København.

Før og efterbilleder af ung kvinde efter øjenlågsløft af øvre øjenlåg. Bemærk hvordan arrene næsten er helt usynlige.

Usynlig suturteknik

I klinikken benyttes en særlig teknik til at lukke huden, hvor tråden ligger usynligt i huden. Du vil derfor kun kunne se tråden stikke frem i hver ende af såret. Det betyder, at du ikke får stikmærker fra en masse sting, og ydermere gør det, at trådene forsigtigt og smertefrit kan trækkes ud i ét stykke, når suturen ugen efter skal fjernes. Denne teknik anvendes ved både øvre og nedre øjenlågsoperation.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Operation af tunge øjenlåg hos kvinde. Her er også suppleret med Restylane til læber og mundvige. Alt i alt et yngre og mere friskt og feminint udseende.

Er et kirurgisk øjenlågs­løft det rigtige for mig?

Nogle gang kan øjenlåget løftes med Botox eller Restylane, men ofte vil et kirurgisk øjenlågsløft, der ganske enkelt fjerner den overflødige hud, være det bedste til at løse problemet. Vi stiller vores faglige ekspertise til din disposition og rådgiver dig om, hvad der er bedst for dig.
Øjenlågskirurgi er en enkel procedure, og du bliver grundigt forberedt. Mærkerne efter operationen er forholdsvis diskrete, og efter noget tid bliver de nærmest usynlige. Af hensyn til ansigtets symmetri behandler vi som udgangspunkt begge øjne samtidig. Ønsker du både øvre og nedre låg opereret anbefaler vi, at det gøres af to omgange. Der vil i denne forbindelse gives en samlet pris på dette.

Har yderligere spørgsmål så skriv til os på info@tku.dk eller ring på 3888 7500, så skal vi gerne svare dig.

Se med i denne video om øjenlågs­operation.
Læs mere om operation af øvre øjenlåg.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen