ØJENLÅGSOPERATION

TUNGE ØJENLÅG & POSER UNDER ØJNENE


Alle får med alderen løsere hud omkring øjnene. De øvre øjenlåg kan danne folder og nogle gange nærmest lægge sig henover øjenvipperne. De nedre øjenlåg kan komme til at hænge og danne en slags poser under øjnene.


Læs FAQ om øjenlågsoperationer her... Vi prioriterer at du, med få dages ventetid, kan komme til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vil høre om dine ønsker og vejlede dig. Din forberedelse med vitaminer tager 7 dage, og er du fleksibel, kan vi normalt finde en tid til et kirurgisk øjenlågsløft inden for 3 uger. Er du nysgerrig så bestil tid til en uforpligtende konsultation. Ring allerede i dag på 3888 7500.

  Patient forundersøges til øjenlågsoperation
Stemningsbillede
Ung kvinde før og efter øjenlågsoperation closeup
Ung kvinde før øjenlågsoperation
Ung kvinde efter øjenlågsoperation

ØVRE ØJENLÅG OG SYMMETRI

Tunge øjenlåg hos unge kvinde. En måned efter øjenlågsoperation ses forskellen markant. Øjnene ser mere friske og strålende ud.

DET HJÆLPER EN ØJENLÅGSOPERATION DIG MED

Øjnene er det, vi først søger kontakt med - når vi møder hinanden, ser på og taler med hinanden. Dine øjne udstråler din personlighed og sindstilstand, og vi vurderer hurtigt på øjnene, om en person er træt, mon har sovet dårligt, er sløv eller udmattet. Og hvis øjenlågene er hængende eller trætte, så er det også det signal, man sender.


Hvis man ønsker at bevare sit naturlige udseende og levende udstråling, må ansigtet aldrig blive mimikfattigt. Her er især øjenomgivelserne et følsomt område, ikke mindst med henblik på at sikre et dejligt og varmt smil, når det ønskes. Det er derfor helt afgørende, at denne type behandling altid foretages af specialuddannet personale med både maksimal viden om muskulaturen omkring øjnene samt en stor indlevelse i, hvad der passer bedst til dig.

HVORFOR VÆLGE THOMAS KJÆR UHLIG?


Din øjenlågsoperation af tunge og trætte øjenlåg eller poser under øjnene, udføres af

speciallæge Thomas Kjær Uhlig, som har mere end 20 års erfaring i at udføre disse operationer.

Operation af øvre øjenlåg. Før og 14 dage efter.
Kvinde før øjenlågsoperation
Kvinde efter øjenlågsoperation

SAVNER DU DINE ØJENLÅG?

Operation af øvre låg giver dig mere synlige øjenlåg, sådan så du ligner dig selv igen - bare i en yngre udgave.

HVORDAN FOREGÅR OPERATIONEN?

Operationen foretages altid af Thomas Kjær Uhlig. Et øjenlågsløft sker i lokalbedøvelse, og varer typisk halvanden time. Efter 7 dage fjernes trådene, og du kan nu glæde dig over dine nye øjne samt en yngre og friskere udstråling.


Normalt opereres både højre og venstre øjenlåg samtidigt (og angivne priser er for begge sider). Såfremt man ønsker operation af både øvre og nedre øjenlåg, udgør dette to operationer.

KAN MIN TRÆTHED SKYLDES

TUNGE ØJENLÅG?

Ja, til en vis grad kan den godt være medvirkende til det. Med viden om en biofeedback mekanisme og tilbagemeldinger fra mange patienter gennem årene ved vi, at det rent faktisk har en effekt. Når man ser et træt spejlbillede, bliver man mere træt end hvis man tænker, hold op hvor ser du godt ud. Sådan er det bare.


Ydermere får de fleste af os med alderen mere hud på øjenlågene. Nogle får det allerede i tyverne, og skal oftest opereres flere gange med 10-15 års mellemrum. Dette er i så fald ofte genetisk bestemt. 

Kvinde før og efter øvre øjenlågskirurgi
Kvinde før og efter øvre øjenlågskirurgi closeup
Kvinde før øvre øjenlågskirurgi
Kvinde efter øvre øjenlågskirurgi

FRISKE OG YNGRE ØJNE

Øjenlågsoperation af tunge og trætte øjenlåg. Bemærk hvorledes hele udseendet ændres til et friskere og yngre look. Ansigtet åbnes og de feminine træk forstærkes. Her er suppleret med en diskret læbeforstørrelse.

ER ET KIRURGISK LØFT DET RIGTIGE FOR MIG?

Nogle gang kan øjenlåget løftes med Botox eller fillers, men ofte vil et kirurgisk øjenlågsløft, der ganske enkelt fjerner den overflødige hud, være det bedste til at løse problemet. Vi stiller vores faglige ekspertise til din disposition og rådgiver dig om, hvad der er bedst for dig. Øjenlågskirurgi er en enkel procedure, og du bliver grundigt forberedt. Mærkerne efter operationen er forholdsvis diskrete, og efter noget tid bliver de nærmest usynlige. Af hensyn til ansigtets symmetri behandler vi som udgangspunkt begge øjne samtidig.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.