SKINBOOSTER

HUDFORYNGELSE MED RESTYLANE SKINBOOSTER


GLØD OG SPÆNDSTIGHED TIL DIN HUD

Ønsker du at forbedre din hud uden at forandre dine personlige træk, så er Skinbooster noget for dig. Den både opstrammer, forfiner, forynger og forskønner din hud i ansigt og på hals og hænder. Restylane Skinbooster giver huden fornyet vitalitet, derfor hedder produktet også Restylane Vital.

Kvinde 81 år før og 4,5 år efter Restylane Skinbooster behandling

NATURLIGE RESULTATER MED RESTYLANE

81-årig kvinde løbende behandlet med Restylane skinbooster samt diskret læbeforstørrelse. Der er 4,5 år mellem billederne.

HVORDAN VIRKER RESTYLANE SKINBOOSTER?

Restylane skinbooster kan noget, ingen cremer kan give dig, nemlig en reel forbedring af din huds kvalitet. En forbedring, der ofte kan vedligeholdes med en enkelt behandling 1-2 gange om året.
Huden tilføres fugt og bliver derved både mere blød og opstrammet, hvilket gør den mere levende og ungdommelig at se på.
Som bonus får man efterfølgende endnu flottere løft med filler, når først huden er blevet mere spændstig.

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med Restylane Skinbooster er det muligt, at bedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene. Restylane Skinbooster fjerner ikke rynkerne helt, da huden altid vil folde, når vi bruger vores mimik. Det er normalt, og det er med til, at vi stadig ser naturlige ud. Med behandlingen vil rynker dog mindskes betragteligt og huden være glattere, så rynkerne er mindre tydelige end før. Det er vigtigt at huske på, at en velfugtet hud, uanset alder og rynker, ser mere ungdommelig ud end hvis den er tør og trist.

Kvinde før og efter Restylane Skinbooster behandling
Kvinde før og efter Restylane Skinbooster behandling

GLØD OG SPÆNDSTIGHED

Behandling med Restylane Skinbooster hos yngre kvinde. Resultat 4 uger efter afsluttet 3-trins kur. Bemærk hudens struktur og glød samt udviskning af de fine linjer.

Kvinde før og efter Restylane Skinbooster behandling
Kvinde før og efter Restylane Skinbooster behandling closeup

OPSTRAMNING AF LØS HUD

Kvinde efter Restylane Skinbooster behandling. Der er 2,5 år mellem billederne. Bemærk hvordan huden er blevet velfugtet og mere glansfuld. Den løse hud omkring mundvigene er opstrammet hvilket gør, at mundvigene lettere løftes med Restylane. Alt i alt et friskere og yngre udseende.

HVORDAN FOREGÅR EN SKINBOOSTER BEHANDLING?

Det anbefales at starte behandlingen med Skinbooster som en kur med 3 behandlinger i træk. Der gives altid 2 ml pr. gang i alt 6 ml. Behandlingerne gives med ca. 4 ugers mellemrum. Herefter anbefales en enkelt behandling hver sjette til tiende måned.
Huden bedøves med en stærk lokal­bedøvende creme og ved hjælp af en speciel teknik, hvor der injiceres små dråber Restylane Skinbooster lige under huden, ændres hudens struktur, med et naturligt resultat til følge.

VI SKRÆDDERSYR DIN BEHANDLING

Afhængig af din huds struktur, dine mimiske linjer og knogleopbygning planlægges Skinbooster behandlingen. Det er vigtigt, at der vælges det rette produkt til de forskellige områder af ansigtet og ligeledes er det afgørende, at produktet lægges de rigtige steder og i de rigtige mængder. Ingen skal behandles på samme måde, det er efter vores overbevisning en behandling, som i høj grad kræver ekspertise og individualisering. Da det er huden som skal reparere sig selv, er det en forholdsvis langsommelig proces. Resultatet kommer derfor snigende og kan først vurderes endeligt efter ca. 4 måneder.

VIGTIGT OM SKINBOOSTER

Da der er risiko for blå mærker, er det godt at planlægge behandlingerne, så man ikke skal til stor fest i dagene lige efter. Specielt hals og dekolletage er udsatte områder, da huden her er meget tynd. Spiser du fiskeolie kan det være en god idé, at holde pause med det, da det øger risikoen for blå mærker.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.