BEHANDLING AF HAGE MED FILLER

MARKERET OG MASKULIN HAGE ELLER SMALLERE OG FEMININ HAGE MED FILLER


Hagen er, lige som kæbepartiet, et område, der er karakteristisk for vores køn, og som tillægges særlige værdier. Mænd og kvinder skal naturligvis ikke laves på samme måde.


MASKULIN HAGE - TEXAS JAW

En maskulin hage og kæbelinje må gerne være markeret, da det symboliserer styrke og kraft, næsten på lige fod med en veludviklet muskelmasse.


FEMININ HAGE SYMBOLISERER BLIDHED

En feminin hage må gerne være smal hvorved hjerteformen styrkes. En feminin hage forstærker desuden kindbenene så helheden bliver mere hjerteformet og feminin. Hos nogle kan en kombinations­behandling med både Botox og filler være løsningen.

Mand før- efterbillede. Markering af maskuline træk med Restylane behandling af hagen.

MASKULIN OG STÆRK KÆBE

Ændring af ansigtsproportioner ved hjælp af markering af hage og kæbelinje.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Så kan vi sammen vurdere, om denne behandling kan være noget for dig.

Mand før- efterbillede. Restylane til markering af hage og kæbe hos ung mand. Giver et mere maskulint udtryk.

STYRKER DET MASKULINE

Mere og mere populært med filler til markering af hage og kæbe hos mænd. Giver et mere maskulint udtryk.

MARKERING AF HAGEN KAN STYRKE DIN MASKULINE PROFIL

Vil du gerne have en markering af din hage, kan det gøres med en filler behandling, der tilfører fylde og fasthed. Behandlingen kan hjælpe de fleste. En vigende eller manglende hageprofil kan forbedres med filler som Restylane eller Juvéderm. Det er ikke usædvanligt at man, for at opnå et tilfredsstillende resultat, skal bygge det op over flere behandlinger. Det kan ligeledes være nødvendigt at supplere med Botox, Azzalure eller Vistabel. Her kan du læse mere om Shaping.

EN SMALLERE HAGE – STYRK DE FEMININE TRÆK MED V‑SHAPE

Det er sjældent, at hagen i sig selv kan gøres mindre. Det vil kræve kirurgi. Som med næser, kan man på samme måde med hagen, ved at lægge volumen de rigtige steder, få den til at se både mindre og mere feminin ud.

KOMBINATION MED BOTOX TIL KÆBEMUSKEL

Er kæbemusklerne meget kraftige kan disse afspændes med Botox, hvilket igen vil fremhæve kindbenene og give fokus på mund og øjne. På disse forskellige måder kan dine ansigts­proportioner ændres på en elegant måde, således at din hage bliver mindre dominerende. Har man et kraftigt hageparti, vil det synes mindre, hvis læberne har lidt spændstighed og fylde.

FILLER TIL HAGE FREMHÆVER KINDBEN

Når hagen synes mere smal, vil det fremhæve dine kindben. Man kan også supplere med diskret at give dine kindben mere fylde med filler som Restylane eller Juvéderm. Dette vil fremhæve hjerteformen, også af nogle kaldet V‑shape, og dermed styrke det feminine udtryk.

Kvinde før- efterbillede. Der er lavet en afsmalning af kæben med Botox samt diskret markering af kindben. Dette fremhæver den feminine hjerteform også kaldet V‑shape.

V-SHAPE ER FEMININT

Afsmalning af kæben med Botox samt diskret markering af kindben. Dette fremhæver den feminine hjerteform også kaldet V‑shape. Der er 5 år mellem billederne.

Kvinde før- efterbillede. Restylane til markering af hage samt diskret læbeforstørrelse med filler. Bemærk hvorledes en styrket hage giver en smukkere profil.

HARMONI OG BALANCE

Restylane til markering af hage samt diskret læbeforstørrelse med filler. Bemærk hvorledes en styrket hage giver en smukkere profil.

HVORDAN VED JEG, OM EN HAGE­BEHANDLING ER NOGET FOR MIG?

Som med så mange andre behandlinger vi tilbyder, er det nødvendigt at se dig, for at kunne give dig en lødig vurdering af, hvad der er optimalt for dig.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.