Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Om os / Hvem er vi hos TKU Speciallægeklinik?

Vi er Anne Birgitte Uhlig og Thomas Kjær Uhlig. Vi driver klinikken sammen, og har nu gjort det i mere end 11 år. Desuden er vi gift og det har vi været i 25 år.
Vi er specialister i øjenlågsoperationer og kosmetiske behandlinger med Botox og fillere som Restylane og Juvéderm.
Hvis du vil vide mere om os, kan du læse lidt videre. Vi starter med det faglige, og så tager vi lidt af det mindre faglige til sidst.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Læs om special­læge Thomas Kjær Uhlig

Thomas Kjær Uhlig er speciallæge i øjensygdomme og har over 18 års erfaring i øjenlågskirurgi.

Uddannelse:

  • Speciallæge, Øjne (oftalmolog)
  • Uddannet i England og USA i behandling med Botulinum Toxin (Botox) og Dermal Fillers (Restylane)
  • Masterclasses i Facial Aesthetics, London
  • Master courses for the use of Restylane
  • Comprehensive Aesthetic Dentistry
  • Dental and medical applications of botulinum toxin
  • IAAFA (International Academy of Advanced Facial Aesthetics) årsmøde 2009, London
  • IMCAS Paris 2009 - 2012 (International Master Course on Aging Skin)
  • Aesthetic Eyelid and Orbitofacial Surgery: Options and Finesse, UCLA Los Angeles Californien 2010
  • World Congress, Monaco 2011, 2013, 2015, 2017

Løbende kurser i både ind- og udland 4-8 gange årligt. Primært Danmark, Sverige og England.

Særlige interesser:

 • Øjenlågskirurgi er hjertebarnet. Det var patienternes glæde som var inspirationen til at åbne TKU-Speciallægeklinik.
 • Tear Troughs (mørke rande under øjnene).
 • Botoxbehandlinger.
 • Justering af asymmetrier med Botox og Restylane.

Læs om special­syge­plejerske Anne Birgitte Uhlig

Anne Birgitte er anæstesi- og inten­siv­sygeplejerske og har desuden erfaring som operations­syge­plej­er­ske. Anne Birgitte har arbejdet med Botox og Restylane i 11 år.

Uddannelse:

 • Intensiv Specialuddannelse.
 • Anæstesiologisk Specialuddannelse.
 • Registreret Kosmetisk Behandler hos Sundhedsstyrelsen til behandling med fillers og botox.
 • Løbende kurser i ind- og udland vedr. kosmetisk behandling. 6-8 gange om året, primært i Danmark, Sverige og England. Thomas og Anne Birgitte tager som oftest på kurser sammen.

Særlige interesser:

 • For mig er det kunst at udføre disse behandlinger. Jeg nyder at være kreativ og er brænder for mit arbejde.
 • Jeg elsker at opleve menneskers glæde, når de oplever det nye look - at mærke hvordan de føler sig mere i harmoni nu hvor det indre og ydre passer sammen.
 • Jeg begejstres ofte over at lave læbebehandlinger, ligesom det er dybt tilfredsstillende at få ungdommens smil frem i mine patienters ansigt - at vende triste mundvige til glade. Kind­ben er det også meget dejligt at arbejde med, så ja, det er vel i virkeligheden full-face, der er det bedste.
 • Jeg er passioneret klinik­fotograf. Jeg elsker at tage gode før- og efter­billeder, så jeg sammen med vores patienter kan se de flotte resultater.

Hvad med os selv?

Da vi ofte får spørgsmålet; “har du selv fået lavet noget?” er det et naturligt sted at starte med, at svare på netop det spørgsmål.

Anne Birgitte

Det største jeg har fået lavet er en øjenlågsoperation. Det var natur­lig­vis Thomas som førte kniven. Og som den største kylling nord for alperne kan jeg godt tillade mig at sige, at hvis jeg kan, ja så kan du også. Det gør selvfølgelig lidt ondt at få lagt bedøvelsen, men det var det eneste, og jeg var klar som værtinde juleaften dagen efter.

Derudover har Thomas æren af at lave mine læber, kindben og andre småjusteringer med med filler. Skinbooster til at holde min hud fin og Botox så kæben slapper af og jeg får et smallere kæbeparti og også Botox i pande, bekymringsrynke og smilerynker. Kan jeg overhovedet vrikke med ørerne - nej det har jeg aldrig kunnet, men jeg er sikker på at du vil synes, at min mimik ser helt naturlig ud.

Thomas

Jeg har også fået lavet mine øjenlåg, hele to gange. Jeg har prøvet vores andre behandlinger men synes lige nu, at tingenes tilstand er som den skal være.

Hvis du læser videre er du selv ude om det

Vi bor på Frederiksberg og nyder den korte vej til klinikken. Vi har boet her i over 27 år og elsker at bo i den lille grønne oase midt i København. Vi har 2 børn, Sophie 20 år og Jacob 23 år. Sophie går i gymnasiet og Jacob er i mesterlære som kok.

Interesser

Vores interesser er primært relateret til det vi laver i klinikken - heldigvis, for det kræver sin blæksprutte at være selvstændig.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Knapt så klinik-relaterede interesser

Børnene har selvfølgelig fyldt meget i mange år og gør det stadig, bare på en anden og mindre krævende måde. Vi har altid nydt naturen og finder gerne roen i de svenske skove når tiden tillader det. Dette giver anledning til lange traveture i skoven og gode bøger foran brændeovnen. Anne Birgitte elsker krimier og Thomas læser mest faglitteratur. Sidst, men ikke mindst, så nyder vi også gode film og serier på Netflix og lignende steder.

Anne Birgitte

Anne Birgitte strikker og da hun tilbragte en del af sin barndom på Færøerne, så er det oftest efter færøske mønstre der bliver produceret endnu en uundværlig sweater til samlingen. Anne Birgitte er perfektionist og det er sket flere gange, at en lille fejl har fået hende til at trevle hele trøjen op og starte forfra. Anne Birgitte elsker t deltage i diverse workshops og strikkefestivaller for at udvide sin “strikkeviden”. Anne Birgitte passer sin morgentræning og nyder, sammen med Thomas, ture på mountainbike i skoven.

Thomas

Thomas elsker lækkert værktøj. Det gælder både kirurgiske instrumenter men også til at arbejde med træ eller biler. Thomas har selv lavet vores køkken og finder stor glæde i håndværksmæssige udfordringer. Computeren (Mac) fylder også en del, både som arbejdsredskab (eksempelvis denne hjemmeside), men så sandelig også som fritidsbeskæftigelse. Og som noget nyt har han fundet glæden ved at spille billard frem igen, og det er så heldigt, at det er noget han har gør sammen med sin søn Jacob. Thomas er desuden stor fan af sin romaskine (concept2-for dem som kunne have interesse) og ror hver eneste dag før arbejdstid. Thomas er også glad for mountainbiketure i skoven.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen