MAKEOVER

MAKEOVER

Er det tid til en opgradering?


ER EN MAKEOVER NOGET FOR DIG?

Hos Copenhagen Fillers laver vi løbende makeovers. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi gerne vil vise, at man med Botox og Restylane, og ofte en kombination af disse, kan skabe fantastiske resultater. Vi ser os selv som kunstnere og glæder os gang på gang over hvordan vi fremhæver din feminine og karakteristiske udstråling på en naturlig og elegant måde.


Vi skræddersyr din kosmetiske behandling som er vores personlige vurdering af, hvad der er optimalt for dig. Vi betragter dit ansigt som et lærred, og ser vores arbejde som kunst.

Kvinde makeover med restylane. Kindben, læber og botox.Flotte billeder
200-kvinde-makeover-restylane-kindben-laeber-mundvige-botox-pande-foer
300-makeover-botox-restylane-friskt-feminint-cph
Full face restylane makeover kvinde-før

TINES MAKEOVER

"Jeg ligner en man ikke tør spørge om vej!" var det Tine bl.a. sagde, da hun søgte om at blive vores næste makeover....

Kvinde før restylane makeover

HEIDIS MAKEOVER

Jeg var fuldstændig høj efter timerne i studiet, og havde lyst til mere, men det må blive en anden gang. Det var en sjov oplevelse, som jeg synes alle skulle prøve.

Restylane makeover. Lindas før-billede

LINDAS MAKEOVER

Her er Linda før makeover. "Jeg er træt af, at folk tror jeg er sur"...

MAKEOVER TEAM – SÅDAN ARBEJDER VI

Anne Birgitte & Thomas Kjær Uhlig står for kosmetiske behandlinger med Botox og Restylane. Thomas og Anne Birgitte har hver deres ekspertise og med mere end 20 års erfaring er vi dygtige til at se, hvad der skal til, for at du igen ser ud, som du føler dig indeni.

SALON K2O

Jesper Michaelsen, frisør og indehaver af Salon K2O, Ved Stranden 20 i indre København over for Christiansborg. Jesper har mange års erfaring i at se, hvad der præcis vil klæde dig. Sammen med Andy bliver du forkælet i den stemningsfulde salon midt i København.

MAKEUPARTIST – HAIR BY DUNJA

Hair by Dunja er en eksklusiv salon, hvor kvalitet, service og professionalisme er i højsædet. Dunja er uddannet frisør, makeupartist og brænder for sit fag. 


HUDPLEJE FRA BEAUTÉ PACIFIQUE

Det danske firma Beauté Pacifique sponsorerer hudplejeprodukter, der passer præcist til dig. Mie fra Beauté Pacifique, følger dig med ultralydsscanning og vejleder dig. 

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.