Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Makeover - Er det tid til forandring?

Hos Thomas Kjær Uhlig laver vi løbende makeovers. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi gerne vil vise, at man med Botox og Restylane, og ofte en kombination af disse, kan skabe fantastiske resultater. Vi ser os selv som kunstnere og glæder os gang på gang over hvordan vi fremhæver din feminine og karakteristiske udstråling på en naturlig og elegant måde.

Vi skræddersyr din kosmetiske behandling som, for os, er en personlig vurdering af, hvad der er optimalt for dig. Vi betragter dit ansigt som et lærred, og ser vores arbejde som kunst.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Makeover team – sådan arbejder vi

Vi giver vores faglighed og vores tid, og sammen nyder vi, hvordan vi kan få det hele til at gå op i en højere enhed.

Anne Birgitte & Thomas Kjær Uhlig står for kosmetiske behandlinger med Botox og Restylane. Thomas og Anne Birgitte har hver deres ekspertise og med mere end 11 års erfaring er vi dygtige til at se, hvad der skal til, for at du igen ser ud, som du føler dig indeni.

Tines makeover

"Jeg ligner en man ikke tør spørge om vej!" var det Tine bl.a sagde, da hun søgte om at blive vores næste makeover. Her ser du Tine før behandlinger med Botox og Restylane. Læs Tines inspirerende historie om, hvordan sådan et forløb kan være.

Salon K2o - hvor du er i centrum

Jesper Michaelsen, frisør og indehaver af Salon K2o, Ved Stranden 20 i indre København over for Christiansborg. Jesper har mange års erfaring i at se, hvad der præcis vil klæde dig. Sammen med Andy bliver du forkælet i den stemningsfulde salon midt i København.

Beauté Pacifique - forkælende hudpleje

Det danske firma Beauté Pacifique sponsorerer hudplejeprodukter, der passer præcist til dig. Mie følger dig med ultralydsscanning og vejleder dig. Beauté Pacifique er hudpleje i verdensklasse.

Heidis makeover

Her ses Heidi før sin makeover. Her kan du følge Heidis forvandling.

Hair by Dunja - makeupartist

Hair by Dunja er en eksklusiv salon, hvor kvalitet, service og professionalisme er i højsædet. Dunja er uddannet frisør, makeupartist og brænder for sit fag. Ud over arbejdet i salonen laver hun photoshoots, konkurrencer og andre arrange­menter. Dunja er løbende på kurser i ind- og udland flere gange årligt og har derfor altid fingeren på pulsen hvad angår hårmode og trends. Dunja er desuden blevet danmarksmester i aftenmakeup og den ekspertviden stiller Dunja til rådighed som en del af vores makeover-team.

Lindas makeover

Her er Linda før makeover. "Jeg er træt af, at folk tror jeg er sur". Læs Lindas egen fortælling og se flere billeder.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen