SKINBOOSTER TIL HÆNDERNE

RESTYLANE SKINBOOSTER MOD RYNKEDE HÆNDER


At hænderne sladrer om et menneskes alder, er ikke altid sandt. Det kan også være genetisk "vi har rynkede hænder i vores familie", men uanset alder og årsag, kan 2-3 behandlinger med Restylane Skinbooster gøre en stor forskel.

HVORDAN VIRKER RESTYLANE SKINBOOSTER

Restylane skinbooster tilfører huden fugt og fornyelse indefra og genskaber fylde, hvor den er gået tabt med tiden. De elastiske komponenter genetableres, og over tid bliver håndryggen yngre at se på. Behandlingen giver sjældent blå mærker, så den er let at passe ind i kalenderen.

SUNEKOS

En Sunekos behandling er et alternativ til Skinbooster. Det er også en kur. For mere info læs mere på Copenhagen Fillers.

Hånd behandlet med Restylane Skinbooster

FÅ YNGRE HÆNDER

Her ses den markante effekt på hænderne efter behandling med Restylane Skinbooster.

FÅ EN YNGRE HÅND MED SKINBOOSTER

En kur med Restylane skinbooster er meget effektiv. Du kan med andre ord få dine smukke hænder igen. Vores hænder er en af de mest eksponerede og udsatte dele af vores krop. Med tiden kan vi ikke undgå, at huden på hænderne bliver rynket. Mange mister det lille fedtlag der ligger under huden, som giver huden på håndryggen mere fylde og gør blodårerne mindre synlige.

SÅDAN BEHANDLES HÆNDERNE

Afhængigt af hvor rynkede hænderne er og hvor synlige blodårene er, skræddersyer vi din behandling, hvor vi vælger netop de produkter, som vil give dig det optimale resultat. Da det er huden som skal reparere sig selv, vil du opleve, at resultatet kommer snigende og der vil gå 3-4 måneder, førend du ser det endelige resultat. En vis tålmodighed er dermed nødvendig - hænderne blev jo heller ikke rynkede på 1 dag.
I modsætning til ansigtet, hvor Skinbooster kan give blå mærker er det sjældent, at der kommer blå mærker på hænderne. Du kan med andre ord sagtens gå på arbejde dagen efter. Vi anvender altid 1 ml til hver hånd, dvs. at en samlet behandling kræver 6 ml. Skinbooster. Det kan lyde af meget, men vores erfaring viser, at det er hvad der skal til, for at opnå de meget smukke resultater. Er huden desuden meget tør, specielt om vinteren, er det vigtigt at pleje huden og her er X-tra Dry Skin Fix fra Beauté Pacifique et godt valg.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.