LÆBEFORSTØRRELSE MED FILLER

FILLERBEHANDLING TIL LÆBER - SMUKT OG NATURLIGT


Med alderen går luften lidt af ballonen – og af vores læber! Linjerne omkring munden bliver mere markante, og læbernes fylde svinder. En læbeforstørrelse med Restylane eller Juvéderm giver dig spændstighed, volumen og dit glade smil tilbage. Som bonus mindskes rynkerne omkring munden også.

Se flere før- og efterbilleder på Copenhagen Fillers. 

JEG ØNSKER NATURLIGE LÆBER

Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har en stor værktøjskasse og er eksperter i at se, hvordan vi netop kreerer de læber der passer til dig - så du stadig ser naturlig ud!

Kvinde før og efter læbeforstørrelse med filler closeup
Kvinde før og efter læbeforstørrelse med filler

SMUKT OG NATURLIGT

Bemærk hvordan en let læbeforstørrelse styrker det feminine udtryk. Linjerne bliver blødere og det naturlige look bibeholdes.

Kvinde med Keyholde Lips i skråprofil

KEYHOLE TEKNIK

Keyhole teknikken er udviklet af Julie Horne Det er en teknik vi mestrer til fulde. Den er bedst egnet til de lidt yngre læber som stadig har fylde i forvejen. Læbekanten markeres smukt ligesom der etableres et lille hul midt mellem læberne. Fint og sensuelt. Se billeder på Copenhagen Fillers.


XO-LIPS

Spændende ny teknik fra Juvéderm og Elin Kringen Langeland fra Norge. Fantastisk til helt naturlige læber, som ikke må se behandlede ud. En behandling som kræver lidt mere volumen, da mundvigene løftes samtidigt.

KEYHOLE LIPS - SENSUELLE

Her er anvendt Keyhole teknik med Restylane Kysse. Læberne har naturlig fylde og blødhed. Der er skabt et lille hul i midten, som det ses hos Angeline Jolie.

LÆBEFORSTØRRELSE GIVER SENSUALITET, FYLDE OG ET UNGDOMMELIGT LOOK

Med en diskret læbeforstørrelse med Restylane eller Juvéderm, kan vi give din læber spændstigheden tilbage, og gøre dit smil mere elegant. En læbeforstørrelse kan også udviske en asymmetri eller fremhæve amorbuen. Faktum er, at fyldige læber får dig til at se yngre ud. Læbeforstørrelse kan laves naturligt så ingen bider mærke i forandringen, eller den kan udføres så læberne bliver mere fyldige og glamourøse. Det vigtige er, at proportionerne er harmoniske i forhold til dit ansigt.

Yngre kvinde før og efter læbeforstørrelse med Restylane
Yngre kvinde før læbeforstørrelse med Restylane
Yngre kvinde efter læbeforstørrelse med Restylane

DISKRET LÆBEFORSTØRRELSE

Læbeforstørrelse med Restylane hos yngre kvinde. Dette giver et mere harmonisk og afbalanceret udtryk.

Mand før og efter læbeforstørrelse med Restylane.
Mand før og efter læbeforstørrelse med Restylane. Closeup.

LÆBEBEHANDLINGER BØR IKKE VÆRE PERMANENT

Traditionelt siges forholdet mellem overlæben og underlæben at skulle være 1-1,6 for at opfylde et klassisk skønhedsideal. Men som moden skifter, ændres også proportions­idealerne. I dag ønsker flere især yngre kvinder, at forholdet er 1-1. På grund af forandringerne i skønhedsidealerne bruger vi udelukkende ikke-permanent filler som Restylane. Den holder normalt omkring 6-12 måneder, og derefter skal behandlingen gentages for, at det ønskede udseende bevares. Det giver dig en frihed til at justere dit udseende, efterhånden som tiden går.

MÆND KAN OGSÅ...

Diskret læbeforstørrelse hos en mand. Bemærk hvordan det giver en blødere og mere sensuel mund.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.